RAKKAUS JOHTAA LÄPIMURTOON

September 04, 2021

RAKKAUS JOHTAA LÄPIMURTOON

Vuosia sitten olin keskellä työpäivää. Olin juuri kuullut ikäviä asioita ja tuntui siltä kuin siinä hetkessä päälleni olisi kaatunut tuhat kiloa huolta, tuskaa, ahdistusta… Se yritti vetää minut siihen pimeään pyörteeseen alaspäin.

Kuin Pietari, joka käveli haparoiden vedenpäällä Jeesusta kohti. Tahtoa oli, mutta hän erehtyi katsomaan olosuhdetta, alla olevaa syvää myrskyävää ja pimeää vettä. Irrotti katseensa pelastajastaan. Hänestä, joka kutsui - Tule! Pelko sai vallan ja hän rupesi vajoamaan.

Tunsin niin suurta avuttomuutta. Yritin jotenkin vain hengittää. Mietin mitä voisin tehdä meneillään olevassa asiassa. Tarvitsin kipeästi apua.

Huokasin ylös ja silloin sydämelleni laskeutui vahvasti sanat: Rakkaus johtaa Läpimurtoon. Tarvitsin viisautta toimia oikein ja sain ohjeen Rakkaus. Ylhäältä tuleva rakkaus ja viisaus on puhdasta. Se on voimallista, mutta täynnä rauhaa kyeten murtamaan pelon, kovuuden, kivun sekä suojamuurit.

’ Mutta ylhäältä tuleva viisaus on ensiksikin puhdas, sitten rauhaisa, lempeä, taipuisa, täynnä laupeutta ja hyviä hedelmiä, se ei epäile, ei teeskentele.’ Jaakob 3 :17

Sana oli lempeä mutta suora. Saisin läpimurron oman elämäni vaikeuksissa rakkauden ja anteeksiannon kautta.

Eipä se olekaan aina niin helppoa. Antaa anteeksi ja rakastaa vihamiestä. Pitäisi vielä myös siunata Raamatun mukaan. Kirjoitin tuon lauseen sinä päivänä myyntitiskin takana pieneen ruttuiseen lappuun, joka on edelleen tallessa Raamattuni välissä. Kun se pilkahtaa esiin aina välillä, hymyilen. Muistan, kun otin tuon sanan vastaan. Valitsin toimia Jumalan ohjeiden mukaan ja silloin vapaus ja rauha täytti sydämeni. Tilanne, joka näytti kamalalle ja epäreilulle – raukesi kuin itsekseen. Jumalan rakkaus pääsi murtamaan olosuhteita ja vaikuttamaan myös toisissa, mutta myös minussa.

Olen nähnyt elämässäni lukemattomia kertoja sen, että kun olen valinnut ensin rakastaa tai lähestyä tilanteita rakkaudessa, niin Jumala on tehnyt ihmeitä. Se on ihmeellistä armoa ja hyvyyttä. Toki rakkauteen kuuluu myös terveet rajat, mutta kun olen uskaltanut laittaa tarvittaessa oman itsekkään tahtoni ja itseni syrjään kysyen ensin Jumalan tahtoa, Taivaan läsnäolo ja apu on saanut vuotaa elämän eri tilanteisiin.

Raamattu kehottaa meitä näin – Olkoon rakkautenne vilpitön, kammotkaa pahaa ja riippukaa hyvässä kiinni. Kilpailkaa toistenne kunnioittamisessa ja älkää kenellekään pahaa pahalla kostako. Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa.

’Älä anna pahan itseäsi voittaa, vaan voita sinä paha hyvällä.’ Room 12:21

Tässä on tärkeä ohje jokaiselle päivälle. Joskus se on helpompaa ja joskus se kirpaisee. Mutta meidän ei tarvitse suoriutua omassa voimassa, vaan Jumalan voiman ja rakkauden avulla, joka tuli meille todeksi Jeesuksessa.

Sillä kaikki minä voin hänessä, joka minua vahvistaa. Fil 4:13

Yksikään pieni teko, joka on tehty rakkaudesta ja puhtaasta sydämestä ei ole merkityksetön. Ehkä sinä myös tarvitset tämän ohjeen johonkin oman elämäsi taisteluun. Uskon myös, että Jumala haluaa näyttää Hänen rakkautensa sinua kohtaan ihan uudella tavalla, joka johtaa sinun elämässäsi läpimurtoon ja uuteen. Hän ojentaa käden ja sanoo - Tule! 

Olin erityisen herkkänä tämän kirjoituksen äärellä, sillä Taivaallisen rakkauden voima on niin valtava sinua ja minua kohtaan. Levollista päivää sinulle rakas ihminen - anna rakkauden johtaa läpimurtoon! ♡

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Löydetty taimi
Löydetty taimi

June 07, 2023

✧ Paimen jätti 99 löytääkseen yhden, sinut. Niin tärkeä olet. Tarkoitusta varten nimetty ja kutsuttu. Asetettu olemaan Jumalan sydämeltä. Kun käymme läpi kipeitä ja kovia elämänvaiheita Hän etsii, tarttuu käteemme ja nostaa esiin.

 

Lue lisää →

Sopivasti omaa
Sopivasti omaa

May 26, 2023

✧ Sinun oma paikkasi on sopiva sinulle, eikä se silloin uuvuta tai lisää taakkaa. Se mahdollistaa sinulle iloa ja varmuutta niillä lahjoilla, joita sinulle on annettu ja pitkin matkaa käsiisi oppina ja viisautena annettu.

Lue lisää →

Askelia
Askelia

April 26, 2023

✧ Ymmärrän, että en kestäisi nähdä koko elämääni kirjoitettuna valmiiksi, vaikka niin kärsimättömiä olemmekin tietämään kaiken. Hän raottaa palapalalta tulevaa. Hän opettaa matkalla syvemmin siitä, kuka olen ja mihin kutsuttu. Kun Jumala kutsuu, ota rohkeasti askel.

Lue lisää →