Se ei ole tunteista kiinni.

February 02, 2022

Se ei ole tunteista kiinni.

Usko ei ole tunteista kiinni. Tämän olen oppinut ja tämä ajatus on pyörinyt sydämelläni useana päivänä.

Hyvä päivä, huono päivä, ilo, suru, kipu, hämmennys... Jumala on ja pysyy vaikka mieleni, kuinka myllertäisi ja tunteeni huutaisi ’Missä olet Jumala? ’

Opi turvaamaan ensin Jumalaan, älä itseesi tai toiseen.

Vaikka olisit vahva, kykeneväinen ja oppinut pärjäämään, muista, että todellinen kallio, joka pysyy ja kannattelee sinua, on Jumala. Hän ei sinua koskaan hylkää.

Älä jätä elämääsi oman ymmärryksesi varaan, vaan turvaa koko sydämestäsi Herraan. Missä kuljetkin, pidä hänet mielessäsi, hän viitoittaa sinulle oikean tien. Älä luulottele olevasi viisas; pelkää Herraa ja karta pahaa. Sananl. 3:4-7

Minä olen ainakin täysin riippuvainen Jumalasta ja hänen armostaan. Haluan pysyä Häntä lähellä. Me tarvitsemme Häntä jokaiseen hengenvetoon ja joka askeleella. Kaikki mitä olemme, kaikki mitä meillä on, on Jumalan lahjaa.

Kun olin aivan yksin ja rikki, Hän oli ja pysyi ja kantoi minut uuteen. Kokosi hellästi palaset, muovasi ja loi uutta.

Poikani (tyttäreni), älä unhota minun opetustani, vaan sinun sydämesi säilyttäköön minun käskyni; sillä pitkää ikää, elinvuosia ja rauhaa ne sinulle kartuttavat. Sananl. 3:1-2.

*

Jumala on:

Pyhä

Kaiken luoja

Lohduttaja

Pelastaja

Auttaja

Uskollinen

Varma

Tosi

Aina ollut ja on

Viisaus

Rauha

Elämän lähde

Oikeudenmukainen

Turva

Rakkaus.

Ja äärettömästi vaikka mitä lisää.

Asetan sydämeni ja elämäni näihin suuriin käsiin ja valitsen päivittäin luottaa uudelleen ja uudelleen.

Kun astun myrskyävän veden päälle ja katson täydellisen rakkauden silmiin, minua kannatellaan ja pysyn pinnalla.

Kun olen heikko, Hänen voimansa täyttää minut. Ja Hänen läsnäolonsa ja sanansa tuottaa elämää. Tämän ihmeen olen saanut omistaa niin monta kertaa!

❤️

Nouse ja luota sinäkin, rakas ihminen. Täyttyköön sydämesi rohkeudesta ja uskosta, jota joskus tarvitaan vain sinapinsiemenen verran.

.

Nainen Kaivolla tuotteista löydät sanoja ja Jumalan totuutta, jotka kannattelevat ja rohkaisevat päivittäin. 🌿🤍

Tutustu ja viivy sivuilla, siunatkoot ne sinua!

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Luo minuun puhdas sydän
Luo minuun puhdas sydän

January 23, 2023

✧ Uutta taimea varjelee ja suojelee hoitaen ja hellien taivaalliset kädet. Nuo kädet ovat Jeesuksen kädet, jotka suojaavat sinun koko elämäsi ja vaelluksesi.

Nuo iankaikkiset kädet ympärilläsi selviät ja juuresi sekä kasvusi saa ravintoa vahvistuen ja virvoittuen Jumalan rakkauden ympäröimänä.

Lue lisää →

Kiitos 2022
Kiitos 2022

January 01, 2023

✧ Vuosi on ollut tiivis, ei aina helppo, työtä ja myös uuden oppimista on ollut paljon. Mutta, miten rikas se on ollutkaan mittareilla, mitä ei aina lasketa näkyvässä. Lukuisia kohtaamisia, joissa on oltu syvän rakkauden äärellä. Ja Jumala on ilmestynyt.

Lue lisää →

Hyvin tehty
Hyvin tehty

December 29, 2022

✧ Kun kukaan ei ole näkemässä tai et saa kiitosta, niin silloin kuuluu hiljaa sydämessäsi – Hyvin tehty, sinä uskollinen palvelija! Siellä, missä kukaan muu ei ole, Jumala on ja sanoo sinulle, hyvin tehty. Tuo ihana rakkauden sana tulee yllesi ja saat hengähtää ilosta.

Lue lisää →