Valittu

April 15, 2022

Valittu

Nimesi on Valittu ♡

Rakastan tätä sanaa – se kumoaa täydellisesti sanan hylätty.

Voi miten monen sydän onkaan joutunut kohtaamaan hylkäämistä ja rikkoutumista eri syistä. Sitä kipua, joka särkee sydämen. Murskautuneita unelmia ja odotuksia, pettymystä, epäoikeudenmukaisuutta, vääryyttä, valheita.

*

Eräs nuori ihminen kipuili hylkäämiskokemuksen kohdalla sitä, miten se oli toistunut hänen elämässään uudelleen ja uudelleen. Voi miten hyvin ymmärsinkään ja tunsin saman kivun. Hän purki tuskaansa Jumalalle. Miksi hän aina jää toiseksi tai häntä ei valita?

Ja sitten Jumala puhui hänelle - Mutta Minä valitsin sinut!

”Te ette valinneet minua, vaan minä valitsin teidät…” Joh 15:16 Tässä Jeesus kertoi valinneensa jokaisen meistä nimeltä kutsuen Hänen omiksi seuraajikseen.

Ennen maailman luomista, ennen kuin olit syntynytkään, sinut oli valittu.

'Jo ennen kuin minä valmistin sinut äidin kohdussa, minä sinut tunsin ja ennen kuin sinä äidistä synnyit, minä sinut pyhitin.' Jeremia1:5

*

Esimerkiksi Paavalin kohdalla, ennen kuin hän oli syntynytkään, oli Jumala valinnut hänet valituksi aseekseen viemään evankeliumia eteenpäin. Hän luuli toimivansa oikein, kunnes Jumala kohtasi hänet ja muutti hänen elämänsä. Antoi näkevät silmät ja kyllästi rakkaudellaan hänen sydämensä asettaen hänet suureen tehtävään.

Jumala haluaa, että me jokainen vastataan Hänen kutsuunsa. Meille on annettu vapaa tahto, mutta Hänen sydämensä sanoo, sinä olet valittu – Minä olen sinua kutsunut.

Kaikki elämän ihme ja täyteys lähtee Hänestä ja siinä ilo tulee täydeksi.

🕊️

Hän rakastaa sinua niin paljon, että antoi jopa oman poikansa sinun vuoksesi, jottet hukkuisi vaan sinulla olisi elämä. Hän tunsi ja nimesi sinut ennen kuin sinua oli luotu. Tiesi syvimmän ja kauneimman sinusta, heikkoutesi ja hauraan uskosi ja silti juuri sinut Hän halusi omaksi lapsekseen. Hän rakkaudessaan valitsi sinut.

Saakoon rakas sydämesi ymmärtää ja nähdä tänään uudella tavalla ♡

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Jospa siunaisit minua.
Jospa siunaisit minua.

April 23, 2024

✧ Hänen ei tarvinnut enää olla menneisyytensä vanki. Kirous muuttui hänen elämässään Jumalan avulla siunaukseksi. Hän luotti, että saisi kulkea Jumalan voimassa ja varjeluksessa. Hän luotti, että Jumala vaikuttaisi kaiken hänen parhaakseen. 

Lue lisää →

Hengitä syvään
Hengitä syvään

February 06, 2024

✧ Kun pelon, huolen, uupumuksen tai toivottomuuden aalto meinaa tulla ylitse palaa tähän kuvaan. Jeesus nukkui keskellä myrskyä ja kaikki oli silti koko ajan Hänen hallinnassaan.

Lue lisää →

Syliin
Syliin

February 06, 2024

✧ Taivaallisesta sylistä käsin ymmärrän taas. Otan vastaan ja tunnen, miten uusi voima ja viisaus virtaa. Hengitän ja nousen. Jalkani seisoo kalliolla, jolla luotan ja uskon.

Lue lisää →