Näe ja ymmärrä

August 26, 2023

Näe ja ymmärrä

Suunnittelin taas kovaa vauhtia. Oli sitä ja tätä mielessä. Ja sitten kaikki menikin uusiksi. Tilanteet ja asiat muuttuvat. Se, mitä MINÄ olisin halunnut ja mukamas tarvinnut, ei toteutunutkaan.

Auts, miten se pääsikään ärsyttämään, harmittamaan ja keikuttamaan maailmaani ja tunteitani, jopa niin, että se saattoi pilata päivän ja painaa mieltä. Oi Jumala miksi??

Mutta, kun opin päästämään irti siitä, mitä minä haluan tai olisin mielestäni tarvinnut, alkoi rauha palata tilanteeseen ja sydämeeni.

Opin kysymään yksinkertaisesti tämän, Missä sinä Jeesus olet tässä, mitä Sinä tahdot? Niin Jumalan viisaus, rauha ja ymmärrys alkoi kirkastaa mieleni. Miten tärkeä ja arvokas oppi ja työkalu.

Rauhan kautta näen, että uudessa tilanteessa onkin suuri mahdollisuus Jumalan silmin nähtynä. Hänen ihmeellisiä tarkoituksiaan ja teitään.

Rauhan kautta minä saan voiman ja ilon muuttuvaankin tilanteeseen. Saan uudet silmälasit nähdä, mitä Jumala haluaa minulta ja mitä Hän tekee, kun itse päästän irti.

Ja niin saan oppia näkemään uudella tavalla ja samalla kasvan lisää.

Jeesus, mitä sinä tahdot nyt, mitä Sinä näet?

*

Niin, se ihminen, läheinen tai lapsi tarvitsi aikaani. Se oli hänelle siunaukseksi tai lohduksi. Samalla itse täytyin ilolla hetkestä, jossa sain olla läsnä. Se ei ollutkaan minulta pois.

Niin, se joku paikka tai suunnitelma ei olisi täyttänyt levon tarvetta tai tuonut minulle rauhaa. Jumala halusi tarjota paljon parempaa, jotain ihan muuta ja oikeaa, uusia mahdollisuuksia.

Niin, Jumala ohjasi muualle ja varjeli ja suojeli minua vaaralta tai tilanteelta, joka ei olisi ollut minulle hyvä.

Niin, ajoitus ei ollut oikea tai Jumalan suunnitelmissa. En ollut valmis.

Voisin jatkaa pitkään listaa siitä, miten olen oppinut näkemään.

*

Taivaallinen Isämme tahtoo aina meidän parastaan, Hän on hyvä. Siksi uskallan päästää irti omasta tahdostani ja luottaa Jumalan tahtoon, taivaallisiin suuriin käsiin päiväni.

Siispä rakas sydän, anna Jumalan näyttää mitä Hän tekee. Pysähdy ja katso, niin näet uudestaan. Ja kaikki on hyvin, Hän on tässä.

 

Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan. Matt 6:33

Sinä neuvot minulle elämän tien; ylenpalttisesti on iloa sinun kasvojesi edessä, ihanuutta sinun oikeassa kädessäsi iankaikkisesti. Ps 16:11

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Hengitä syvään
Hengitä syvään

February 06, 2024

✧ Kun pelon, huolen, uupumuksen tai toivottomuuden aalto meinaa tulla ylitse palaa tähän kuvaan. Jeesus nukkui keskellä myrskyä ja kaikki oli silti koko ajan Hänen hallinnassaan.

Lue lisää →

Syliin
Syliin

February 06, 2024

✧ Taivaallisesta sylistä käsin ymmärrän taas. Otan vastaan ja tunnen, miten uusi voima ja viisaus virtaa. Hengitän ja nousen. Jalkani seisoo kalliolla, jolla luotan ja uskon.

Lue lisää →

Tyhjä sivu
Tyhjä sivu

November 02, 2023

✧ Milloin viimeksi tyhjensit pöytäsi Jumalan kanssa? Joskus kaikkea rojua ja siivottavaa kertyy pinoina eteemme. Emme tiedä välillä mihin edes tarttua tai mistä aloittaa. Kaikki muu on vienyt huomiomme. Sotku uuvuttaa ja herpaannumme tekemään jotain ihan muuta, kuin pitäisi. Milloin pysähdyit?

Lue lisää →