SYVEMMÄLLE

October 05, 2023

SYVEMMÄLLE

Hän, joka sinua kutsuu, on uskollinen.

Ihana voimallinen Jumalan sana.

Edeltävissä jakeissa meitä myös kehotetaan olemaan kaikessa iloiset, rukoilemaan lakkaamatta ja kiittämään joka tilassa, sillä se on Jumalan tahto.

Auts, aika iso juttu toimia riippumatta siitä, miltä minusta tuntuu, mutta se on elämää suurempaa pyhää viisautta. Saan elää ja olla kätkettynä Kristukseen. Hän tulee voimakseni. En minä vaan Hän.

Ei aina ole helppoa iloita, mutta se on sydämeni valinta. Päätän elää tässä hetkessä ja hymyillen katsoa tuleviin päiviin.

Se ei ole väkinäistä pumpattua iloa, vaan se tulee Jeesuksen tuntemisesta. Vaikka minulla ei olisi mitään, Hän on minulle kaikki. Valintani alkaa tuottamaan minussa yliluonnollista iloa ja uutta, joka tulee ylhäältä. Samalla rukous alkaa soljua sydämestäni. Henki rukoilee lakkaamatta kanssani, saan viedä kaiken aina ja koko ajan Jumalalle. Elää siinä virrassa. Saan kiittää odotuksessa, kivussa, koetuksessa ja onnessa. Siunauksista, ihmisistä ja Jumalan työstä minussa ja ympärillä.

Niin, tätä opettelen joka päivä uudelleen. Opin ja ymmärrän ja yhtäkkiä tilanteet muuttuvat taivaan koskettaessa. Näen totuuden, armon ja rakkauden. Jumalan sanan, joka todella elää ja ohjaa minua. Se tuottaa aikanaan lupauksen siunauksen. Vapauden, voiman ja ilon.

Hän kutsuu sinua tähän elämään. Syvemmälle.

*

Kuljin pihan ohi, jota ympäröi pensasaita. Sen keskellä oli portti ja kaareva kulkuaukko. Silloin näin.

Hän kutsuu sinua syvemmälle. Salaiseen puutarhaan kanssaan, turvalliseen paikkaan, jossa on vain Hän ja sinä.

Jeesus kutsuu sinua astumaan syvemmälle läsnäoloonsa. Hän on portti, mutta valinta avata se, on meidän. Kuvassa näet, miten portin takana on ’merkittyjä’ kiviaskeleita. Kun astumme sisään, Hän kulkee kanssamme jokaisella uudella askeleella, askel kerrallaan.

Mitä tuossa kuvassa ei näy, on valkoiset portaat kulman takana, jotka nousevat ylös ja kauniita vaaleanpunaisia suuria ruusuja, jotka kukkivat täydessä terässä. Se on lupaus, johon Uskollinen sinua johdattaa. Se on matka, jonne lähden. Astun syvemmälle ja luotan. Kuljen askeleen kerrallaan ja uusi avautuu.

Hän, joka teitä kutsuu, on uskollinen, ja hän on sen myös tekevä. 1 Tess 5:24

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Hengitä syvään
Hengitä syvään

February 06, 2024

✧ Kun pelon, huolen, uupumuksen tai toivottomuuden aalto meinaa tulla ylitse palaa tähän kuvaan. Jeesus nukkui keskellä myrskyä ja kaikki oli silti koko ajan Hänen hallinnassaan.

Lue lisää →

Syliin
Syliin

February 06, 2024

✧ Taivaallisesta sylistä käsin ymmärrän taas. Otan vastaan ja tunnen, miten uusi voima ja viisaus virtaa. Hengitän ja nousen. Jalkani seisoo kalliolla, jolla luotan ja uskon.

Lue lisää →

Tyhjä sivu
Tyhjä sivu

November 02, 2023

✧ Milloin viimeksi tyhjensit pöytäsi Jumalan kanssa? Joskus kaikkea rojua ja siivottavaa kertyy pinoina eteemme. Emme tiedä välillä mihin edes tarttua tai mistä aloittaa. Kaikki muu on vienyt huomiomme. Sotku uuvuttaa ja herpaannumme tekemään jotain ihan muuta, kuin pitäisi. Milloin pysähdyit?

Lue lisää →