Luo minuun puhdas sydän

January 23, 2023 1 kommentti

Luo minuun puhdas sydän

Jumala, luo minuun puhdas sydän.

Näin kuvan hengessäni, jossa kasvia irrotettiin vanhasta ruukusta. Näin kuinka juuripaakkuja ravistettiin irti. Multa oli päässyt kovettumaan ilman ravinteita ja kasvia yritettiin pitää hengissä pelkän veden avulla. Mutta nyt sitä ravisteltiin irti. Irti vanhasta niin, että se saisi ilmaa, elämää ja uutta kasvualustaa ympärilleen. Tilaa hengittää sekä versota uudella voimalla.

Kohta on se kevään hetki, jolloin mullat vaihdetaan. Ehkä on aika tarkistella myös omaa kasvualustaa?

Taivaan Isä on viinitarhuri, jokaisen puun hoitaja. Hän karsii pois jokaisen oksan, joka ei kanna hedelmää. Jumala on tarkoittanut meidät yhteyteensä, niin, että kasvamme ja pysymme Hänessä.

Hän haluaa virvoittaa ja luoda uutta elämää. Se vaatii myös sen, että me suostumme muokkaukseen ja uuteen, siihen ettemme enää katso taakse vanhaan, vaan luotamme, että Mestari suurella taidolla vahvistaa sekä uudistaa meitä.

Meidän tulee valita ravinteita, jotka kasvattavat ja juurruttavat meitä perustaan, joka pysyy. On hylättävä tai päästettävä irti asioista, jotka vievät meitä pois Jumalan yhteydestä.

Parannuksen kautta voimme aina palata ja antautua käsiin, jotka odottavat meitä.

*

Jumalan sana on ihmeellinen eläväksi tekevä voima. Sanallaan Hän loi kaiken ja puhaltaa elämän hengen meihin. Se mikä on ollut kuollutta, Hän saa virkoamaan. Vaikka maa olisi kuiva ja halkeileva, karu ja autiokin, sen keskeltä nousee hento taimi, uusi elämä ja uuden toivo.

Uutta taimea varjelee ja suojelee hoitaen ja hellien taivaalliset kädet. Nuo kädet ovat Jeesuksen kädet, jotka suojaavat sinun koko elämäsi ja vaelluksesi.

Nuo iankaikkiset kädet ympärilläsi selviät ja juuresi sekä kasvusi saa ravintoa vahvistuen ja virvoittuen Jumalan rakkauden ympäröimänä.

*

Ravistele ja puhalla sisälleni elämää ja uudista minut. Luo minut jälleen uudelleen. Puhalla ja muovaa taitavilla käsilläsi, rakasta, opeta ja nuhtele ja ohjaa, mutta älä ikinä, ikinä hylkää!

Tee minulle tiettäväksi elämän tie ja istuta minut jälleen tukevasti. Kulje kanssani aina… ja yhtäkkiä erämaa kukkii uutta ihmettä.

🌿🤍🕊️

Minne voisin mennä sinun henkesi ulottuvilta, minne voisin paeta sinun edestäsi? Herra, sinä olet minut tutkinut, sinä tunnet minut. Missä olenkin, minne menenkin, sen sinä tiedät, jo kaukaa sinä näet aikeeni.

Sinä olet luonut minut sisintäni myöten, äitini kohdussa olet minut punonut. Minä olen ihme, suuri ihme, ja kiitän sinua siitä. Ihmeellisiä ovat sinun tekosi, minä tiedän sen. Ps 139

1 Vastaus

jenni
jenni

February 10, 2023

Oho olipa osuva teksti ja just tähän hetkeen sopiva!!! 🙏 Kiitos antoi rohkaisua

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Tyhjä sivu
Tyhjä sivu

November 02, 2023

✧ Milloin viimeksi tyhjensit pöytäsi Jumalan kanssa? Joskus kaikkea rojua ja siivottavaa kertyy pinoina eteemme. Emme tiedä välillä mihin edes tarttua tai mistä aloittaa. Kaikki muu on vienyt huomiomme. Sotku uuvuttaa ja herpaannumme tekemään jotain ihan muuta, kuin pitäisi. Milloin pysähdyit?

Lue lisää →

SYVEMMÄLLE
SYVEMMÄLLE

October 05, 2023

✧ Kuljin pihan ohi, jota ympäröi pensasaita. Sen keskellä oli portti ja kaareva kulkuaukko. Silloin näin. Hän kutsuu sinua syvemmälle. Salaiseen puutarhaan kanssaan, turvalliseen paikkaan, jossa on vain Hän ja sinä.

Lue lisää →

Näe ja ymmärrä
Näe ja ymmärrä

August 26, 2023

✧ Suunnittelin taas kovaa vauhtia. Oli sitä ja tätä mielessä. Ja sitten kaikki menikin uusiksi. Tilanteet ja asiat muuttuvat. Se, mitä MINÄ olisin halunnut ja mukamas tarvinnut, ei toteutunutkaan. Mutta, kun opin päästämään irti siitä, mitä minä haluan tai olisin mielestäni tarvinnut, alkoi rauha palata tilanteeseen ja sydämeeni.

 

Lue lisää →