Tyhjä sivu

November 02, 2023

Tyhjä sivu

Milloin viimeksi tyhjensit pöytäsi Jumalan kanssa? Joskus kaikkea rojua ja siivottavaa kertyy pinoina eteemme. Emme tiedä välillä mihin edes tarttua tai mistä aloittaa. Kaikki muu on vienyt huomiomme. Sotku uuvuttaa ja herpaannumme tekemään jotain ihan muuta, kuin pitäisi.

Milloin pysähdyit?

Milloin kysyit ensin Hänen tahtoaan?

Milloin kysyit suuntaa, neuvoa ja ajatuksia Hänen edessään niin, että kuulit Jumalan sydäntä? Uskallatko laskea omat kätesi, ylpeytesi, oman tahtosi ja hienot pyrkimykset suunnitelmineen ja kysyä: mitä sinä tahdot Isä?

Milloin uskalsit viimeksi oikeasti pysähtyä ja hiljentää kiireen? Kun uuvumme, rauha katoaa ja kaikki tuntuu raskaalta, et kuule etkä näe eteenpäin. Ehkä juuri nyt tarvitset lepoa ja pysähtymistä Jumalassa. Uuden tyhjän sivun, jotta ympärillä oleva sumu hälvenee ja näet taas.

Tyhjän ei tarvitse koskaan olla lopullinen vaihtoehto. Kun astia tyhjenee, se voi täyttyä uudella ja raikkaalla. Jumala voi täyttää astiamme ja luoda uutta.

*

Kaipaan usein pysähtymistä Jumalan edessä, elämäni sekä sydämeni tarkistelua - sitä, missä mennään. Tahdon varmistua, että olen oikealla, minulle parhaalla tiellä ja että kuulen, mitä Jumala haluaa.

Vaan etsikää ensin Taivasten valtakuntaa, niin kaikki muu teille annetaan. Ajattele – kun annat ensin sydämesi ja elämäsi Jumalalle ja etsit Hänen tahtoaan kaikessa, Hän lupaa pitää KAIKESTA muustakin elämässäsi huolta.

Aseta Hänet ensimmäiseksi. Rakasta Häntä, Herraa sinun Jumalaasi kaikesta sydämestäsi, sielustasi ja mielestäsi. Kun tarkistat sydämesi tärkeysjärjestyksen ja elämäsi lähteen, siunaus, viisaus, varmuus, voima ja ilo - uusi elämä rupeaa valumaan astiaasi.

Tyhjä sivu, jossa ei näkynyt mitään, alkaa yhtäkkiä täyttymään uudella.

Ja sen oven, jonka on määrä avautua edessäsi, avautuu varmasti. Sinun ei tarvitse väkisin vääntää ja puskea niitä auki, sillä Jumala kyllä avaa sinulle oven kulkea. Ja saat astua uuteen. Sillä sen, minkä Hän aloittaa Hän vie sanansa lupauksen mukaan päätökseen.

Ole rohkea, rakas sydän.

Ota hetki ja tyhjennä pöytä. Aseta eteesi uusi tyhjä sivu ja anna Jumalan kirjoittaa ja värittää se kanssasi kaikilla elämän ja Hänen siunauksensa väreillä.

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Jospa siunaisit minua.
Jospa siunaisit minua.

April 23, 2024

✧ Hänen ei tarvinnut enää olla menneisyytensä vanki. Kirous muuttui hänen elämässään Jumalan avulla siunaukseksi. Hän luotti, että saisi kulkea Jumalan voimassa ja varjeluksessa. Hän luotti, että Jumala vaikuttaisi kaiken hänen parhaakseen. 

Lue lisää →

Hengitä syvään
Hengitä syvään

February 06, 2024

✧ Kun pelon, huolen, uupumuksen tai toivottomuuden aalto meinaa tulla ylitse palaa tähän kuvaan. Jeesus nukkui keskellä myrskyä ja kaikki oli silti koko ajan Hänen hallinnassaan.

Lue lisää →

Syliin
Syliin

February 06, 2024

✧ Taivaallisesta sylistä käsin ymmärrän taas. Otan vastaan ja tunnen, miten uusi voima ja viisaus virtaa. Hengitän ja nousen. Jalkani seisoo kalliolla, jolla luotan ja uskon.

Lue lisää →