Totuus

October 13, 2022

Totuus

Mikä on totuus?

Kun painostus, syytös tai ahdistus valtaa mielen. Kun tunteet vyöryvät ylle kuin iso aalto. Kun valheen ääni hiipii pauhaavaksi, kaiken peittäväksi ääneksi ajatuksiin, olen opetellut pysähtymään.

Sanon vuorelle edessäni, mikä on totuus!? julistaen sen uskossa.

Sillä kun vihollinen yrittää kahlita, julistan Jumalan sanan totuutta tulemaan esille, sillä totuus tekee meidät vapaaksi. Se avaa silmäni ja ymmärrykseni sille, mikä on totta. Tämän olen ottanut työvälineenä käyttööni, jopa päivittäin.

*

Olen levoton, huolet painavat minua. Nosta minut maasta, tee sanasi mukaan! Pidä minut loitolla valheen teistä, opeta minulle lakisi.

Minä olen valinnut totuuden tien, sinun päätöksesi ovat aina silmieni edessä. Ps 119:28-30

*

Kävin tuttua keskustelua taas kerran siitä, miten eräs koki menettäneensä vuosia elämästään, lohduttomana siitä, mitä olisi edessä. Löytäisikö hän tiensä, tehtävänsä, ilon ja vapauden?

Myös minä useasti ajattelin, että olin elämäni kipuvuosina menettänyt jotain arvokasta. Hukannut parhaat vuoteni. Mutta ei! Kuka niin sanoo? Mikä on totuus? Kenen ääntä, lähdettä tai vaatimusta kuuntelet?

Minä vaellan totuuden tietä. Totuuden sanat kestävät iäti, valheen sanat vain tuokion.

Snl 8:20

🕊️

Tulevaisuuden toivo on se, minkä Hän lupaa meille. Ajattele –Hänen läsnäoloaan, ihmeitä ja parastaan joka päivä! Jumala jopa käskee meitä: älä katso menneeseen, sillä Hän haluaa, että näemme sen uuden, mitä Hän luo tässä. Sillä Hän on täydellinen, kaikkien hyvien lahjojen antaja.

Olen siis opetellut ja oppinut viemään väärät ajatukset ja äänet, ulkoa tuovan paineen nopeasti Jumalan luokse. Taivaallisen Isämme käsiin, joka näkee kaiken, sillä Hän hallitsee ja sanoo viimeisen sanan. Siellä myrsky hiljenee ja totuus loistaa kirkkaana. Sydän rauhoittuu ja lepää.

Koko sydämestäni minä kysyn sinun tahtoasi, älä anna minun eksyä käskyjesi tieltä. Minä talletan kaikki ohjeesi sydämeeni. Ps 119:10-11

Jeesus sanoo – Minä olen tie, totuus ja elämä. Miten turvallista on aina mennä Hänen luokseen.

Psalmin sanoin lupaus kuuluu, että kevein askelin minä kuljen sinun käskyjesi tietä, sinä huojennat mieleni.

Siispä rakas sydän, kiinnitä katseesi ja sydämesi ylös, totuus loistaa! ❤️

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Luo minuun puhdas sydän
Luo minuun puhdas sydän

January 23, 2023

✧ Uutta taimea varjelee ja suojelee hoitaen ja hellien taivaalliset kädet. Nuo kädet ovat Jeesuksen kädet, jotka suojaavat sinun koko elämäsi ja vaelluksesi.

Nuo iankaikkiset kädet ympärilläsi selviät ja juuresi sekä kasvusi saa ravintoa vahvistuen ja virvoittuen Jumalan rakkauden ympäröimänä.

Lue lisää →

Kiitos 2022
Kiitos 2022

January 01, 2023

✧ Vuosi on ollut tiivis, ei aina helppo, työtä ja myös uuden oppimista on ollut paljon. Mutta, miten rikas se on ollutkaan mittareilla, mitä ei aina lasketa näkyvässä. Lukuisia kohtaamisia, joissa on oltu syvän rakkauden äärellä. Ja Jumala on ilmestynyt.

Lue lisää →

Hyvin tehty
Hyvin tehty

December 29, 2022

✧ Kun kukaan ei ole näkemässä tai et saa kiitosta, niin silloin kuuluu hiljaa sydämessäsi – Hyvin tehty, sinä uskollinen palvelija! Siellä, missä kukaan muu ei ole, Jumala on ja sanoo sinulle, hyvin tehty. Tuo ihana rakkauden sana tulee yllesi ja saat hengähtää ilosta.

Lue lisää →