Levosta käsin

June 17, 2023

Levosta käsin

Tuskastelin eräitä asioita ja sain luotua paineita ja odotuksia itselleni. Sellaisia, joita ei kukaan edes minulle antanut. Niin helposti tässä suorituksia ja odotuksia täynnä olevassa yhteiskunnassa oma mieli lähtee myös mukaan kuuntelemaan täysin väärää ääntä.

Huomasin uupuvani ja väsyväni pelkästään ajatusten määrästä. En kokenut rauhaa siinä hetkessä. Silloin kuulin taas nuo tutut sanat – levosta käsin.

Jumalan Henki haluaa ohjata meitä takaisin lepoon ja luottamukseen, joka syntyy lähellä Jumalaa. Luottamukseen, joka tietää, että Jumalani on suuri. Hän on tässä ja auttaa. Luottamukseen, joka kantaa jopa läpi myrskyn ja koetuksen.

Näyttihän Jeesus meille täydellisen esimerkin.

Opetuslapset olivat veneessä Jeesuksen kanssa. Aallot ja myrsky riepottelivat venettä sillä aikaa, kun Jeesus nukkui levollisesti sen kaiken keskellä. He herättivät Jeesuksen pelästyneenä ja hädissään. Jeesus nousi, nuhteli ja käski tuulta sekä myrskyä sanoen ' Vaikene, ole hiljaa!'. Ja niin tuuli asettui ja tuli täysi tyyneys. Hän sitten kysyi heiltä, 'Miksi olette niin peloissanne? Kuinka teillä ei ole uskoa?'

Tiedä se, että Jumala hallitsee kaikkea. Ja vaikket vielä näkisikään tulevasta koko kuvaa, ole lujasti paikallaan ja anna Hänen rauhansa täyttää sydämesi.

Hänen lähellään löydät rauhan. Hänessä löydät sopivasti sinulle omaa. Siitä levosta käsin syntyy uutta. Hän tahtoo ottaa taakkamme kannettavakseen ja sanoo - Älä pelkää, Minä autan ja johdatan sinua.

*

Pakkasin lähtevää pakettia ja rakkaudella käärin sitä matkaan. Kuitenkin tarra osui väärään kohtaan tarttuen herkkään käärepaperiin repien sen rumaksi. Jouduin aloittamaan uudestaan ja materiaalia meni hukkaan. Näin ajattelin, kunnes huomasin rikkoutuneen ja repeytyneen paperin. Se oli repeytynyt sydämen muotoiseksi.

Niin, hetken näin vain epäonnistuneen asian, mutta pian taas näin, miten Jumala on läsnä kaikessa. Hän luo tuhkasta uutta. Hän tekee kaiken kauniiksi ajallaan. Hänessä meillä on aina uusi alku.

Astu lepoon ja luottamukseen, johon Jumala sinua kutsuu tänään rakas sydän. Hän kyllä tietää mitä tarvitset! 💚🌿

🕊

Odota yksin Jumalaa hiljaisuudessa, minun sieluni, sillä häneltä tulee minun toivoni. Ps 62:2

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Rohkaise ja rakasta
Rohkaise ja rakasta

May 10, 2024

✧ Siispä nouse ja anna Jumalan käyttää sinua. Rohkaise, nosta ja rakasta lähimmäistäsi, sillä pienikin teko voi olla merkityksellinen ja tulla suureksi.

Lue lisää →

Hän vapauttaa kutsusi
Hän vapauttaa kutsusi

May 10, 2024

✧ Jumala haluaa ennalleen asettaa sitä, mitä on ollut piilossa, painettu alas, hyljättynä tai unohdettuna. Hän haluaa kirkastaa kutsusi. Hän haluaa nostaa ja uudistaa sinut. Hän haluaa kiillottaa ja vahvistaa lahjoja sinussa, jotta ne saisivat tulla kaikessa ilossa ja vapaudessa esiin.

Lue lisää →

Jospa siunaisit minua.
Jospa siunaisit minua.

April 23, 2024

✧ Hänen ei tarvinnut enää olla menneisyytensä vanki. Kirous muuttui hänen elämässään Jumalan avulla siunaukseksi. Hän luotti, että saisi kulkea Jumalan voimassa ja varjeluksessa. Hän luotti, että Jumala vaikuttaisi kaiken hänen parhaakseen. 

Lue lisää →