Suojeleva varjo

June 19, 2024

Suojeleva varjo

Seison bussipysäkillä ja katseeni oli maahan. Yhtäkkiä asfaltille heijastui suuren linnun varjo. Hämmästyin varjon ja siipien suuruutta sekä leveyttä ja ajattelin, että sen täytyi olla vähintään kotka. Nostin katseeni ja yltäni lensi pienikokoinen lokki räpiköiden. Hymyilin, mutta saman tien näin asian hengessä.

Me olemme ihmisiä, välillä heikkoja, pieniä ja vajavaisia, niin kuin tuo lokki, joka räpiköi eteenpäin. Se kuitenkin lensi ilmassa ja pääsi liitoon ilmavirtojen nostaessa sitä. Sain nähdä kuitenkin kuvan hengen todellisuuden kautta. Jumalan voima tulee suureksi heikkoudessa. Kun pukeudun Häneen ja kuljen Hänen voimassaan, todellisuus ja vaikutus hengenmaailmassa on voimakas ja suuri.

En katso näkyvään vaan näen näkymättämän. Usko katsoo syvemmällä. Se näkee taivaan näkökulmasta.

”Ei hänelle kelpaa hevosen voima, ei hän mielly miehen jalkojen nopeuteen. Herra mieltyy niihin, jotka häntä pelkäävät, niihin, jotka panevat toivonsa hänen armoonsa” Ps. 147: 10,11

Keneen Herra mielistyy? Häneen, joka nostaa kätensä Jumalan puoleen. Häneen, joka laittaa toivonsa itsensä sijaan Jumalaan, elämänsä armon varaan, joka peittää kaiken. En rakenna omassa voimassa, en omaa kunniaani vaan Jumalan.

Ei sotaväellä eikä voimalla, vaan minun Hengelläni, sanoo Herra. Sak 4:6

Kun sinusta tuntuu heikolta tai olet vaikeassa, tuulisessa paikassa, muista kuka seisoo sinun vierelläsi. Pukeudu ja nouse seisomaan Jumalan voimassa. Hän on suojeleva varjo ylläsi.

Se, joka asuu Korkeimman suojassa ja yöpyy Kaikkivaltiaan varjossa, sanoo näin: »Sinä, Herra, olet linnani ja turvapaikkani. Jumalani, sinuun minä turvaan.» Ps 91:1

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Luotu ylistämään
Luotu ylistämään

October 11, 2024

✧ Siinä ylistäessäni tajusin, että teen Jumalan edessä juuri sitä avaavaa liikettä, joka tuo helpotusta ja korjaa väärää asentoa. Ymmärsin, miten meidät on todella luotu ylistämään ja kohottamaan katseemme Häneen. Ei vain niin, että liike oli keholleni korjaava, mutta kun vietin aikaa Jumalan läsnäolossa katse kiinnitettynä Häneen, kaikki muutkin tarpeeni tuli kohdatuksi.

Lue lisää →

Kallis Herran silmissä
Kallis Herran silmissä

September 25, 2024

✧ Hän sanoo - sinä olet kallis, Minulle rakas!  Tahdon tehdä sinusta kauniin ja kiillottaa säihkyvän kirkkaaksi. Vahvistaa, eheyttää, pyhittää sekä vapauttaa sinut Minun totuudessani kulkemaan.

Lue lisää →

Jumalan hengellä
Jumalan hengellä

August 07, 2024

✧ Jumala ei mielisty minun suuruuteeni ja vahvuuteeni taikka erinomaisiin yrityksiini. Omat voimani eivät yksin kanna kovinkaan pitkälle. No mihin sitten hän katsoo? Hän mieltyy niihin, jotka pelkäävät sekä kunnioittavat häntä ja laittavat turvansa hänen armoonsa.

Lue lisää →