Sinun aikasi tulee kukkia

October 16, 2021

Sinun aikasi tulee kukkia

 

Sain henkeeni rohkaisun sanan: Kun sinun aikasi on nousta esiin, kukoistaa ja kukkia, mikään ei sitä estä tai pysäytä. Sen minkä Jumala aloittaa, Hän vie kyllä päätökseen.

Oi miksi murehdit sieluni – odota Jumalaa.

Katselin pelargonioitani, jotka pelastin kylmältä parvekkeelta sisälle. Vaikka yöt ovat menneet jo lähes pakkaselle, ne kukkivat runsaina edelleen. Ostin ne kesän alussa pieninä taimina alehyllystä, kuivuudesta kärsineinä. Jossakin vaiheessa näytti, ettei niistä kummoisia tule. Mutta sitten ne hiljalleen rupesivat elpymään, kukkivat koko kuuman kesän ja nyt ne ovat talven edessä vielä runsaammat kuin koskaan ennen.

Koen, että Jumala haluaa puhua jollekin teistä rohkaisua.

Sinusta voi tuntua, että asiasi tai sinut on unohdettu hyllylle? Voit tuntea hämmennystä, yksinäisyyttä ja kipua. Et näe vielä lopputulosta tai muutosta, mutta niin kuin kulta koetellaan ahjossa, se tulee ulos puhdistettuna ja vielä kauniimpana.

Ehkä oikea aika ei ole vielä ollut, otollisin ja paras. Ehkä olet valmistelussa. Se on voinut tuntua kipeälle ja odotus pitkälle. Voi kuinka voinkaan samaistua odottamiseen. Pitkiinkin aikoihin ilman, että näen mitään tapahtuvan. Silti henki kuiskaa sydämeesi. Odota ja Luota. Ole luja ja odota Herraa. Hän kuiskaa turvaa sinun yllesi, rauhaa, joka hiljentää kaiken muun.

Jumala antaa kasvun oikealla ajalla, koska Hän tietää parhaiten mikä meille on hyväksi. Ja kun kasvu alkaa, pian sen kaikki värit kirkastavat Luojaansa ja ylistävät Häntä olemassaolollaan.

Tuhkasta nousee uusi aamu, eräässä laulussa lauletaan. Miksi murehdit, minun sieluni, ja olet minussa niin levoton? Odota Jumalaa. Sillä vielä minä saan häntä kiittää hänen kasvojensa avusta. Psalmi 42:6

Ah sitä iloa, kun näen kasvua tai kun oma työ tuottaa hedelmää. Mutta muista, vaikka kylvän ja kastelen, en kuitenkaan saa itse kasvua aikaan. ”Minä istutin, Apollos kasteli, mutta Jumala on antanut kasvun.” 1. Kor. 3:6.

Kasvu on aina ihme ja jokainen meistä kasvaa erilaiseksi. Kasvuympäristö määrää, mihin siemenessä oleva potentiaali yltää. Ravinteet, valo, lämpö ja vesi vaikuttavat satoon. Tämä pätee myös meidän hengelliseen elämäämme, kasvuumme Jumalassa ja meille tarkoitettuun kutsuun. Luotanko elämäni Jumalan käsiin, täydestä sydämestäni? Annanko Hänen muokata minua niin, että voisin tulla kauniiksi, runsasta ja hyvää hedelmää tuottavaksi?

”Hän leikkaa minusta pois jokaisen oksan, joka ei tuota hedelmää, mutta jokaisen hedelmää tuottavan oksan hän puhdistaa liioista versoista, jotta se tuottaisi hedelmää entistä enemmän.” Joh. 15:2

Sinun asiasi on Herran huomassa. Hän hoitaa ja ravitsee sinua. Antaa kasteen ja kasvun ajallaan. Hän ei ole koskaan myöhässä. Elävän veden lähteen äärellä sinun janosi tyydyttyy, sillä se vesi kastelee ja virvoittaa sinut. Jeesus sanoi, joka ottaa vastaan, juo tätä vettä, hän ei koskaan janoa. Ja siitä vedestä tulee lähde sinussa. Kirkas ja raikas, joka ei ehdy, vaan vuotaa yli. Se koskettaa jokaista elämäsi aluetta.

Kaiken hän on tehnyt kauniisti aikanansa, myös iankaikkisuuden hän on pannut heidän sydämeensä; Saarnaaja 3:11

Pelargoniani kukkii kauneimmillaan juuri nyt, kun talvi on tulossa ja päivät pimenevät. Ei se säikähtänyt olosuhdetta, vaan otti voimansa juuresta. Se oli valmistettu hetkeen, jossa sen tuli kukkia. Loistaa pimeässä kirkkaana ja kaikissa väreissä.

Kasva ja kurkota ylöspäin siellä, mihin sinut on asetettu. Luota elämäsi Mestarin käsiin !  ♡

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Huokaus
Huokaus

September 23, 2022

✧  Kävin nauramaan, kun tajusin sanomani. Sanoin miehelleni: Niin ja kaikkea! Ajattele, Jumala tietää jo kaiken, mitä minun huokaukseni ja sanan KAIKKEA takana on. Aivan kaiken. Jokainen huokauskin nousee Jumalan tykö.

Lue lisää →

Sydämen maaperä
Sydämen maaperä

September 06, 2022

✧  Uskaltaisinko katsastella rehellisesti sydämeni tilaa ja muokata tarvittaessa maaperää? Kitkeä pois rikkaruohot tai tuholaiset? Antaisinko Taivaallisen viinitarhurin karsia, poistaa ja puhdistaa meistä sen, mikä ei tuota hedelmää? Tänään huomasin viherkasvini sisällä ison kasan kuivia ruskeita lehtiä. Ravistelin kasvia ja nypin kuolleet lehdet reilusti pois. Nyt se kasvaa täynnä ilmaa ja kauniina. Kuin uutena.

Lue lisää →

Tämän päivän siunaus
Tämän päivän siunaus

August 31, 2022

✧ Tarkkailin tunteitani ja ajatuksiani ja koin, että minun täytyy korjata asennettani ja hyväksyä sekä ottaa vastaan se, mitä Jumala haluaa tehdä juuri siinä. Nähdä se, miten Hän johdattaa ja vaikuttaa muuttuneissa tilanteissa. Kun tein tämän ja päästin irti omastani, sekä päätin luottaa ja katsoa Jumalan silmin asiaa näin uudelleen. Näin, mitä Hän halusi. Ja se, mitä Hän antoi, oli kauniimpaa.

Lue lisää →