Rohkaise ja rakasta

May 10, 2024

Rohkaise ja rakasta
Oletko sinä rohkaisija? Sana 'rohkaisu' nousi sydämelleni tänään ja aloin pohtia ja etsiä merkityksiä sille.

Rohkaisu pitää sisällään valtavan määrän erilaisia asioita sekä rakkauden tekoja lähimmäistä kohtaan. Tunnistan itsessäni rohkaisijan lahjan. Se on minuun asetettua ja Jumalan lahja käytettäväksi muita varten. Hän on asettanut minuun kyvyn katsoa tulevaan uskon ja toivon kautta ja se nostaa katsetta taivaallisiin.

Erityisesti nyt, kun maailman ääni ja uutiset ovat huolestuttavia, kaipaamme jokainen totuutta, rohkaisua ja tukea, toivon näkökulmaa.

Tähän myös Jumala meitä sanassaan kehoittaa.

Siispä nouse ja anna Jumalan käyttää sinua. Rohkaise, nosta ja rakasta lähimmäistäsi, sillä pienikin teko voi olla merkityksellinen ja tulla suureksi.

🦋 Rohkaiskaa ja vahvistakaa siis toinen toistanne. 1 Tess 5:11

🦋 Pitäkäämme huolta toinen toisestamme ja kannustakaamme toisiamme rakkauteen ja hyviin tekoihin, meidän tulee rohkaista toisiamme. Hepr. 10:24-25

🦋 Meidän on jokaisen otettava huomioon lähimmäisemme, ajateltava, mikä on hänelle hyväksi ja vahvistaa häntä. Room 15:2

Jumalan sana on täynnä rohkaisua myös meidän päivittäiseksi leiväksemme ja viisaudeksi, joten rakenna sen päälle elämäsi. Siitä tulee voimasi.

🦋 Rohkaiskaa mielenne, olkaa lujat, kaikki te, jotka panette toivonne Herraan! Ps 31:25

🦋 Jumala, jolta kestävyys ja rohkaisu tulevat, antakoon teidän olla keskenänne yksimielisiä Kristuksen Jeesuksen tahdon mukaisesti. Room 15:5

🦋 Kaikki, mitä pyhät kirjoitukset sisältävät, on kirjoitettu meille opiksi, jotta saisimme siitä kestävyyttä, lohtua ja toivoa. Room 15:4

*

Sinä, rakas sydän olet arvokas ja kallisarvoinen. Jumala rakastaa sinua! Siispä nouse rohkeudessa, puhu ja tee se, minkä Jumala antaa sydämellesi. Hän on kanssasi. 🦋🕊️

Tuleeko sinulle mieleen lisää sanoja tai tekoja sanasta rohkaisu? Mitä Jumalan hengen lahjoja sinulla on? 🕊️

Muutetaan yhdessä kulttuuria ja ilmapiiriä!


Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Hän vapauttaa kutsusi
Hän vapauttaa kutsusi

May 10, 2024

✧ Jumala haluaa ennalleen asettaa sitä, mitä on ollut piilossa, painettu alas, hyljättynä tai unohdettuna. Hän haluaa kirkastaa kutsusi. Hän haluaa nostaa ja uudistaa sinut. Hän haluaa kiillottaa ja vahvistaa lahjoja sinussa, jotta ne saisivat tulla kaikessa ilossa ja vapaudessa esiin.

Lue lisää →

Jospa siunaisit minua.
Jospa siunaisit minua.

April 23, 2024

✧ Hänen ei tarvinnut enää olla menneisyytensä vanki. Kirous muuttui hänen elämässään Jumalan avulla siunaukseksi. Hän luotti, että saisi kulkea Jumalan voimassa ja varjeluksessa. Hän luotti, että Jumala vaikuttaisi kaiken hänen parhaakseen. 

Lue lisää →

Hengitä syvään
Hengitä syvään

February 06, 2024

✧ Kun pelon, huolen, uupumuksen tai toivottomuuden aalto meinaa tulla ylitse palaa tähän kuvaan. Jeesus nukkui keskellä myrskyä ja kaikki oli silti koko ajan Hänen hallinnassaan.

Lue lisää →