Se ei ole tunteista kiinni.

February 02, 2022

Se ei ole tunteista kiinni.

Usko ei ole tunteista kiinni. Tämän olen oppinut ja tämä ajatus on pyörinyt sydämelläni useana päivänä.

Hyvä päivä, huono päivä, ilo, suru, kipu, hämmennys... Jumala on ja pysyy vaikka mieleni, kuinka myllertäisi ja tunteeni huutaisi ’Missä olet Jumala? ’

Opi turvaamaan ensin Jumalaan, älä itseesi tai toiseen.

Vaikka olisit vahva, kykeneväinen ja oppinut pärjäämään, muista, että todellinen kallio, joka pysyy ja kannattelee sinua, on Jumala. Hän ei sinua koskaan hylkää.

Älä jätä elämääsi oman ymmärryksesi varaan, vaan turvaa koko sydämestäsi Herraan. Missä kuljetkin, pidä hänet mielessäsi, hän viitoittaa sinulle oikean tien. Älä luulottele olevasi viisas; pelkää Herraa ja karta pahaa. Sananl. 3:4-7

Minä olen ainakin täysin riippuvainen Jumalasta ja hänen armostaan. Haluan pysyä Häntä lähellä. Me tarvitsemme Häntä jokaiseen hengenvetoon ja joka askeleella. Kaikki mitä olemme, kaikki mitä meillä on, on Jumalan lahjaa.

Kun olin aivan yksin ja rikki, Hän oli ja pysyi ja kantoi minut uuteen. Kokosi hellästi palaset, muovasi ja loi uutta.

Poikani (tyttäreni), älä unhota minun opetustani, vaan sinun sydämesi säilyttäköön minun käskyni; sillä pitkää ikää, elinvuosia ja rauhaa ne sinulle kartuttavat. Sananl. 3:1-2.

*

Jumala on:

Pyhä

Kaiken luoja

Lohduttaja

Pelastaja

Auttaja

Uskollinen

Varma

Tosi

Aina ollut ja on

Viisaus

Rauha

Elämän lähde

Oikeudenmukainen

Turva

Rakkaus.

Ja äärettömästi vaikka mitä lisää.

Asetan sydämeni ja elämäni näihin suuriin käsiin ja valitsen päivittäin luottaa uudelleen ja uudelleen.

Kun astun myrskyävän veden päälle ja katson täydellisen rakkauden silmiin, minua kannatellaan ja pysyn pinnalla.

Kun olen heikko, Hänen voimansa täyttää minut. Ja Hänen läsnäolonsa ja sanansa tuottaa elämää. Tämän ihmeen olen saanut omistaa niin monta kertaa!

❤️

Nouse ja luota sinäkin, rakas ihminen. Täyttyköön sydämesi rohkeudesta ja uskosta, jota joskus tarvitaan vain sinapinsiemenen verran.

.

Nainen Kaivolla tuotteista löydät sanoja ja Jumalan totuutta, jotka kannattelevat ja rohkaisevat päivittäin. 🌿🤍

Tutustu ja viivy sivuilla, siunatkoot ne sinua!

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Uskon silmin
Uskon silmin

June 07, 2024

✧ Yhtäkkiä näen uusin ja kirkkain silmin, kuin olisin vaihtanut uudet lasit. Uskon silmin näen Jumalan kanssa asiat myös taivaallisesta näkökulmasta. Usko synnyttää minussa rohkeutta, vaikken näkisi. Näen lupauksen taimen, joka on syntymässä. Henki kuiskaa Jumalan sanan lupauksia, jotka vahvistavat.

Lue lisää →

Rohkaise ja rakasta
Rohkaise ja rakasta

May 10, 2024

✧ Siispä nouse ja anna Jumalan käyttää sinua. Rohkaise, nosta ja rakasta lähimmäistäsi, sillä pienikin teko voi olla merkityksellinen ja tulla suureksi.

Lue lisää →

Hän vapauttaa kutsusi
Hän vapauttaa kutsusi

May 10, 2024

✧ Jumala haluaa ennalleen asettaa sitä, mitä on ollut piilossa, painettu alas, hyljättynä tai unohdettuna. Hän haluaa kirkastaa kutsusi. Hän haluaa nostaa ja uudistaa sinut. Hän haluaa kiillottaa ja vahvistaa lahjoja sinussa, jotta ne saisivat tulla kaikessa ilossa ja vapaudessa esiin.

Lue lisää →