SYVEMMÄLLE

October 05, 2023

SYVEMMÄLLE

Hän, joka sinua kutsuu, on uskollinen.

Ihana voimallinen Jumalan sana.

Edeltävissä jakeissa meitä myös kehotetaan olemaan kaikessa iloiset, rukoilemaan lakkaamatta ja kiittämään joka tilassa, sillä se on Jumalan tahto.

Auts, aika iso juttu toimia riippumatta siitä, miltä minusta tuntuu, mutta se on elämää suurempaa pyhää viisautta. Saan elää ja olla kätkettynä Kristukseen. Hän tulee voimakseni. En minä vaan Hän.

Ei aina ole helppoa iloita, mutta se on sydämeni valinta. Päätän elää tässä hetkessä ja hymyillen katsoa tuleviin päiviin.

Se ei ole väkinäistä pumpattua iloa, vaan se tulee Jeesuksen tuntemisesta. Vaikka minulla ei olisi mitään, Hän on minulle kaikki. Valintani alkaa tuottamaan minussa yliluonnollista iloa ja uutta, joka tulee ylhäältä. Samalla rukous alkaa soljua sydämestäni. Henki rukoilee lakkaamatta kanssani, saan viedä kaiken aina ja koko ajan Jumalalle. Elää siinä virrassa. Saan kiittää odotuksessa, kivussa, koetuksessa ja onnessa. Siunauksista, ihmisistä ja Jumalan työstä minussa ja ympärillä.

Niin, tätä opettelen joka päivä uudelleen. Opin ja ymmärrän ja yhtäkkiä tilanteet muuttuvat taivaan koskettaessa. Näen totuuden, armon ja rakkauden. Jumalan sanan, joka todella elää ja ohjaa minua. Se tuottaa aikanaan lupauksen siunauksen. Vapauden, voiman ja ilon.

Hän kutsuu sinua tähän elämään. Syvemmälle.

*

Kuljin pihan ohi, jota ympäröi pensasaita. Sen keskellä oli portti ja kaareva kulkuaukko. Silloin näin.

Hän kutsuu sinua syvemmälle. Salaiseen puutarhaan kanssaan, turvalliseen paikkaan, jossa on vain Hän ja sinä.

Jeesus kutsuu sinua astumaan syvemmälle läsnäoloonsa. Hän on portti, mutta valinta avata se, on meidän. Kuvassa näet, miten portin takana on ’merkittyjä’ kiviaskeleita. Kun astumme sisään, Hän kulkee kanssamme jokaisella uudella askeleella, askel kerrallaan.

Mitä tuossa kuvassa ei näy, on valkoiset portaat kulman takana, jotka nousevat ylös ja kauniita vaaleanpunaisia suuria ruusuja, jotka kukkivat täydessä terässä. Se on lupaus, johon Uskollinen sinua johdattaa. Se on matka, jonne lähden. Astun syvemmälle ja luotan. Kuljen askeleen kerrallaan ja uusi avautuu.

Hän, joka teitä kutsuu, on uskollinen, ja hän on sen myös tekevä. 1 Tess 5:24

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Suojeleva varjo
Suojeleva varjo

June 19, 2024

✧ Me olemme ihmisiä, välillä heikkoja, pieniä ja vajavaisia, niin kuin tuo lokki, joka räpiköi eteenpäin. Se kuitenkin lensi ilmassa ja pääsi liitoon ilmavirtojen nostaessa sitä. Sain nähdä kuitenkin kuvan hengen todellisuuden kautta. Jumalan voima tulee suureksi heikkoudessa.

Lue lisää →

Uskon silmin
Uskon silmin

June 07, 2024

✧ Yhtäkkiä näen uusin ja kirkkain silmin, kuin olisin vaihtanut uudet lasit. Uskon silmin näen Jumalan kanssa asiat myös taivaallisesta näkökulmasta. Usko synnyttää minussa rohkeutta, vaikken näkisi. Näen lupauksen taimen, joka on syntymässä. Henki kuiskaa Jumalan sanan lupauksia, jotka vahvistavat.

Lue lisää →

Rohkaise ja rakasta
Rohkaise ja rakasta

May 10, 2024

✧ Siispä nouse ja anna Jumalan käyttää sinua. Rohkaise, nosta ja rakasta lähimmäistäsi, sillä pienikin teko voi olla merkityksellinen ja tulla suureksi.

Lue lisää →