Valo paljastaa kaiken

April 25, 2022

Valo paljastaa kaiken

Kevät on vihdoin täällä. Lämpö hellii, lumi sulaa ja vedet virtaavat. Oi, sitä riemua, kun pitkään odotettu koitti tuodessaan toivoa uudesta.

Mutta valo paljastaa myös likaa, jopa rumia asioita. Jäin tämän ajatuksen äärelle eilen.

On se hetki keväästä, kun vielä ei näytä kovinkaan kauniille. Joka paikkaa peittää pöly ja hiekka. Kaikenlaisia roskia paljastuu lumen alta.

On siivouksen aika.

Kun kevään valo talven pimeyden jälkeen ensimmäistä kertaa paistoi olohuoneeseeni, kauhistuin pölyn määrää, joka oli ollut piilossa. Piti ruveta siivoamaan, mutta se oli helppoa, kun näin, mihin minun piti kohdistaa työni.

Valo paljastaa lian sekä väärät asiat myös meidän elämässämme, jos uskallamme astua valoon. Mutta emme joudu katsomaan niitä yksin, vaan Jeesuksen silmien kautta, armon ja rakkauden äärellä.

Jos annamme, Mestari ottaa sen, mikä meissä on rikki, rumaa tai epäpuhdasta. Hellästi puhdistaa, poistaa ja korjaa. Vasta sitten todellinen vapaus ja uusi saa herätä eloon. Voit hengittää vapaana.

Rikkaruohot tulee kitkeä juurineen niin, etteivät ne kasva uudestaan tukahduttaen muun kauniin. Ihan niin kuin kukkapenkissä.

Usein pelkäämme näyttää totuuden tai olla aitoja toistemme edessä. Piiloudumme maskien taakse. Pelkäämme epäonnistumista ja hylkäämistä, kun meitä rikkoneet asiat vaikuttavat meihin, mutta kukaan meistä ei ole täydellinen.

Ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon. Luuk 8:17

Mutta - Jos siis Poika teidät vapaaksi tekee, niin te totisesti olette vapaat. Joh. 8:36.

Ihana lupaus ja totuus!

Jeesus etsii sydäntä, ei täydellisyyttä.

Ehkä nyt on kevätsiivouksen aika - hetki avata sydän tarkistelulle valon ja totuuden äärellä. Niin, että voisimme tuottaa hedelmää ja kasvua, joka on Jumalalle mieleen.

Ennen tekin olitte pimeyttä, mutta nyt te loistatte Herran valoa.

Eläkää valon lapsina! Valo kasvattaa hyvyyden, oikeuden ja totuuden hedelmiä. Pyrkikää saamaan selville, mikä on Herran mielen mukaista. Älkää osallistuko pimeyden töihin: ne eivät kanna hedelmää. Tuokaa ne päivänvaloon. Ef 5

Rohkeutta rakas sydän – tule valoon, astu uuteen! ♡

🕊️🌿

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Jospa siunaisit minua.
Jospa siunaisit minua.

April 23, 2024

✧ Hänen ei tarvinnut enää olla menneisyytensä vanki. Kirous muuttui hänen elämässään Jumalan avulla siunaukseksi. Hän luotti, että saisi kulkea Jumalan voimassa ja varjeluksessa. Hän luotti, että Jumala vaikuttaisi kaiken hänen parhaakseen. 

Lue lisää →

Hengitä syvään
Hengitä syvään

February 06, 2024

✧ Kun pelon, huolen, uupumuksen tai toivottomuuden aalto meinaa tulla ylitse palaa tähän kuvaan. Jeesus nukkui keskellä myrskyä ja kaikki oli silti koko ajan Hänen hallinnassaan.

Lue lisää →

Syliin
Syliin

February 06, 2024

✧ Taivaallisesta sylistä käsin ymmärrän taas. Otan vastaan ja tunnen, miten uusi voima ja viisaus virtaa. Hengitän ja nousen. Jalkani seisoo kalliolla, jolla luotan ja uskon.

Lue lisää →