Tyhjä sivu

November 02, 2023

Tyhjä sivu

Milloin viimeksi tyhjensit pöytäsi Jumalan kanssa? Joskus kaikkea rojua ja siivottavaa kertyy pinoina eteemme. Emme tiedä välillä mihin edes tarttua tai mistä aloittaa. Kaikki muu on vienyt huomiomme. Sotku uuvuttaa ja herpaannumme tekemään jotain ihan muuta, kuin pitäisi.

Milloin pysähdyit?

Milloin kysyit ensin Hänen tahtoaan?

Milloin kysyit suuntaa, neuvoa ja ajatuksia Hänen edessään niin, että kuulit Jumalan sydäntä? Uskallatko laskea omat kätesi, ylpeytesi, oman tahtosi ja hienot pyrkimykset suunnitelmineen ja kysyä: mitä sinä tahdot Isä?

Milloin uskalsit viimeksi oikeasti pysähtyä ja hiljentää kiireen? Kun uuvumme, rauha katoaa ja kaikki tuntuu raskaalta, et kuule etkä näe eteenpäin. Ehkä juuri nyt tarvitset lepoa ja pysähtymistä Jumalassa. Uuden tyhjän sivun, jotta ympärillä oleva sumu hälvenee ja näet taas.

Tyhjän ei tarvitse koskaan olla lopullinen vaihtoehto. Kun astia tyhjenee, se voi täyttyä uudella ja raikkaalla. Jumala voi täyttää astiamme ja luoda uutta.

*

Kaipaan usein pysähtymistä Jumalan edessä, elämäni sekä sydämeni tarkistelua - sitä, missä mennään. Tahdon varmistua, että olen oikealla, minulle parhaalla tiellä ja että kuulen, mitä Jumala haluaa.

Vaan etsikää ensin Taivasten valtakuntaa, niin kaikki muu teille annetaan. Ajattele – kun annat ensin sydämesi ja elämäsi Jumalalle ja etsit Hänen tahtoaan kaikessa, Hän lupaa pitää KAIKESTA muustakin elämässäsi huolta.

Aseta Hänet ensimmäiseksi. Rakasta Häntä, Herraa sinun Jumalaasi kaikesta sydämestäsi, sielustasi ja mielestäsi. Kun tarkistat sydämesi tärkeysjärjestyksen ja elämäsi lähteen, siunaus, viisaus, varmuus, voima ja ilo - uusi elämä rupeaa valumaan astiaasi.

Tyhjä sivu, jossa ei näkynyt mitään, alkaa yhtäkkiä täyttymään uudella.

Ja sen oven, jonka on määrä avautua edessäsi, avautuu varmasti. Sinun ei tarvitse väkisin vääntää ja puskea niitä auki, sillä Jumala kyllä avaa sinulle oven kulkea. Ja saat astua uuteen. Sillä sen, minkä Hän aloittaa Hän vie sanansa lupauksen mukaan päätökseen.

Ole rohkea, rakas sydän.

Ota hetki ja tyhjennä pöytä. Aseta eteesi uusi tyhjä sivu ja anna Jumalan kirjoittaa ja värittää se kanssasi kaikilla elämän ja Hänen siunauksensa väreillä.

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

SYVEMMÄLLE
SYVEMMÄLLE

October 05, 2023

✧ Kuljin pihan ohi, jota ympäröi pensasaita. Sen keskellä oli portti ja kaareva kulkuaukko. Silloin näin. Hän kutsuu sinua syvemmälle. Salaiseen puutarhaan kanssaan, turvalliseen paikkaan, jossa on vain Hän ja sinä.

Lue lisää →

Näe ja ymmärrä
Näe ja ymmärrä

August 26, 2023

✧ Suunnittelin taas kovaa vauhtia. Oli sitä ja tätä mielessä. Ja sitten kaikki menikin uusiksi. Tilanteet ja asiat muuttuvat. Se, mitä MINÄ olisin halunnut ja mukamas tarvinnut, ei toteutunutkaan. Mutta, kun opin päästämään irti siitä, mitä minä haluan tai olisin mielestäni tarvinnut, alkoi rauha palata tilanteeseen ja sydämeeni.

 

Lue lisää →

Minä valvon sanaani toteuttaakseni sen
Minä valvon sanaani toteuttaakseni sen

August 16, 2023

✧ Muistan hetken viime talvena, kun maailma järkyttyi sodan alkaessa Euroopassa. Pelko ja epätoivo kosketti monia, epävarmuus huomisesta. Kuitenkin samaan aikaan Jumala alkoi puhua uudesta ja eteenpäin menemisestä. Verkkokauppa oli pyörinyt jo reilun vuoden kotonani, nyt Jumala antoi näyn uudesta. Hän kutsui nousemaan ja loistamaan pimeän keskellä, tuomaan toivoa ja rohkaisua, sekä täyttämään Hänen tarkoituksiaan. Hän kutsui lähtemään rohkeasti sinne, minne Hän kuljettaisi.

Lue lisää →