MISSIO & YHTEISTYÖKUMPPANIT

MISSIO

Nainen Kaivolla on paikka ja yhteisö, jonne me naiset voimme tulla. Kokoontua erilaisina ja aitoina. Sen tarkoitus on rohkaista, nostaa ja varustaa naisia Jumalan sanan totuuden äärellä, joka luo todellista elämää. Se muuttaa, parantaa, vapauttaa ja kutsuu esiin. Nainen Kaivolla kutsuu naisia ymmärtämään tehtäväänsä ja syvemmin sitä, miten ainutlaatuisia ja tärkeitä olemme.

Nainen Kaivolla tarjoaa tuotteiden lisäksi, opetusta, todistuksia sekä ajatuksia elämästä. Haluna vahvistaa ja ohjata kohti pyhää, rohkeaa ja puhdasta naiseutta. Yritys myy verkkokaupassa tuotteita, jotka tukevat eri tavoin sitä ajatusta.  Koruja, joiden sanoma on rohkaiseva ja nostava. Laadukasta kosmetiikkaa, joka hoitaa ja hemmottelee meitä sekä myös päivittäisiin hetkiin erilaisia kristillisiä kodintavaroita.  

Ihanaa kun olet tässä. Uskon, että olet juuri siinä missä sinun kuuluukin olla - Ole rohkea, erotu ja loista! 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

MORAZ  Olen ollut monella tapaa kosmetiikan kanssa tekemisissä. Kosmetiikka on hyvin lähellä sydäntäni ja minulle tärkeää. Innostun siitä. Joten oli luonnollista valita myyntiin kosmetiikkaa, johon myös itse uskon. Olin saanut jo vuosia sitten ajatuksen sydämelle, tuoda jotain israelilaista kosmetiikkaa myyntiin. Siten myös siunata ja tukea tätä maata. Ihmeellisesti eräässä tapahtumassa tapasin naisen, jolla oli juuri tämä sama ajatus ja hyvin pitkälti sama näky, joka itselläni oli. Tuote oli jo valmiina edessäni sekä tarvittava kanava. Siitä päivästä lähtien ystävyys ja yhteistyömme alkoi Morazin Suomen maahantuojien kanssa, Fountains of Life:n kanssa,  joka saa nyt kasvaa Suomen markkinoilla yhteistyöverkossa. Vastaanotto tuotteille on ollut ihmeellinen ja palaute hyvää. Tämä mahtava kosmetiikkasarja, hoitaa ihon erityistarpeita sekä on todella riittävää. Se yhdistää tarkoin valittuja yrttejä sekä innovatiivista teknologiaa.

DEAR HEART Vuosia sitten ostin korun, jossa oli sydän ja sen keskellä lukko, johon vain tietty avain sopii. Sillä oli minulle henkilökohtainen merkitys ja myös muistutus kun sen ranteessani näin. Etsiskelin tuotteita tai koruja, jotka voisivat täydentää yritykseni ideaa. Myös tämän yrityksen yhteys ja löytyminen oli ihmeellinen. Heti kun tutustuin tuotteisiin, sain vahvan vahvistuksen sananlaskuista:  

Säilytä, poikani, isäsi käsky, äläkä hylkää äitisi opetusta. Pidä ne aina sydämellesi sidottuina, kääri ne kaulasi ympärille. Kulkiessasi ne sinua taluttakoot, maatessasi sinua vartioikoot, herätessäsi sinua puhutelkoot. Sillä käsky on lamppu, opetus on valo, ja kurittava nuhde on elämän tie,

Poikani, noudata minun sanojani ja kätke mieleesi minun käskyni. Noudata minun käskyjäni, niin saat elää, säilytä opetukseni kuin silmäteräsi. Sido ne kiinni sormiisi, kirjoita ne sydämesi tauluun.

Tässä puhutaan viisauden ja opetuksen pukemisesta ylle niin, että ne kulkevat mukana sydämellä, kaulan ympärillä ja sormiin sidottuina. Aivan niin kuin koruista. Olin lukemastani täysin vakuuttunut ja ihmeissään. Se oli minulle valtava vahvistus ja mitä enemmän tutustuin yritykseen, ihastuin ja liikutuin. Juuri alkaneen yhteistyön ja maahantuonnin kautta nämä ihmeelliset korut ovat nyt saatavilla Suomessa. Haluna tuoda rohkaisua sekä muistutusta toivosta ja asioista, jotka ovat tärkeitä. Toivon, että löydät juuri sen oikean korun tai kokonaisuuden, joka puhuu sinulle.

Näistä yrityksistä voit lukea lisää tuotebrändien alta.

HYVÄNTEKEVÄISYYS Tuotteita ostamalla annat takaisin hyvää. Antaminen eritavoin on myös sydäntäni lähellä. Ostamalla Moraz kosmetiikkaa tuet tärkeää naisten turvakotityötä Israelissa. Osa Dear Heartin myyntituloista menee myös naisille, jotka ovat saaneet sydämelle luopua omastaan ja  lähteä lähetystyöhön. Yritys mahdollistaa ja tukee tätä prosessia valitsemalla hakijoiden joukosta naisia eri tilanteissa. Kiitos kun haluat osallistua sekä samalla antaa myös omastasi tärkeisiin asioihin.

LOGO Yrityksen logon on toteuttanut ja suunnitellut yhteistyössä lahjakas Susanna Raukko.