Suojeleva varjo

June 19, 2024

Suojeleva varjo

Seison bussipysäkillä ja katseeni oli maahan. Yhtäkkiä asfaltille heijastui suuren linnun varjo. Hämmästyin varjon ja siipien suuruutta sekä leveyttä ja ajattelin, että sen täytyi olla vähintään kotka. Nostin katseeni ja yltäni lensi pienikokoinen lokki räpiköiden. Hymyilin, mutta saman tien näin asian hengessä.

Me olemme ihmisiä, välillä heikkoja, pieniä ja vajavaisia, niin kuin tuo lokki, joka räpiköi eteenpäin. Se kuitenkin lensi ilmassa ja pääsi liitoon ilmavirtojen nostaessa sitä. Sain nähdä kuitenkin kuvan hengen todellisuuden kautta. Jumalan voima tulee suureksi heikkoudessa. Kun pukeudun Häneen ja kuljen Hänen voimassaan, todellisuus ja vaikutus hengenmaailmassa on voimakas ja suuri.

En katso näkyvään vaan näen näkymättämän. Usko katsoo syvemmällä. Se näkee taivaan näkökulmasta.

”Ei hänelle kelpaa hevosen voima, ei hän mielly miehen jalkojen nopeuteen. Herra mieltyy niihin, jotka häntä pelkäävät, niihin, jotka panevat toivonsa hänen armoonsa” Ps. 147: 10,11

Keneen Herra mielistyy? Häneen, joka nostaa kätensä Jumalan puoleen. Häneen, joka laittaa toivonsa itsensä sijaan Jumalaan, elämänsä armon varaan, joka peittää kaiken. En rakenna omassa voimassa, en omaa kunniaani vaan Jumalan.

Ei sotaväellä eikä voimalla, vaan minun Hengelläni, sanoo Herra. Sak 4:6

Kun sinusta tuntuu heikolta tai olet vaikeassa, tuulisessa paikassa, muista kuka seisoo sinun vierelläsi. Pukeudu ja nouse seisomaan Jumalan voimassa. Hän on suojeleva varjo ylläsi.

Se, joka asuu Korkeimman suojassa ja yöpyy Kaikkivaltiaan varjossa, sanoo näin: »Sinä, Herra, olet linnani ja turvapaikkani. Jumalani, sinuun minä turvaan.» Ps 91:1

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Uskon silmin
Uskon silmin

June 07, 2024

✧ Yhtäkkiä näen uusin ja kirkkain silmin, kuin olisin vaihtanut uudet lasit. Uskon silmin näen Jumalan kanssa asiat myös taivaallisesta näkökulmasta. Usko synnyttää minussa rohkeutta, vaikken näkisi. Näen lupauksen taimen, joka on syntymässä. Henki kuiskaa Jumalan sanan lupauksia, jotka vahvistavat.

Lue lisää →

Rohkaise ja rakasta
Rohkaise ja rakasta

May 10, 2024

✧ Siispä nouse ja anna Jumalan käyttää sinua. Rohkaise, nosta ja rakasta lähimmäistäsi, sillä pienikin teko voi olla merkityksellinen ja tulla suureksi.

Lue lisää →

Hän vapauttaa kutsusi
Hän vapauttaa kutsusi

May 10, 2024

✧ Jumala haluaa ennalleen asettaa sitä, mitä on ollut piilossa, painettu alas, hyljättynä tai unohdettuna. Hän haluaa kirkastaa kutsusi. Hän haluaa nostaa ja uudistaa sinut. Hän haluaa kiillottaa ja vahvistaa lahjoja sinussa, jotta ne saisivat tulla kaikessa ilossa ja vapaudessa esiin.

Lue lisää →