Kaiken takana

          

 ✧ TARINA

Hei, Olen äiti, vaimo sekä yrittäjä Nainen Kaivolla takana. Ihana kun olet siinä! Nainen Kaivolla ei ole vain ihanien tuotteiden kauppa, vaan jotain paljon enemmän. Se on osa sydäntäni ja kaikkea sitä mitä olen. Vuosien kuluessa ajatus omasta yrityksestä sekä astumisesta uuteen vapauteen on vähitellen kasvanut jalostuen oikeaksi kokonaisuudeksi. Jokin minuun asetettu oli odottanut oikeaa hetkeä astua esiin. Olin kulkenut pienestä tytöstä asti omia polkujani ollessani vanhempieni mukana lähetystyössä seilaten laivoilla ympäri maailmaa. Muistan kun nousin joskus rohkeasti ihmisten eteen ’saarnaamaan’ vaikka virsikirjasta. Soitin pianoa varpaillani, koska muuten se olisi ollut tylsää. Kiipesin myös poikia nopeammin tolppaan, pukeuduin mummini ylisuuriin korkokenkiin ja tein tanssiesityksiä.

Elämän kasvuvuosien aikana monet itse suunnittelemani ajatukset eivät olleet lähteneet lentoon tai toteutuneet niin kuin itse olin ajatellut. Siihen osui kipuja ja monia koulujakin, mutta myös ihmeellisten lupauksien täyttymistä. Mutta aika ei ollut oikea, en ollut valmis. Sitten tuli hetki kotona syksyllä 2020, kun anoin Jumalan edessä; Anna minun ymmärtää tehtäväni ja paikkani. Auta minua ja puhu minulle!

Minä seison vartiopaikallani, asetun varustukseen ja tähystän, nähdäkseni, mitä hän minulle puhuu, mitä hän valitukseeni vastaa. Ja Herra vastasi minulle ja sanoi: ”Kirjoita näky ja piirrä selvästi tauluihin, niin että sen voi juostessa lukea”. Sillä näky odottaa vielä aikaansa, mutta se rientää määränsä päähän, eikä se petä. Jos se viipyy, odota sitä; sillä varmasti se toteutuu, eikä se myöhästy. Habakuk 2:1–3

Olin vuosia odottanut näyn toteutumista, sitä mitä syvällä sydämessäni oli. Odottaessa omistin tuota sanaa, samalla tehden työtä ja palvellen eri tavoin. Olin taas lähellä loppuun palamista esimiestehtävässä edellisen työni vaatimusten äärellä. Kunnes tuli tuo syksyn päivä, joka muutti elämäni suuntaa. Se ohjasi minua johonkin rohkeaan, täysin uuteen ja samalla suureen uskon hyppyyn.  

Kuulin hyvin selvästi hengessäni sanat ’ Voimaannuta Minun naisiani! ’. Silloin ymmärsin täysin sen mitä olin aina tehnyt, minkä koin minulle helpoksi ja ominaiseksi - rohkaisun ja tuen antamisen naisille. Tätä olin jo toteuttanut eri tavoin elämässäni. Se oli jotain minuun niin syvästi rakennettua, joka ei ole minusta, vaan ylhäältä annettua. Ymmärsin, että voisin myös rakentaa liiketoimintaani tuon ajatuksen ympärille.

Samalla hetkellä taustalla soi kaunis laulu ’ Dance with me, oh Lover of my soul, to the songs of all Songs…You have captured my heart.’ ( Korkeaveisusta). Ihmeellisen suuruuden edessä koin valtavaa rakkautta, Marian osaa Jeesuksen jalkojen juurella. Ei ole mitään kauniimpaa tai parempaa paikkaa. Mikä rakkaustarina, jonka olen saanut lahjana ymmärtää.  Siihen koko elämäni tänään perustuu ja on perustunut. Eheys, rauha, voima, ilo ja elämäntarkoitus. En todellakaan ole tässä täydellisenä, mutta Hän kutsui minut jo pienenä tyttönä seuraamaan Häntä tälle matkalle. Hän otti kipuni ja taakkani, antoi uuden elämän. Niinpä täynnä uutta rohkeutta ja varmuutta jätin vakituisen työni seuraten sitä mikä paloi sisälläni ja nyt olen tässä.

Talvi on mennyt – on kevään aika. Elämän kevät. Tätä tunnetta ja totuutta voimme omistaa joka päivä. Tämän sain ymmärtää jo vuosia sitten. Jumala puhui minulle ajasta ja tunteesta, joka on kuin ainainen kevät. Täyteys Jeesuksessa, joka ei perustu paikkaan, olosuhteisiin tai tunteisiin, vaan täydelliseen rakkauteen, armoon ja uuteen elämään. Myös minä opettelen tätä päivittäin ja ymmärrän aina välillä vähän taas syvemmin. Nainen Kaivolla nimi tuli yritykselle hyvin selvästi ja ymmärsin mitä kaikkea se tarkoittaa, ja mitä sen äärellä saamme omistaa. Raamatun tarinassa Jeesus kohtasi naisen kaivolla ja pyysi tältä juotavaa.

Niin Samarian nainen sanoi hänelle: "Kuinka sinä, joka olet juutalainen, pyydät juotavaa minulta, samarialaiselta naiselta?" Sillä juutalaiset eivät seurustele samarialaisten kanssa. Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Jos sinä tietäisit Jumalan lahjan, ja kuka se on, joka sinulle sanoo: 'Anna minulle juoda', niin sinä pyytäisit häneltä, ja hän antaisi sinulle elävää vettä.

Joka juo minun antamaani vettä, ei enää koskaan ole janoissaan. Siitä vedestä, jota minä annan, tulee hänessä lähde, joka kumpuaa ikuisen elämän vettä.’ Nainen sanoi hänelle: "Herra, anna minulle sitä vettä, ettei minun tulisi jano eikä minun tarvitsisi käydä täällä ammentamassa". Joh  4:5–26

MISSIO

Nainen Kaivolla on paikka ja yhteisö, jonne me naiset voimme tulla. Kokoontua erilaisina ja aitoina. Sen tarkoitus on rohkaista, nostaa ja varustaa naisia Jumalan sanan totuuden äärellä, joka luo todellista elämää. Se muuttaa, parantaa, vapauttaa ja kutsuu esiin. Nainen Kaivolla kutsuu naisia ymmärtämään tehtäväänsä ja syvemmin sitä, miten ainutlaatuisia ja tärkeitä olemme.

Nainen Kaivolla tarjoaa tuotteiden lisäksi opetusta, todistuksia sekä ajatuksia elämästä. Haluna vahvistaa ja ohjata kohti pyhää, rohkeaa ja puhdasta naiseutta. Yritys myy tuotteita, jotka tukevat eri tavoin sitä ajatusta.  Koruja, joiden sanoma on rohkaiseva ja nostava. Laadukasta kosmetiikkaa, joka hoitaa ja hemmottelee meitä sekä myös päivittäisiin hetkiin erilaisia kristillisiä kodintavaroita.  

Ihanaa kun olet tässä. Uskon, että olet juuri siinä missä sinun kuuluukin olla - Ole rohkea, erotu ja loista! 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT

MORAZ  - Israelilaista yrttikosmetiikkaa. Olen ollut monella tapaa kosmetiikan kanssa tekemisissä. Kosmetiikka on hyvin lähellä sydäntäni ja minulle tärkeää. Innostun siitä. Joten oli luonnollista valita myyntiin kosmetiikkaa, johon myös itse uskon. Olin saanut jo vuosia sitten ajatuksen sydämelle, tuoda jotain israelilaista kosmetiikkaa myyntiin. Siten myös siunata ja tukea tätä maata. Ihmeellisesti eräässä tapahtumassa tapasin naisen, jolla oli juuri tämä sama ajatus ja hyvin pitkälti sama näky, joka itselläni oli. Tuote oli jo valmiina edessäni sekä tarvittava kanava. Siitä päivästä lähtien ystävyys ja yhteistyömme alkoi Morazin Suomen maahantuojien kanssa, Fountains of Life:n kanssa,  joka saa nyt kasvaa Suomen markkinoilla yhteistyöverkossa. Vastaanotto tuotteille on ollut ihmeellinen ja palaute hyvää. Tämä mahtava kosmetiikkasarja, hoitaa ihon erityistarpeita sekä on todella riittävää. Se yhdistää tarkoin valittuja kasveja, yrttejä sekä innovatiivista teknologiaa.

DEAR HEART - Kristilliset korut. Vuosia sitten löysin kirpputorilta korun, jossa oli sydän ja sen keskellä lukko. Se muistutti siitä, että vain tietynlainen ja oikea avain voisi sen avata. Korulla oli minulle henkilökohtainen merkitys ja se muistutti minua Jumalan lupauksista aina kun sen ranteessani näin.

Etsiskelin tuotteita tai koruja, jotka voisivat täydentää yritykseni ideaa ja toimia rohkaisuna. Myös tämän yrityksen yhteys ja löytyminen oli ihmeellinen. Heti kun tutustuin tuotteisiin, sain vahvistuksen sananlaskuista:  

Säilytä, poikani, isäsi käsky, äläkä hylkää äitisi opetusta. Pidä ne aina sydämellesi sidottuina, kääri ne kaulasi ympärille. Kulkiessasi ne sinua taluttakoot, maatessasi sinua vartioikoot, herätessäsi sinua puhutelkoot. Sillä käsky on lamppu, opetus on valo, ja kurittava nuhde on elämän tie,

Poikani, noudata minun sanojani ja kätke mieleesi minun käskyni. Noudata minun käskyjäni, niin saat elää, säilytä opetukseni kuin silmäteräsi. Sido ne kiinni sormiisi, kirjoita ne sydämesi tauluun.

Tässä puhutaan viisauden ja opetuksen pukemisesta ylle niin, että ne kulkevat mukana sydämellä, kaulan ympärillä ja sormiin sidottuina. Aivan niin kuin koruista. Olin lukemastani täysin vakuuttunut ja ihmeissään. Se oli minulle valtava vahvistus ja mitä enemmän tutustuin yritykseen, ihastuin ja liikutuin. Yhteistyön kautta nämä ihmeelliset korut ovat nyt saatavilla Suomessa. Haluna tuoda rohkaisua sekä muistutusta toivosta ja asioista, jotka ovat tärkeitä. Toivon, että löydät juuri sen oikean korun tai kokonaisuuden, joka puhuu sinulle.

CHRISTIAN ART GIFTS - Halusin ottaa myyntiin kodin tavaroita, jotka olisivat paitsi kauniita, mutta omaisivat vahvan kristillisen sanoman ja rohkaisun. Nämä tavarat saisivat joka päivä sanallaan nostaa ja muistuttaa Jumalan rakkaudesta ja hyvyydestä. Sillä Jumalan sana synnyttää elämää.

Christian Art gifts yhdistää raamatuntekstejä kauniiden sekä nykyaikaisten, ajattomien mallien suunnittelussa. Heidän tavoitteena on luoda tuotteita, joilla on elämää muuttavaa arvoa. Yrityksen näkynä on juhlistaa sitä mikä on hyvää ja totta. Heillä on ainutlaatuinen laaja tuotevalikoima kristillisiä tuotteita, jotka ovat laadukkaita sekä ihastuttavia lahjaideoita myös ystävälle. 

Näistä yrityksistä voit lukea lisää tuotebrändien alta. Valikoima on kasvanut uusien yhteistyökumppaneiden myötä ja myymälästä löydät myös erityisiä tuotteita, joita ei vielä ole verkkokaupassa saatavilla. 

HYVÄNTEKEVÄISYYS Tuotteita ostamalla annat takaisin hyvää. Antaminen eritavoin on myös sydäntäni lähellä. Yritys osallistuu suoraan mm. nuorten ja äitien tukemiseen.

Lisäksi:

Ostamalla Moraz & Lavido kosmetiikkaa tuet tärkeää naisten turvakotityötä Israelissa. Osa Dear Heartin myyntituloista menee myös naisille, jotka ovat saaneet sydämelle luopua omastaan ja  lähteä lähetystyöhön. Yritys mahdollistaa ja tukee tätä prosessia valitsemalla hakijoiden joukosta naisia eri tilanteissa. Kiitos kun haluat osallistua sekä samalla antaa myös omastasi tärkeisiin asioihin.

Myymälässä myynnissä olevat Blooming Desert Shopin korut ovat upea hyväntekeväisyys tuote. 35% tuotosta menee suoraan ex lapsisotilaiden kuntoutus ja opetuslapseus työhön Afrikassa järjestön kautta.

Kiitos kun osallistut ja olet mukana. Tuet myös monen yrittäjän näkyä ja kutsua mahdollistamalla sitä.