Se ei ole tunteista kiinni.

February 02, 2022

Se ei ole tunteista kiinni.

Usko ei ole tunteista kiinni. Tämän olen oppinut ja tämä ajatus on pyörinyt sydämelläni useana päivänä.

Hyvä päivä, huono päivä, ilo, suru, kipu, hämmennys... Jumala on ja pysyy vaikka mieleni, kuinka myllertäisi ja tunteeni huutaisi ’Missä olet Jumala? ’

Opi turvaamaan ensin Jumalaan, älä itseesi tai toiseen.

Vaikka olisit vahva, kykeneväinen ja oppinut pärjäämään, muista, että todellinen kallio, joka pysyy ja kannattelee sinua, on Jumala. Hän ei sinua koskaan hylkää.

Älä jätä elämääsi oman ymmärryksesi varaan, vaan turvaa koko sydämestäsi Herraan. Missä kuljetkin, pidä hänet mielessäsi, hän viitoittaa sinulle oikean tien. Älä luulottele olevasi viisas; pelkää Herraa ja karta pahaa. Sananl. 3:4-7

Minä olen ainakin täysin riippuvainen Jumalasta ja hänen armostaan. Haluan pysyä Häntä lähellä. Me tarvitsemme Häntä jokaiseen hengenvetoon ja joka askeleella. Kaikki mitä olemme, kaikki mitä meillä on, on Jumalan lahjaa.

Kun olin aivan yksin ja rikki, Hän oli ja pysyi ja kantoi minut uuteen. Kokosi hellästi palaset, muovasi ja loi uutta.

Poikani (tyttäreni), älä unhota minun opetustani, vaan sinun sydämesi säilyttäköön minun käskyni; sillä pitkää ikää, elinvuosia ja rauhaa ne sinulle kartuttavat. Sananl. 3:1-2.

*

Jumala on:

Pyhä

Kaiken luoja

Lohduttaja

Pelastaja

Auttaja

Uskollinen

Varma

Tosi

Aina ollut ja on

Viisaus

Rauha

Elämän lähde

Oikeudenmukainen

Turva

Rakkaus.

Ja äärettömästi vaikka mitä lisää.

Asetan sydämeni ja elämäni näihin suuriin käsiin ja valitsen päivittäin luottaa uudelleen ja uudelleen.

Kun astun myrskyävän veden päälle ja katson täydellisen rakkauden silmiin, minua kannatellaan ja pysyn pinnalla.

Kun olen heikko, Hänen voimansa täyttää minut. Ja Hänen läsnäolonsa ja sanansa tuottaa elämää. Tämän ihmeen olen saanut omistaa niin monta kertaa!

❤️

Nouse ja luota sinäkin, rakas ihminen. Täyttyköön sydämesi rohkeudesta ja uskosta, jota joskus tarvitaan vain sinapinsiemenen verran.

.

Nainen Kaivolla tuotteista löydät sanoja ja Jumalan totuutta, jotka kannattelevat ja rohkaisevat päivittäin. 🌿🤍

Tutustu ja viivy sivuilla, siunatkoot ne sinua!

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Näe ja ymmärrä
Näe ja ymmärrä

August 26, 2023

✧ Suunnittelin taas kovaa vauhtia. Oli sitä ja tätä mielessä. Ja sitten kaikki menikin uusiksi. Tilanteet ja asiat muuttuvat. Se, mitä MINÄ olisin halunnut ja mukamas tarvinnut, ei toteutunutkaan. Mutta, kun opin päästämään irti siitä, mitä minä haluan tai olisin mielestäni tarvinnut, alkoi rauha palata tilanteeseen ja sydämeeni.

 

Lue lisää →

Minä valvon sanaani toteuttaakseni sen
Minä valvon sanaani toteuttaakseni sen

August 16, 2023

✧ Muistan hetken viime talvena, kun maailma järkyttyi sodan alkaessa Euroopassa. Pelko ja epätoivo kosketti monia, epävarmuus huomisesta. Kuitenkin samaan aikaan Jumala alkoi puhua uudesta ja eteenpäin menemisestä. Verkkokauppa oli pyörinyt jo reilun vuoden kotonani, nyt Jumala antoi näyn uudesta. Hän kutsui nousemaan ja loistamaan pimeän keskellä, tuomaan toivoa ja rohkaisua, sekä täyttämään Hänen tarkoituksiaan. Hän kutsui lähtemään rohkeasti sinne, minne Hän kuljettaisi.

Lue lisää →

Kulkien Jumalan kanssa
Kulkien Jumalan kanssa

July 21, 2023

✧ Olen saanut, kokea, että moni asia vaan ”hoituu” Jumalan johdatuksessa ilman, että tekee sen enempää asialle. Se on syvää luottamuksen ja antautumisen tilaa Jumalan huolenpidossa ja rakkaudessa. Se ei tarkoita kuitenkaan sitä, että olemme passiivisia odottaen Jumalan hoitavan kaiken kuin automaatti. Pietarikin nousi veneestä ja lähti kulkemaan Jeesusta kohti myrskyävän veden päällä. Hän otti askeleita uskossa ja vaikka hän horjui, Jeesus otti häntä kädestä kiinni ja nosti ylös.

Lue lisää →