Uuden edessä

December 29, 2021 2 kommenttia

Uuden edessä

Vuosi lähenee loppuaan ja katselen, kun ulkona sataa hentoa puuterilunta. Uusi lumi peittää hennosti vanhan alleen. Se luo puhtaan kerroksen ja kauneuden. Vanha on mennyt.

Kun ajattelen kulunutta vuotta, niin valtava kiitollisuus täyttää sydämeni. Vuosi oli erilainen, kuin koskaan ennen elämässäni. Astuin uuteen.

Otin helmikuussa vähäisillä voimilla rohkean uskon hypyn ryhtyessäni yrittäjäksi. Astuin monella tapaa epämukavuus alueelle, johonkin täysin uuteen. Rupesin rakentamaan ja opettelin uusia taitoja, jotka eivät olleet minulle niitä kaikista helpompia. Mutta pelko ei ollut koskaan esteenä tai se, etten osaa eikä myöskään ympärillä vallitseva epävarmuus. Tiesin, että Jumala on kanssani ja pitää minusta huolen.

Minua ajoi eteenpäin vahvana palava näky ja halu tehdä syvältä sydämestäni kumpuavaa. Sitä, mitä Jumala oli synnyttänyt. Toiveena tuoda rohkaisua ja toivoa pimeyteen. Kun aika oli oikea, astuin rohkeasti vetten päälle ja lähdin kävelemään katse Jeesuksessa. Samalla tavalla Hän kutsuu sinuakin.

Voi, miten kiitollisena katson sitä, miten Jumala on auttanut ja vahvistanut minua tällä matkalla. Juuri silloin, kun uskoni on horjunut tai olen miettinyt, että onko tässä mitään järkeä, olen saanut ihmeellisiä vahvistuksia. Olen saanut paljon vilpitöntä tukea ja uskoa tekemiseeni ympäriltä, uusilta ja vanhoilta ystäviltä, josta olen niin äärettömän kiitollinen.

Mutta eniten minua on rohkaissut ja koskettanut monet yhteydenotot ja viestit teiltä. Uudet ystävät, yhteydet, palaute, kertomukset ja rohkaisu on ollut ihmeellistä. Näen, että tätä Jumalalla on sydämellä. Hän on saanut koskettaa, tuoda apua ja lohtua. Vesi virtaa kaivolta ja se on elävää vettä.

Minä olen vain omalla paikallani. Ei se aina ole helppoa ja vaatii paljon työtä, mutta kun Jumala liikkuu tai koskettaa jonkun elämää, ei suurempaa palkintoa voisi ollakaan. Voi kumpa meistä jokainen voisimme löytää ja ymmärtää ainutlaatuisen kutsumme ja tehtävämme. Sinulla rakas ystäväni on tärkeä tehtävä ja paikka. Ei ole toista sinun kaltaistasi – astu rohkeasti esiin. Ole sinä ja unelmoi Jumalan kanssa uudesta.

Olen äärettömän kiitollinen jokaisesta seuraajasta, mukana kulkijasta ja asiakkaasta. Jokainen ’tilaus’ on juhlan aihe pienelle yrittäjälle. Mutta ennen kaikkea se, että Jumala saa teitä vahvistaa sekä kutsua esiin on suurin syy tehdä tätä työtä.

Uusi vuosi tuo aina tullessaan toivon uudesta. Meillä on ihmeellinen uutta luova Jumala. Se lähde ei koskaan ehdy. Kaikki rikkaudet, elämän täyteys ja huolenpito on hänen luonaan.

Huomaisin erään kirjoituksen, jossa mainittiin, että Joosuan kirja on kuin matkaopas selviytyjälle. Kirja alkaa puheella, joka sisälsi kolme merkittävää sanaparia. Ne olivat voimakkaita kehotuksen sanoja Joosualle:

1) (Joosua), ole luja ja rohkea

2) (Joosua), älä säikähdy, älä arkaile

3) (Joosua), minä en jätä sinua, enkä hylkää sinua.

Vaihda Joosua nimen kohdalle oma nimesi ja lue uudelleen. Puheen aikana Jumala toistaa sanat ole luja ja rohkea kolmeen kertaan. Kun Jumala toistaa asiansa kaksi tai kolme kertaa saman puheen aikana, on hyvä syy kuunnella tarkasti.

Ole rohkea. Se tarkoittaa henkemme ja mielemme laatua, joka antaa meille voimaa kohdata vaaran, vastustuksen, elämän suurimmatkin haasteet ilman pelkoa, päättäväisesti, menettämättä sisäistä rauhaamme. Ja kyllä - kohtaamme matkallamme erilaisia esteitä sekä pelkoja. Huokaamme ja huudamme; missä sinä Jumala olet? Samalla epäusko huutaa, että se on mahdotonta, luovuta, et koskaan saavuta voittoa.

Jumalan puhe oli kuitenkin selvä ohje ”Valmistaudu! ”. Varmista ja päätä, että sinun luottamuksesi on ankkuroitu Jumalan sanaan. ”Ole rohkea ja luja” tarkoittaa, että et anna sijaa pelolle. Päätä keskittyä sydämessäsi ja mielessäsi siihen, kuka Jumala on ja siihen, mitä Hän tahtoo tehdä sinun elämässäsi.

Luota Hänen sanansa muuttumattomiin lupauksiin, sillä ne eivät koskaan petä. Ne luovat horjumattoman kallion jalkojemme alle ollen ikuisesti voimassa.

Ja lopuksi Henki kuiskaa sinulle uuden vuoden edessä:

Älä pelkää, minä olen kanssasi. Pidä öljyä lampussasi, niin että se palaa kirkkaana. Minä kuljen edelläsi ja ohjaan sinua.

Tuhkastakin nousee uusi aamu, katso minä luon uutta. Onko Minulle mikään mahdotonta?

Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja mielestäsi. Hän antaa sinulle avun ja Hänen kauttaan saat levon.

~

Katso, minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan, ja hän minun kanssani.

Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niinkuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellensa.

Ilm. 3:20–21.

Näiden ajatusten myötä kiitän vuodesta 2021. Astun rohkeasti taas uuteen, tule sinäkin ihmeelliselle matkalle mukaan, jossa uusi puhdas aukeama odottaa.

 

Hyvää uutta vuotta 2022 sinulle rakas ystävä!

Sydämellä tehtyä, sinua varten

Miina - Nainen Kaivolla ❤

 

Sisustusprintti kuvassa - Dear Heart

2 Vastausta

Päivi
Päivi

January 11, 2022

Kiitos rohkaisun sanoista!
Siunattua ja rohkeaa vuotta uusiin seikkailuihin!

……………..

Kuinka vanhempasi voivat?

Jaana
Jaana

December 31, 2021

❤️

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Luo minuun puhdas sydän
Luo minuun puhdas sydän

January 23, 2023

✧ Uutta taimea varjelee ja suojelee hoitaen ja hellien taivaalliset kädet. Nuo kädet ovat Jeesuksen kädet, jotka suojaavat sinun koko elämäsi ja vaelluksesi.

Nuo iankaikkiset kädet ympärilläsi selviät ja juuresi sekä kasvusi saa ravintoa vahvistuen ja virvoittuen Jumalan rakkauden ympäröimänä.

Lue lisää →

Kiitos 2022
Kiitos 2022

January 01, 2023

✧ Vuosi on ollut tiivis, ei aina helppo, työtä ja myös uuden oppimista on ollut paljon. Mutta, miten rikas se on ollutkaan mittareilla, mitä ei aina lasketa näkyvässä. Lukuisia kohtaamisia, joissa on oltu syvän rakkauden äärellä. Ja Jumala on ilmestynyt.

Lue lisää →

Hyvin tehty
Hyvin tehty

December 29, 2022

✧ Kun kukaan ei ole näkemässä tai et saa kiitosta, niin silloin kuuluu hiljaa sydämessäsi – Hyvin tehty, sinä uskollinen palvelija! Siellä, missä kukaan muu ei ole, Jumala on ja sanoo sinulle, hyvin tehty. Tuo ihana rakkauden sana tulee yllesi ja saat hengähtää ilosta.

Lue lisää →