SYVEMMÄLLE

October 05, 2023

SYVEMMÄLLE

Hän, joka sinua kutsuu, on uskollinen.

Ihana voimallinen Jumalan sana.

Edeltävissä jakeissa meitä myös kehotetaan olemaan kaikessa iloiset, rukoilemaan lakkaamatta ja kiittämään joka tilassa, sillä se on Jumalan tahto.

Auts, aika iso juttu toimia riippumatta siitä, miltä minusta tuntuu, mutta se on elämää suurempaa pyhää viisautta. Saan elää ja olla kätkettynä Kristukseen. Hän tulee voimakseni. En minä vaan Hän.

Ei aina ole helppoa iloita, mutta se on sydämeni valinta. Päätän elää tässä hetkessä ja hymyillen katsoa tuleviin päiviin.

Se ei ole väkinäistä pumpattua iloa, vaan se tulee Jeesuksen tuntemisesta. Vaikka minulla ei olisi mitään, Hän on minulle kaikki. Valintani alkaa tuottamaan minussa yliluonnollista iloa ja uutta, joka tulee ylhäältä. Samalla rukous alkaa soljua sydämestäni. Henki rukoilee lakkaamatta kanssani, saan viedä kaiken aina ja koko ajan Jumalalle. Elää siinä virrassa. Saan kiittää odotuksessa, kivussa, koetuksessa ja onnessa. Siunauksista, ihmisistä ja Jumalan työstä minussa ja ympärillä.

Niin, tätä opettelen joka päivä uudelleen. Opin ja ymmärrän ja yhtäkkiä tilanteet muuttuvat taivaan koskettaessa. Näen totuuden, armon ja rakkauden. Jumalan sanan, joka todella elää ja ohjaa minua. Se tuottaa aikanaan lupauksen siunauksen. Vapauden, voiman ja ilon.

Hän kutsuu sinua tähän elämään. Syvemmälle.

*

Kuljin pihan ohi, jota ympäröi pensasaita. Sen keskellä oli portti ja kaareva kulkuaukko. Silloin näin.

Hän kutsuu sinua syvemmälle. Salaiseen puutarhaan kanssaan, turvalliseen paikkaan, jossa on vain Hän ja sinä.

Jeesus kutsuu sinua astumaan syvemmälle läsnäoloonsa. Hän on portti, mutta valinta avata se, on meidän. Kuvassa näet, miten portin takana on ’merkittyjä’ kiviaskeleita. Kun astumme sisään, Hän kulkee kanssamme jokaisella uudella askeleella, askel kerrallaan.

Mitä tuossa kuvassa ei näy, on valkoiset portaat kulman takana, jotka nousevat ylös ja kauniita vaaleanpunaisia suuria ruusuja, jotka kukkivat täydessä terässä. Se on lupaus, johon Uskollinen sinua johdattaa. Se on matka, jonne lähden. Astun syvemmälle ja luotan. Kuljen askeleen kerrallaan ja uusi avautuu.

Hän, joka teitä kutsuu, on uskollinen, ja hän on sen myös tekevä. 1 Tess 5:24

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Tyhjä sivu
Tyhjä sivu

November 02, 2023

✧ Milloin viimeksi tyhjensit pöytäsi Jumalan kanssa? Joskus kaikkea rojua ja siivottavaa kertyy pinoina eteemme. Emme tiedä välillä mihin edes tarttua tai mistä aloittaa. Kaikki muu on vienyt huomiomme. Sotku uuvuttaa ja herpaannumme tekemään jotain ihan muuta, kuin pitäisi. Milloin pysähdyit?

Lue lisää →

Näe ja ymmärrä
Näe ja ymmärrä

August 26, 2023

✧ Suunnittelin taas kovaa vauhtia. Oli sitä ja tätä mielessä. Ja sitten kaikki menikin uusiksi. Tilanteet ja asiat muuttuvat. Se, mitä MINÄ olisin halunnut ja mukamas tarvinnut, ei toteutunutkaan. Mutta, kun opin päästämään irti siitä, mitä minä haluan tai olisin mielestäni tarvinnut, alkoi rauha palata tilanteeseen ja sydämeeni.

 

Lue lisää →

Minä valvon sanaani toteuttaakseni sen
Minä valvon sanaani toteuttaakseni sen

August 16, 2023

✧ Muistan hetken viime talvena, kun maailma järkyttyi sodan alkaessa Euroopassa. Pelko ja epätoivo kosketti monia, epävarmuus huomisesta. Kuitenkin samaan aikaan Jumala alkoi puhua uudesta ja eteenpäin menemisestä. Verkkokauppa oli pyörinyt jo reilun vuoden kotonani, nyt Jumala antoi näyn uudesta. Hän kutsui nousemaan ja loistamaan pimeän keskellä, tuomaan toivoa ja rohkaisua, sekä täyttämään Hänen tarkoituksiaan. Hän kutsui lähtemään rohkeasti sinne, minne Hän kuljettaisi.

Lue lisää →