Totuus

October 13, 2022

Totuus

Mikä on totuus?

Kun painostus, syytös tai ahdistus valtaa mielen. Kun tunteet vyöryvät ylle kuin iso aalto. Kun valheen ääni hiipii pauhaavaksi, kaiken peittäväksi ääneksi ajatuksiin, olen opetellut pysähtymään.

Sanon vuorelle edessäni, mikä on totuus!? julistaen sen uskossa.

Sillä kun vihollinen yrittää kahlita, julistan Jumalan sanan totuutta tulemaan esille, sillä totuus tekee meidät vapaaksi. Se avaa silmäni ja ymmärrykseni sille, mikä on totta. Tämän olen ottanut työvälineenä käyttööni, jopa päivittäin.

*

Olen levoton, huolet painavat minua. Nosta minut maasta, tee sanasi mukaan! Pidä minut loitolla valheen teistä, opeta minulle lakisi.

Minä olen valinnut totuuden tien, sinun päätöksesi ovat aina silmieni edessä. Ps 119:28-30

*

Kävin tuttua keskustelua taas kerran siitä, miten eräs koki menettäneensä vuosia elämästään, lohduttomana siitä, mitä olisi edessä. Löytäisikö hän tiensä, tehtävänsä, ilon ja vapauden?

Myös minä useasti ajattelin, että olin elämäni kipuvuosina menettänyt jotain arvokasta. Hukannut parhaat vuoteni. Mutta ei! Kuka niin sanoo? Mikä on totuus? Kenen ääntä, lähdettä tai vaatimusta kuuntelet?

Minä vaellan totuuden tietä. Totuuden sanat kestävät iäti, valheen sanat vain tuokion.

Snl 8:20

🕊️

Tulevaisuuden toivo on se, minkä Hän lupaa meille. Ajattele –Hänen läsnäoloaan, ihmeitä ja parastaan joka päivä! Jumala jopa käskee meitä: älä katso menneeseen, sillä Hän haluaa, että näemme sen uuden, mitä Hän luo tässä. Sillä Hän on täydellinen, kaikkien hyvien lahjojen antaja.

Olen siis opetellut ja oppinut viemään väärät ajatukset ja äänet, ulkoa tuovan paineen nopeasti Jumalan luokse. Taivaallisen Isämme käsiin, joka näkee kaiken, sillä Hän hallitsee ja sanoo viimeisen sanan. Siellä myrsky hiljenee ja totuus loistaa kirkkaana. Sydän rauhoittuu ja lepää.

Koko sydämestäni minä kysyn sinun tahtoasi, älä anna minun eksyä käskyjesi tieltä. Minä talletan kaikki ohjeesi sydämeeni. Ps 119:10-11

Jeesus sanoo – Minä olen tie, totuus ja elämä. Miten turvallista on aina mennä Hänen luokseen.

Psalmin sanoin lupaus kuuluu, että kevein askelin minä kuljen sinun käskyjesi tietä, sinä huojennat mieleni.

Siispä rakas sydän, kiinnitä katseesi ja sydämesi ylös, totuus loistaa! ❤️

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Tyhjä sivu
Tyhjä sivu

November 02, 2023

✧ Milloin viimeksi tyhjensit pöytäsi Jumalan kanssa? Joskus kaikkea rojua ja siivottavaa kertyy pinoina eteemme. Emme tiedä välillä mihin edes tarttua tai mistä aloittaa. Kaikki muu on vienyt huomiomme. Sotku uuvuttaa ja herpaannumme tekemään jotain ihan muuta, kuin pitäisi. Milloin pysähdyit?

Lue lisää →

SYVEMMÄLLE
SYVEMMÄLLE

October 05, 2023

✧ Kuljin pihan ohi, jota ympäröi pensasaita. Sen keskellä oli portti ja kaareva kulkuaukko. Silloin näin. Hän kutsuu sinua syvemmälle. Salaiseen puutarhaan kanssaan, turvalliseen paikkaan, jossa on vain Hän ja sinä.

Lue lisää →

Näe ja ymmärrä
Näe ja ymmärrä

August 26, 2023

✧ Suunnittelin taas kovaa vauhtia. Oli sitä ja tätä mielessä. Ja sitten kaikki menikin uusiksi. Tilanteet ja asiat muuttuvat. Se, mitä MINÄ olisin halunnut ja mukamas tarvinnut, ei toteutunutkaan. Mutta, kun opin päästämään irti siitä, mitä minä haluan tai olisin mielestäni tarvinnut, alkoi rauha palata tilanteeseen ja sydämeeni.

 

Lue lisää →