Näe ja ymmärrä

August 26, 2023

Näe ja ymmärrä

Suunnittelin taas kovaa vauhtia. Oli sitä ja tätä mielessä. Ja sitten kaikki menikin uusiksi. Tilanteet ja asiat muuttuvat. Se, mitä MINÄ olisin halunnut ja mukamas tarvinnut, ei toteutunutkaan.

Auts, miten se pääsikään ärsyttämään, harmittamaan ja keikuttamaan maailmaani ja tunteitani, jopa niin, että se saattoi pilata päivän ja painaa mieltä. Oi Jumala miksi??

Mutta, kun opin päästämään irti siitä, mitä minä haluan tai olisin mielestäni tarvinnut, alkoi rauha palata tilanteeseen ja sydämeeni.

Opin kysymään yksinkertaisesti tämän, Missä sinä Jeesus olet tässä, mitä Sinä tahdot? Niin Jumalan viisaus, rauha ja ymmärrys alkoi kirkastaa mieleni. Miten tärkeä ja arvokas oppi ja työkalu.

Rauhan kautta näen, että uudessa tilanteessa onkin suuri mahdollisuus Jumalan silmin nähtynä. Hänen ihmeellisiä tarkoituksiaan ja teitään.

Rauhan kautta minä saan voiman ja ilon muuttuvaankin tilanteeseen. Saan uudet silmälasit nähdä, mitä Jumala haluaa minulta ja mitä Hän tekee, kun itse päästän irti.

Ja niin saan oppia näkemään uudella tavalla ja samalla kasvan lisää.

Jeesus, mitä sinä tahdot nyt, mitä Sinä näet?

*

Niin, se ihminen, läheinen tai lapsi tarvitsi aikaani. Se oli hänelle siunaukseksi tai lohduksi. Samalla itse täytyin ilolla hetkestä, jossa sain olla läsnä. Se ei ollutkaan minulta pois.

Niin, se joku paikka tai suunnitelma ei olisi täyttänyt levon tarvetta tai tuonut minulle rauhaa. Jumala halusi tarjota paljon parempaa, jotain ihan muuta ja oikeaa, uusia mahdollisuuksia.

Niin, Jumala ohjasi muualle ja varjeli ja suojeli minua vaaralta tai tilanteelta, joka ei olisi ollut minulle hyvä.

Niin, ajoitus ei ollut oikea tai Jumalan suunnitelmissa. En ollut valmis.

Voisin jatkaa pitkään listaa siitä, miten olen oppinut näkemään.

*

Taivaallinen Isämme tahtoo aina meidän parastaan, Hän on hyvä. Siksi uskallan päästää irti omasta tahdostani ja luottaa Jumalan tahtoon, taivaallisiin suuriin käsiin päiväni.

Siispä rakas sydän, anna Jumalan näyttää mitä Hän tekee. Pysähdy ja katso, niin näet uudestaan. Ja kaikki on hyvin, Hän on tässä.

 

Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan. Matt 6:33

Sinä neuvot minulle elämän tien; ylenpalttisesti on iloa sinun kasvojesi edessä, ihanuutta sinun oikeassa kädessäsi iankaikkisesti. Ps 16:11

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Minä valvon sanaani toteuttaakseni sen
Minä valvon sanaani toteuttaakseni sen

August 16, 2023

✧ Muistan hetken viime talvena, kun maailma järkyttyi sodan alkaessa Euroopassa. Pelko ja epätoivo kosketti monia, epävarmuus huomisesta. Kuitenkin samaan aikaan Jumala alkoi puhua uudesta ja eteenpäin menemisestä. Verkkokauppa oli pyörinyt jo reilun vuoden kotonani, nyt Jumala antoi näyn uudesta. Hän kutsui nousemaan ja loistamaan pimeän keskellä, tuomaan toivoa ja rohkaisua, sekä täyttämään Hänen tarkoituksiaan. Hän kutsui lähtemään rohkeasti sinne, minne Hän kuljettaisi.

Lue lisää →

Kulkien Jumalan kanssa
Kulkien Jumalan kanssa

July 21, 2023

✧ Olen saanut, kokea, että moni asia vaan ”hoituu” Jumalan johdatuksessa ilman, että tekee sen enempää asialle. Se on syvää luottamuksen ja antautumisen tilaa Jumalan huolenpidossa ja rakkaudessa. Se ei tarkoita kuitenkaan sitä, että olemme passiivisia odottaen Jumalan hoitavan kaiken kuin automaatti. Pietarikin nousi veneestä ja lähti kulkemaan Jeesusta kohti myrskyävän veden päällä. Hän otti askeleita uskossa ja vaikka hän horjui, Jeesus otti häntä kädestä kiinni ja nosti ylös.

Lue lisää →

Levosta käsin
Levosta käsin

June 17, 2023

✧ Niin, hetken näin vain epäonnistuneen asian, mutta pian taas näin, miten Jumala on läsnä kaikessa. Hän luo tuhkasta uutta. Hän tekee kaiken kauniiksi ajallaan. Hänessä meillä on aina uusi alku.

Lue lisää →