Sinun aikasi tulee kukkia

October 16, 2021

Sinun aikasi tulee kukkia

 

Sain henkeeni rohkaisun sanan: Kun sinun aikasi on nousta esiin, kukoistaa ja kukkia, mikään ei sitä estä tai pysäytä. Sen minkä Jumala aloittaa, Hän vie kyllä päätökseen.

Oi miksi murehdit sieluni – odota Jumalaa.

Katselin pelargonioitani, jotka pelastin kylmältä parvekkeelta sisälle. Vaikka yöt ovat menneet jo lähes pakkaselle, ne kukkivat runsaina edelleen. Ostin ne kesän alussa pieninä taimina alehyllystä, kuivuudesta kärsineinä. Jossakin vaiheessa näytti, ettei niistä kummoisia tule. Mutta sitten ne hiljalleen rupesivat elpymään, kukkivat koko kuuman kesän ja nyt ne ovat talven edessä vielä runsaammat kuin koskaan ennen.

Koen, että Jumala haluaa puhua jollekin teistä rohkaisua.

Sinusta voi tuntua, että asiasi tai sinut on unohdettu hyllylle? Voit tuntea hämmennystä, yksinäisyyttä ja kipua. Et näe vielä lopputulosta tai muutosta, mutta niin kuin kulta koetellaan ahjossa, se tulee ulos puhdistettuna ja vielä kauniimpana.

Ehkä oikea aika ei ole vielä ollut, otollisin ja paras. Ehkä olet valmistelussa. Se on voinut tuntua kipeälle ja odotus pitkälle. Voi kuinka voinkaan samaistua odottamiseen. Pitkiinkin aikoihin ilman, että näen mitään tapahtuvan. Silti henki kuiskaa sydämeesi. Odota ja Luota. Ole luja ja odota Herraa. Hän kuiskaa turvaa sinun yllesi, rauhaa, joka hiljentää kaiken muun.

Jumala antaa kasvun oikealla ajalla, koska Hän tietää parhaiten mikä meille on hyväksi. Ja kun kasvu alkaa, pian sen kaikki värit kirkastavat Luojaansa ja ylistävät Häntä olemassaolollaan.

Tuhkasta nousee uusi aamu, eräässä laulussa lauletaan. Miksi murehdit, minun sieluni, ja olet minussa niin levoton? Odota Jumalaa. Sillä vielä minä saan häntä kiittää hänen kasvojensa avusta. Psalmi 42:6

Ah sitä iloa, kun näen kasvua tai kun oma työ tuottaa hedelmää. Mutta muista, vaikka kylvän ja kastelen, en kuitenkaan saa itse kasvua aikaan. ”Minä istutin, Apollos kasteli, mutta Jumala on antanut kasvun.” 1. Kor. 3:6.

Kasvu on aina ihme ja jokainen meistä kasvaa erilaiseksi. Kasvuympäristö määrää, mihin siemenessä oleva potentiaali yltää. Ravinteet, valo, lämpö ja vesi vaikuttavat satoon. Tämä pätee myös meidän hengelliseen elämäämme, kasvuumme Jumalassa ja meille tarkoitettuun kutsuun. Luotanko elämäni Jumalan käsiin, täydestä sydämestäni? Annanko Hänen muokata minua niin, että voisin tulla kauniiksi, runsasta ja hyvää hedelmää tuottavaksi?

”Hän leikkaa minusta pois jokaisen oksan, joka ei tuota hedelmää, mutta jokaisen hedelmää tuottavan oksan hän puhdistaa liioista versoista, jotta se tuottaisi hedelmää entistä enemmän.” Joh. 15:2

Sinun asiasi on Herran huomassa. Hän hoitaa ja ravitsee sinua. Antaa kasteen ja kasvun ajallaan. Hän ei ole koskaan myöhässä. Elävän veden lähteen äärellä sinun janosi tyydyttyy, sillä se vesi kastelee ja virvoittaa sinut. Jeesus sanoi, joka ottaa vastaan, juo tätä vettä, hän ei koskaan janoa. Ja siitä vedestä tulee lähde sinussa. Kirkas ja raikas, joka ei ehdy, vaan vuotaa yli. Se koskettaa jokaista elämäsi aluetta.

Kaiken hän on tehnyt kauniisti aikanansa, myös iankaikkisuuden hän on pannut heidän sydämeensä; Saarnaaja 3:11

Pelargoniani kukkii kauneimmillaan juuri nyt, kun talvi on tulossa ja päivät pimenevät. Ei se säikähtänyt olosuhdetta, vaan otti voimansa juuresta. Se oli valmistettu hetkeen, jossa sen tuli kukkia. Loistaa pimeässä kirkkaana ja kaikissa väreissä.

Kasva ja kurkota ylöspäin siellä, mihin sinut on asetettu. Luota elämäsi Mestarin käsiin !  ♡

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Valo paljastaa kaiken
Valo paljastaa kaiken

April 25, 2022

✧ Kun kevään valo talven pimeyden jälkeen ensimmäistä kertaa paistoi olohuoneeseeni, kauhistuin pölyn määrää, joka oli ollut piilossa. Valo paljastaa lian sekä väärät asiat myös meidän elämässämme, jos uskallamme astua valoon. Mutta emme joudu katsomaan niitä yksin

Lue lisää →

Valittu
Valittu

April 15, 2022

✧ Rakastan sanaa valittu – se kumoaa täydellisesti sanan hylätty. Voi miten monen sydän onkaan joutunut kohtaamaan hylkäämistä ja rikkoutumista eri syistä. Sitä kipua, joka murskaa sydämen hylkäämisen tapahtuessa. Pettyneitä unelmia ja odotuksia, epäoikeutta, vääryyttä tai valheita.

Lue lisää →

Jumalan paras
Jumalan paras

March 19, 2022

✧ Olen nähnyt usein, että se, minkä luulin olevan hyvä ei ollutkaan Jumalan parasta tai se Hänen paras suunnitelma. Hänen sydämellään oli ja on jotain vielä suurempaa. Opimme elämän, luovuttamisen, kuuliaisuuden ja luottamuksen kautta, että hänen tahtonsa on parempi kuin minun tahtoni. 

Lue lisää →