Uskon silmin

June 07, 2024

Uskon silmin

Sanat soivat sydämelläni koko aamun. ’Uskon silmin näen, taimi puhkeaa. On tapahtumassa – jotain kaunista!' (@minajahanofficial)

Uskon silmin – kun kurkotan Jumalan puoleen ja otan vastaan elämän lahjan ja uskon, se synnyttää minussa uskon silmin näkemistä. Rakkaus, joka annettiin puolestani, näyttää toivon. Yhtäkkiä näen uusin ja kirkkain silmin, kuin olisin vaihtanut uudet lasit. Uskon silmin näen Jumalan kanssa asiat myös taivaallisesta näkökulmasta.

Usko synnyttää minussa rohkeutta, vaikken näkisi. Näen lupauksen taimen, joka on syntymässä. Henki kuiskaa Jumalan sanan lupauksia, jotka vahvistavat.

Ole luja ja rohkea. Katso, minä luon uutta. Minä teen tien ja virrat autiomaahan. Minä pidän sinusta huolen. Älä pelkää. Usko ainoastaan. Minä annan sinulle tulevaisuuden ja toivon. Minä ilolla iloitsen sinusta...

*

Usko on aktiivista monella tapaa.

Jumalan sana usein kehottaa meitä toimimaan. Aktivoin uskoani ja valitsen laittaa syrjään sen, miltä minusta tuntuu.

Kyllä – Jumala kannattelee meitä, kun olemme heikkoja, väsyneitä tai murtuneita. Mutta, silloinkin, kun sydämeni tuntui siltä, että se olisi revitty tuhansiksi paloiksi, sairastin ja hengitin hetki kerrallaan, katsoin Jeesukseen. Pimeissä laaksoissa ja kammiossa laitoin kaiken elämäni Hänen käsiinsä. Uudestaan ja uudestaan. Roikuin lupauksissa ja teen sitä edelleen.

Kivunkin keskellä turvauduin Jumalaan. Ilossa ja hyvässä, koetuksissa tai surussa katson Häneen, jolta elämän olen saanut. Kiitän, etsin, anon, pyydän, kolkutan, ylistän ja luotan. Voisin luetella satoja raamatunpaikkoa, josta nämä ohjeet meidän elämäämme tulevat. Niissä ilmestyy Jumalan voima ja suunnitelma meidän elämäämme. Ja se on hyvä.

Rakastan Häntä ensimmäisenä, kaikesta sydämestäni. Mitä vain, kaikki on hyvin – sillä uskon silmin näen toivon ja uuden.

*

Kirjoita ja paina Jumalan sanan lupaukset sydämesi maaperään. Niin, ne nousevat taimen lailla ylös synnyttäen jotain kaunista. Sitä syntyy ensin sydämessä– jotain alkaa tapahtumaan ja pian näet sen.

Luota lujasti, rakas sydän. Tulkoon uusi toivo päivääsi! 🕊️🌱

Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mukaan, mikä ei näy. Hepr. 11:1

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Rohkaise ja rakasta
Rohkaise ja rakasta

May 10, 2024

✧ Siispä nouse ja anna Jumalan käyttää sinua. Rohkaise, nosta ja rakasta lähimmäistäsi, sillä pienikin teko voi olla merkityksellinen ja tulla suureksi.

Lue lisää →

Hän vapauttaa kutsusi
Hän vapauttaa kutsusi

May 10, 2024

✧ Jumala haluaa ennalleen asettaa sitä, mitä on ollut piilossa, painettu alas, hyljättynä tai unohdettuna. Hän haluaa kirkastaa kutsusi. Hän haluaa nostaa ja uudistaa sinut. Hän haluaa kiillottaa ja vahvistaa lahjoja sinussa, jotta ne saisivat tulla kaikessa ilossa ja vapaudessa esiin.

Lue lisää →

Jospa siunaisit minua.
Jospa siunaisit minua.

April 23, 2024

✧ Hänen ei tarvinnut enää olla menneisyytensä vanki. Kirous muuttui hänen elämässään Jumalan avulla siunaukseksi. Hän luotti, että saisi kulkea Jumalan voimassa ja varjeluksessa. Hän luotti, että Jumala vaikuttaisi kaiken hänen parhaakseen. 

Lue lisää →