MINUN ARMOSSANI ON KYLLIN

June 08, 2021

MINUN ARMOSSANI ON KYLLIN

Minun armossani on sinulle kyllin ♡

Miten ihana lohduttava sana. Emme ole koskaan täydellisiä, sillä olemme monessa mielessä vajavaisia ihmisiä. Me kaadumme epäuskon tai pelon edessä, valitsemme väärin ja rikomme Jumalan tahtoa vastaan niin helposti. Ja se satuttaa meitä.

Jeesus oli täydellinen, sillä hän ei tehnyt syntiä. Hän tuli opettamaan, palvelemaan ja antamaan meille elämän. Mikä esikuva – Hän, jota kuitenkin koeteltiin samalla tavalla kuin meitä ja sen kautta Hän ymmärtää sekä lohduttaa sinua ja minua täydellisesti. Hän, joka koki suurimman kärsimyksen. Sellaisen, jota en ihan täysin voi koskaan ymmärtää, koska rakasti meitä niin paljon.

Voin vain yrittää kuvitella sitä tunnetta ja tuskaa, kun Getsemanessa Jeesus rukoili ymmärtäessään sen, mitä hänen edessänsä oli. "Isä, jos tahdot, niin ota tämä malja minulta pois. Mutta älköön toteutuko minun tahtoni, vaan sinun.

Sanaa Armo heitellään ilmaan helposti, mutta älä käytä armoa väärin. Katso Hänen silmiinsä, jotka ovat täynnä todellista armoa, rakkautta ja anteeksiantoa. Ota vastaan ja nouse – ja niin kuin Jeesus sanoi naiselle, joka haluttiin kivittää ’suurten syntiensä tähden’ – mene, äläkä enää tee syntiä.

Minä ainakin haluan omistaa ja ymmärtää kaiken sen armon syvyyden ja kauneuden, sillä myös minä olen saanut paljon anteeksi ja minut on nostettu monesti ylös. Haluan ymmärtää kaiken sen valtavan pyhän ja puhtaan rakkauden. Haluan myös omistaa armon, jonka avulla voin antaa anteeksi minua vastaan rikkoneille. Mikä voima ja vapaus anteeksiannossa onkaan!

Olen vajavainen, mutta haluan päivittäin pyrkiä valitsemaan oikein ja juosta hyvän kilpailun. Olen oppinut, että oikeilla Jumalan mieleisillä valinnoilla on siunausta tuova vaikutus elämääni. Se tuo rauhan, elämän ja todellisen vapauden. Saan sen armon alla päivittäin ihmetellä sydän kiitollisuutta täynnä Jumalan hyvyyttä.

Minä Hänessä ja Hän minussa.

Näin yksinkertaisesti ja koko sydämestä.

Ja hän sanoi minulle: "Minun armossani on sinulle kyllin; sillä minun voimani tulee täydelliseksi heikkoudessa". Sen tähden minä mieluimmin kerskaan heikkoudestani, että Kristuksen voima asettuisi minuun asumaan 2 Kor 12:9

Tule sellaisena kuin olet ja astu armoon rakas ihminen.

Uskalla rukoilla - tapahtukoon Sinun tahtosi elämässäni. Virratkoon elämääsi uusi vapauden ja elämän virta! ♡

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Näe ja ymmärrä
Näe ja ymmärrä

August 26, 2023

✧ Suunnittelin taas kovaa vauhtia. Oli sitä ja tätä mielessä. Ja sitten kaikki menikin uusiksi. Tilanteet ja asiat muuttuvat. Se, mitä MINÄ olisin halunnut ja mukamas tarvinnut, ei toteutunutkaan. Mutta, kun opin päästämään irti siitä, mitä minä haluan tai olisin mielestäni tarvinnut, alkoi rauha palata tilanteeseen ja sydämeeni.

 

Lue lisää →

Minä valvon sanaani toteuttaakseni sen
Minä valvon sanaani toteuttaakseni sen

August 16, 2023

✧ Muistan hetken viime talvena, kun maailma järkyttyi sodan alkaessa Euroopassa. Pelko ja epätoivo kosketti monia, epävarmuus huomisesta. Kuitenkin samaan aikaan Jumala alkoi puhua uudesta ja eteenpäin menemisestä. Verkkokauppa oli pyörinyt jo reilun vuoden kotonani, nyt Jumala antoi näyn uudesta. Hän kutsui nousemaan ja loistamaan pimeän keskellä, tuomaan toivoa ja rohkaisua, sekä täyttämään Hänen tarkoituksiaan. Hän kutsui lähtemään rohkeasti sinne, minne Hän kuljettaisi.

Lue lisää →

Kulkien Jumalan kanssa
Kulkien Jumalan kanssa

July 21, 2023

✧ Olen saanut, kokea, että moni asia vaan ”hoituu” Jumalan johdatuksessa ilman, että tekee sen enempää asialle. Se on syvää luottamuksen ja antautumisen tilaa Jumalan huolenpidossa ja rakkaudessa. Se ei tarkoita kuitenkaan sitä, että olemme passiivisia odottaen Jumalan hoitavan kaiken kuin automaatti. Pietarikin nousi veneestä ja lähti kulkemaan Jeesusta kohti myrskyävän veden päällä. Hän otti askeleita uskossa ja vaikka hän horjui, Jeesus otti häntä kädestä kiinni ja nosti ylös.

Lue lisää →