Totuus

October 13, 2022

Totuus

Mikä on totuus?

Kun painostus, syytös tai ahdistus valtaa mielen. Kun tunteet vyöryvät ylle kuin iso aalto. Kun valheen ääni hiipii pauhaavaksi, kaiken peittäväksi ääneksi ajatuksiin, olen opetellut pysähtymään.

Sanon vuorelle edessäni, mikä on totuus!? julistaen sen uskossa.

Sillä kun vihollinen yrittää kahlita, julistan Jumalan sanan totuutta tulemaan esille, sillä totuus tekee meidät vapaaksi. Se avaa silmäni ja ymmärrykseni sille, mikä on totta. Tämän olen ottanut työvälineenä käyttööni, jopa päivittäin.

*

Olen levoton, huolet painavat minua. Nosta minut maasta, tee sanasi mukaan! Pidä minut loitolla valheen teistä, opeta minulle lakisi.

Minä olen valinnut totuuden tien, sinun päätöksesi ovat aina silmieni edessä. Ps 119:28-30

*

Kävin tuttua keskustelua taas kerran siitä, miten eräs koki menettäneensä vuosia elämästään, lohduttomana siitä, mitä olisi edessä. Löytäisikö hän tiensä, tehtävänsä, ilon ja vapauden?

Myös minä useasti ajattelin, että olin elämäni kipuvuosina menettänyt jotain arvokasta. Hukannut parhaat vuoteni. Mutta ei! Kuka niin sanoo? Mikä on totuus? Kenen ääntä, lähdettä tai vaatimusta kuuntelet?

Minä vaellan totuuden tietä. Totuuden sanat kestävät iäti, valheen sanat vain tuokion.

Snl 8:20

🕊️

Tulevaisuuden toivo on se, minkä Hän lupaa meille. Ajattele –Hänen läsnäoloaan, ihmeitä ja parastaan joka päivä! Jumala jopa käskee meitä: älä katso menneeseen, sillä Hän haluaa, että näemme sen uuden, mitä Hän luo tässä. Sillä Hän on täydellinen, kaikkien hyvien lahjojen antaja.

Olen siis opetellut ja oppinut viemään väärät ajatukset ja äänet, ulkoa tuovan paineen nopeasti Jumalan luokse. Taivaallisen Isämme käsiin, joka näkee kaiken, sillä Hän hallitsee ja sanoo viimeisen sanan. Siellä myrsky hiljenee ja totuus loistaa kirkkaana. Sydän rauhoittuu ja lepää.

Koko sydämestäni minä kysyn sinun tahtoasi, älä anna minun eksyä käskyjesi tieltä. Minä talletan kaikki ohjeesi sydämeeni. Ps 119:10-11

Jeesus sanoo – Minä olen tie, totuus ja elämä. Miten turvallista on aina mennä Hänen luokseen.

Psalmin sanoin lupaus kuuluu, että kevein askelin minä kuljen sinun käskyjesi tietä, sinä huojennat mieleni.

Siispä rakas sydän, kiinnitä katseesi ja sydämesi ylös, totuus loistaa! ❤️

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Jospa siunaisit minua.
Jospa siunaisit minua.

April 23, 2024

✧ Hänen ei tarvinnut enää olla menneisyytensä vanki. Kirous muuttui hänen elämässään Jumalan avulla siunaukseksi. Hän luotti, että saisi kulkea Jumalan voimassa ja varjeluksessa. Hän luotti, että Jumala vaikuttaisi kaiken hänen parhaakseen. 

Lue lisää →

Hengitä syvään
Hengitä syvään

February 06, 2024

✧ Kun pelon, huolen, uupumuksen tai toivottomuuden aalto meinaa tulla ylitse palaa tähän kuvaan. Jeesus nukkui keskellä myrskyä ja kaikki oli silti koko ajan Hänen hallinnassaan.

Lue lisää →

Syliin
Syliin

February 06, 2024

✧ Taivaallisesta sylistä käsin ymmärrän taas. Otan vastaan ja tunnen, miten uusi voima ja viisaus virtaa. Hengitän ja nousen. Jalkani seisoo kalliolla, jolla luotan ja uskon.

Lue lisää →