Taivaallista mannaa

November 14, 2022

Taivaallista mannaa

Heräsin jonkin aikaa sitten aamulla sanoihin, jotka toistuivat mielessäni – ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee. Matt 4:4. Tuntui, kuin tämä sana olisi leimattu sydämeeni, sillä se on viipynyt ylläni. Jäin pohtimaan sitä, mitä Jumala halusi puhua.

*

Niin, voin rakentaa monin tavoin elämääni – rikkauksilla, suosiolla, saavutuksilla ja nautinnoilla, mutta millaista elämää elämäni valinnat minulle tuottaa? Tulenko kylläiseksi tavalla, jolloin iloni on täysi? Onko Jumalan sana ja Hän itsessään rakkain, vaikka kaikki muu katoaisi tai riisutaan?

Omistin sitten vähän tai paljon, onnellisuuden lähde, pelastukseni ja turvani tulee ensin olla Jumala ja Hänen sanansa. Kun rakennan sen varaan, se tuo todellisen siunauksen, täyteyden ja rauhan sisimpääni.

Rakenna siis viisaasti elämääsi. Varsinkin aikana, kun ympärillä oleva ääni on pimeää. Silloin meidän täytyy vahvistaa ääni toisen maailman, niin kuin virressä lauletaan. Ankkuroitua ja juurtua totuuteen, joka pitää meidät pystyssä. Se kallio pysyy.

*

Pohtiessani tuota sanaa ymmärrän, miten olen halunnut rakentaa yritykseni ja näkyni Jumalan kutsun ja sanan ylle. Niin, että saisin vahvistaa ja rohkaista sekä tarjota tuotteita, joiden kautta Jumalan sana saisi levitä koteihin, siunaamaan ja tuomaan elämää ja toivoa.

Tiesitkö, että ennen remonttia myymäläni seinät ovat kirjoitettu täyteen raamatunpaikkoja, Jumalan sanaa?

Halusin kirjaimellisesti rakentaa Jumalan sanan päälle ja samalla luoda tilan, jossa Jumalan eläväksi tekevä sana saa koskettaa, hoitaa ja puhutella heitä, jotka astuvat sisään. Ja voi, miten olen sen saanut nähdä ihmeellisellä tavalla. Kun kotonani oli vielä kauppa, yksi huoneista oli täynnä sen tavaroita. Tunsin aina astuessani huoneeseen ihmeellisen ilmapiirin, mutta olivathan tavarat täynnä Jumalan pyhää sanaa!

Jumalan käsissä on myös taivaallinen manna, ruokkihan Hän ihmeillään israelilaiset erämaassa. Hän näytti voimansa ja kunniansa, kun nälkäiset saivat syötävää ja sitä riitti syötäväksi jokaiselle päivälle juuri niin paljon kuin tarvittiin. Jumala kyllä pitää meistä huolta kaikin tavoin.

Kun vielä mietin tuota aamun sanaa, katseeni kääntyy Jeesukseen - Kristus Jeesus on Jumalan sana. Jumalan sana tuli siis eläväksi Jeesuksessa niin, että meillä olisi Hänen kauttaan pelastus, elämä ja todellinen yltäkylläisyys. Hän tuli meitä varten osoittamaan tien.

Tämä on se täydellinen rakkaus ja ihme, jonka saamme ottaa vastaan ja omistaa. 

*

Siispä sinä rakas, väsynyt ja tai suuntaa vailla oleva ihminen – saat nostaa kätesi rakastavan Jumalan puoleen ja ottaa vastaan ihmeellistä mannaa, sanoja, jotka tuottavat elämää. Saat pyytää ymmärrystä ja kuulevia korvia, sillä Henki tahtoo puhua.

On aika pysähtyä ja ottaa vastaan, kuunnella. Jumalalla on sanottavaa - sanoja, jotka täyttävät ja ravitsevat tyhjyyden ja janon sisimmässämme.

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Kaikkivaltias Jumala
Kaikkivaltias Jumala

March 29, 2023

✧ Ympärillä olevat suuret lumihiutaleet ympäröivät minua sakena peittona. Silloin kuulin hengessäni englanninkielisen laulun sanat – this is the air I breathe – 'tämä on ilma, jota hengitän'. Jumala halusi havainnollistaa läsnäoloaan. Pimeyden valta on murrettu ja Jumalan suuruus lähestyy ihmistä. Niin suuri on Hänen rakkautensa, niin lähelle Hän haluaa tulla.

Lue lisää →

Jumala kulkee edelläsi
Jumala kulkee edelläsi

February 20, 2023

✧ Aloin rukoilemaan ja kiittämään ja yhtäkkiä sain vahvan ymmärryksen, näin kuin kuvana sen, että Jumala kulkee jo huomisessa. Hän on kaiken nähnyt ennalta. Hän on rinnallani nyt, mutta on myös jo huomisessa käyden edelläni.

Lue lisää →

Luo minuun puhdas sydän
Luo minuun puhdas sydän

January 23, 2023 1 kommentti

✧ Uutta taimea varjelee ja suojelee hoitaen ja hellien taivaalliset kädet. Nuo kädet ovat Jeesuksen kädet, jotka suojaavat sinun koko elämäsi ja vaelluksesi.

Nuo iankaikkiset kädet ympärilläsi selviät ja juuresi sekä kasvusi saa ravintoa vahvistuen ja virvoittuen Jumalan rakkauden ympäröimänä.

Lue lisää →