Olla lähellä Jeesusta

June 23, 2022

Olla lähellä Jeesusta

Levollista ja kaunista keskikesän juhlan aikaa.🌿🌻 Luonto on kauneimmillaan ja ihastelen jatkuvasti niittykukkien ja värien määrää.

Muistathan myös pysähtyä, olla ja nähdä siunauksia ja kauniita asioita ympärilläsi rakas ystävä!

”Sitten Jeesus nousi vuorelle. Hän käski luokseen ne, jotka hän oli valinnut, ja he lähtivät hänen mukaansa. Nämä kaksitoista Jeesus kutsui olemaan kanssaan lähettääkseen heidät…” Mark. 3:13-15.

Jeesus kutsui, valitsi ja asetti tehtävään, mutta huomaa tämä: Hän kutsuu meitä ensiksi olemaan Hänen kanssaan. Sitten Hän lähettää työhön.

Vapaa englantilainen käännös tulkitsee kohdan hyvin: “I have chosen you to be with me.

Olemaan. Miten ihana sana.

Viipyä, levätä, olla ja oppia Hänestä. Olla Hänen lähellänsä, niin kuin rakkaimman tai parhaan ystävän kanssa.

🌻

Tutun virren sanat ovat voimalliset. Saan asua ja olla Jumalan kämmenellä. Sieltä kaikki onni lähtee.

Herra kädelläsi, Asua mä saan, Turvallisin käsi päällä maan.

Siellä kaikki saavat Uuden sydämen, Rauhan annat haavat sitoen.

Onneni on olla Herraa lähellä, Turvata voin yksin Jumalaan. Onneni on olla, Herraa lähellä, Tahdon laulaa hänen teoistaan.

*

Mihin käytän aikani? Mikä minulle on tärkeintä?

Jeesus kutsuu meitä olemaan ja oppimaan Hänestä. Jos annan ja pyhitän aikaani Hänelle, löydän levon ja minulle sopivan osan. En kanna taakkaani enää yksin, vaan saan alati nähdä edessäni Herran.

Hän on minun oikealla puolellani, etten horjahda. Sen tähden sydämeni iloitsee ja kieleni riemuitsee. Hän lupaa tehdä tiettäväksi minulle elämän tiet ja Hän täyttää minut ilolla kasvojensa edessä. Apt 2:25-28.

*

Tulkaa minun tyköni, kaikki työtä tekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon. Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen hiljainen ja nöyrä sydämeltä; niin te löydätte levon sielullenne. Sillä minun ikeeni on sovelias, ja minun kuormani on keveä. Matt 11:28-30.

Hyvää Juhannusta sinulle ystävä🌻

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Hengitä syvään
Hengitä syvään

February 06, 2024

✧ Kun pelon, huolen, uupumuksen tai toivottomuuden aalto meinaa tulla ylitse palaa tähän kuvaan. Jeesus nukkui keskellä myrskyä ja kaikki oli silti koko ajan Hänen hallinnassaan.

Lue lisää →

Syliin
Syliin

February 06, 2024

✧ Taivaallisesta sylistä käsin ymmärrän taas. Otan vastaan ja tunnen, miten uusi voima ja viisaus virtaa. Hengitän ja nousen. Jalkani seisoo kalliolla, jolla luotan ja uskon.

Lue lisää →

Tyhjä sivu
Tyhjä sivu

November 02, 2023

✧ Milloin viimeksi tyhjensit pöytäsi Jumalan kanssa? Joskus kaikkea rojua ja siivottavaa kertyy pinoina eteemme. Emme tiedä välillä mihin edes tarttua tai mistä aloittaa. Kaikki muu on vienyt huomiomme. Sotku uuvuttaa ja herpaannumme tekemään jotain ihan muuta, kuin pitäisi. Milloin pysähdyit?

Lue lisää →