Mitä näet kun katsot peiliin?

August 13, 2021

Mitä näet kun katsot peiliin?

Mitä näet, kun katsot peiliin?

Armollisuutta, lempeyttä, iloa ja kiitollisuutta vai vain virheitä? Asioita, joita haluamme piiloon, epäonnistumista, pettymystä, pelkoa? Luin Raamatusta kohdan siitä, miten olemme saaneet armoa armon päälle.

'Ja hänen täyteydestään me kaikki olemme saaneet, ja armoa armon päälle.' Joh 1:16

Voisinko armon kautta ja sen läpi tarkistella myös itseäni? Peilistä näkyvää ihmeellistä ja kaunista ihmistä, elettyä ja sen muokkaamaa elämää ja myös niitä monia valintoja.

Olemme saaneet lahjaksi niin paljon, sillä rakkaus, armo ja totuus tuli Jeesuksen kautta meille. Hän antoi voiman kaikille, jotka ottivat hänet vastaan uskoen, tulla Jumalan lapsiksi.

Voiman - Astua uuteen ja vastaanottaa elämä täynnä uutta vapautta ja totuutta Hänessä.

Nyt katselemme vielä kuin kuvastimesta, kuin arvoitusta, mutta silloin näemme kasvoista kasvoihin. Nyt tietoni on vielä vajavaista, mutta kerran se on täydellistä, niin kuin Jumala minut täydellisesti tuntee. 1 Kor 13:12

Voisitko nähdä itsesi armon silmälasien kautta Hänen edessään. Paljaana ja rohkeana. Tulla ja olla aitona. Voisitko ottaa vastaan uutta, sillä Hän haluaa sinun ymmärtävän miten arvokas ja ainutlaatuinen sinä olet. Hänen kuvaksensa tehty - kauniimmaksi kuin mikään kedon kukka. Muotoiltu salassa alusta asti. Kutsuttu. Täydellinen Hänen silmissään.

Koen vahvasti, että Jumala haluaa virvoittaa ja avata monien näkökyvyn. Vapauttaa valkeuteen, joka loistaa pimeässä. Niin että ymmärtäisit ja näkisit itsesi myös Hänen silmin. Sekä sen, miten paljon Hän sinua rakastaa, kaipaa sekä kutsuu, että voisit saada vapauden ja täyden anteeksiannon ristin ja armon äärellä. Miten kaunista se onkaan.

Hänessä on elämä, ja elämä oli ihmisten valkeus.

Ja valkeus loistaa pimeydessä ja pimeys ei sitä käsittänyt. Joh1:4–5

Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta. Joh 1:14.

Nouse, ole kirkas. Sillä sinun valkeutesi tulee! ♡

( Kirjoitettu ja julkaistu alunperin Facebookissa  13.7.21)

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Hengitä syvään
Hengitä syvään

February 06, 2024

✧ Kun pelon, huolen, uupumuksen tai toivottomuuden aalto meinaa tulla ylitse palaa tähän kuvaan. Jeesus nukkui keskellä myrskyä ja kaikki oli silti koko ajan Hänen hallinnassaan.

Lue lisää →

Syliin
Syliin

February 06, 2024

✧ Taivaallisesta sylistä käsin ymmärrän taas. Otan vastaan ja tunnen, miten uusi voima ja viisaus virtaa. Hengitän ja nousen. Jalkani seisoo kalliolla, jolla luotan ja uskon.

Lue lisää →

Tyhjä sivu
Tyhjä sivu

November 02, 2023

✧ Milloin viimeksi tyhjensit pöytäsi Jumalan kanssa? Joskus kaikkea rojua ja siivottavaa kertyy pinoina eteemme. Emme tiedä välillä mihin edes tarttua tai mistä aloittaa. Kaikki muu on vienyt huomiomme. Sotku uuvuttaa ja herpaannumme tekemään jotain ihan muuta, kuin pitäisi. Milloin pysähdyit?

Lue lisää →