On aika nousta

February 24, 2022

On aika nousta

On aika nousta.

On aika kääntyä Jumalan puoleen.

On aika rukoilla.

On aika nähdä toinen.

On aika voimistaa horjuvat polvet.

On aika varustautua Hänen voimaansa.

On aika olla valona.

Sillä - Valo loistaa pimeydessä, pimeys ei ole saanut sitä valtaansa. Joh 1:5. Ja sanokaa hätääntyneille sydämille: "Olkaa lujat, älkää peljätkö. Katso, teidän Jumalanne!" Jes 35:4

Kuule huutoni, Jumala, kuuntele rukoustani! Maan ääristä minä huudan sinua. Sinä viet minut turvaan, kalliolle, jolle itse en jaksaisi nousta.

Sinä olet ollut turvani, vahva linnoitus vihollista vastaan. Minä tahdon aina asua sinun luonasi, minä etsin sinun siipiesi suojaa. Psalmi 61:1-5

Jumala on valomme ja turvamme kaikissa olosuhteissa. Saamme rohkeasti kulkea eteenpäin Jumalan tiellä ja etsiä Hänen kasvojaan. Sillä Hän on sanonut, Minä en sinua hylkää enkä jätä.

Ja lohdullinen totuus täyttäköön sydämemme - Jumalalla on kaikki langat käsissään: ”Minä tiedän, että lunastajani elää. Hän sanoo viimeisen sanan maan päällä.” Job. 19:25

Hän on alku ja loppu.

Etsikää Herraa silloin, kun hänet löytää voidaan; huutakaa häntä avuksi, kun hän läsnä on. Jumalaton hyljätköön tiensä ja väärintekijä ajatuksensa ja palatkoon Herran tykö, niin hän armahtaa häntä, ja meidän Jumalamme tykö, sillä hänellä on paljon anteeksiantamusta. Jes 55:6-7

”Minun lampaani kuulevat minun ääneni. Minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua. Minä annan heille iankaikkisen elämän. He eivät ikinä joudu hukkaan, eikä kukaan ryöstä heitä minun kädestäni.

Isäni, joka on antanut heidät minulle, on kaikkia muita suurempi. Joh.10: 27-30

”Joka voittaa, se puetaan valkeihin vaatteisiin, enkä minä pyyhi pois hänen nimeänsä elämän kirjasta. Minä olen tunnustava hänen nimensä Isäni edessä ja hänen enkeliensä edessä” Ilm. 3:5.

Herra ilmesty voimassasi ja käännä kasvosi meidän puoleemme. Ole meille armollinen. Auta ja lohduta niitä, jotka ovat hädässä. Varjele ja suojaa - Vahvista sanasi totuudella.

-

Herra siunatkoon teitä ja varjelkoon teitä.

Herra kirkastakoon kasvonsa teille

ja olkoon teille armollinen.

Herra kääntäköön kasvonsa

teidän puoleenne

ja antakoon teille rauhan.

Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.

Aamen.

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Hengitä syvään
Hengitä syvään

February 06, 2024

✧ Kun pelon, huolen, uupumuksen tai toivottomuuden aalto meinaa tulla ylitse palaa tähän kuvaan. Jeesus nukkui keskellä myrskyä ja kaikki oli silti koko ajan Hänen hallinnassaan.

Lue lisää →

Syliin
Syliin

February 06, 2024

✧ Taivaallisesta sylistä käsin ymmärrän taas. Otan vastaan ja tunnen, miten uusi voima ja viisaus virtaa. Hengitän ja nousen. Jalkani seisoo kalliolla, jolla luotan ja uskon.

Lue lisää →

Tyhjä sivu
Tyhjä sivu

November 02, 2023

✧ Milloin viimeksi tyhjensit pöytäsi Jumalan kanssa? Joskus kaikkea rojua ja siivottavaa kertyy pinoina eteemme. Emme tiedä välillä mihin edes tarttua tai mistä aloittaa. Kaikki muu on vienyt huomiomme. Sotku uuvuttaa ja herpaannumme tekemään jotain ihan muuta, kuin pitäisi. Milloin pysähdyit?

Lue lisää →