MINUN ARMOSSANI ON KYLLIN

June 08, 2021

MINUN ARMOSSANI ON KYLLIN

Minun armossani on sinulle kyllin ♡

Miten ihana lohduttava sana. Emme ole koskaan täydellisiä, sillä olemme monessa mielessä vajavaisia ihmisiä. Me kaadumme epäuskon tai pelon edessä, valitsemme väärin ja rikomme Jumalan tahtoa vastaan niin helposti. Ja se satuttaa meitä.

Jeesus oli täydellinen, sillä hän ei tehnyt syntiä. Hän tuli opettamaan, palvelemaan ja antamaan meille elämän. Mikä esikuva – Hän, jota kuitenkin koeteltiin samalla tavalla kuin meitä ja sen kautta Hän ymmärtää sekä lohduttaa sinua ja minua täydellisesti. Hän, joka koki suurimman kärsimyksen. Sellaisen, jota en ihan täysin voi koskaan ymmärtää, koska rakasti meitä niin paljon.

Voin vain yrittää kuvitella sitä tunnetta ja tuskaa, kun Getsemanessa Jeesus rukoili ymmärtäessään sen, mitä hänen edessänsä oli. "Isä, jos tahdot, niin ota tämä malja minulta pois. Mutta älköön toteutuko minun tahtoni, vaan sinun.

Sanaa Armo heitellään ilmaan helposti, mutta älä käytä armoa väärin. Katso Hänen silmiinsä, jotka ovat täynnä todellista armoa, rakkautta ja anteeksiantoa. Ota vastaan ja nouse – ja niin kuin Jeesus sanoi naiselle, joka haluttiin kivittää ’suurten syntiensä tähden’ – mene, äläkä enää tee syntiä.

Minä ainakin haluan omistaa ja ymmärtää kaiken sen armon syvyyden ja kauneuden, sillä myös minä olen saanut paljon anteeksi ja minut on nostettu monesti ylös. Haluan ymmärtää kaiken sen valtavan pyhän ja puhtaan rakkauden. Haluan myös omistaa armon, jonka avulla voin antaa anteeksi minua vastaan rikkoneille. Mikä voima ja vapaus anteeksiannossa onkaan!

Olen vajavainen, mutta haluan päivittäin pyrkiä valitsemaan oikein ja juosta hyvän kilpailun. Olen oppinut, että oikeilla Jumalan mieleisillä valinnoilla on siunausta tuova vaikutus elämääni. Se tuo rauhan, elämän ja todellisen vapauden. Saan sen armon alla päivittäin ihmetellä sydän kiitollisuutta täynnä Jumalan hyvyyttä.

Minä Hänessä ja Hän minussa.

Näin yksinkertaisesti ja koko sydämestä.

Ja hän sanoi minulle: "Minun armossani on sinulle kyllin; sillä minun voimani tulee täydelliseksi heikkoudessa". Sen tähden minä mieluimmin kerskaan heikkoudestani, että Kristuksen voima asettuisi minuun asumaan 2 Kor 12:9

Tule sellaisena kuin olet ja astu armoon rakas ihminen.

Uskalla rukoilla - tapahtukoon Sinun tahtosi elämässäni. Virratkoon elämääsi uusi vapauden ja elämän virta! ♡

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Hengitä syvään
Hengitä syvään

February 06, 2024

✧ Kun pelon, huolen, uupumuksen tai toivottomuuden aalto meinaa tulla ylitse palaa tähän kuvaan. Jeesus nukkui keskellä myrskyä ja kaikki oli silti koko ajan Hänen hallinnassaan.

Lue lisää →

Syliin
Syliin

February 06, 2024

✧ Taivaallisesta sylistä käsin ymmärrän taas. Otan vastaan ja tunnen, miten uusi voima ja viisaus virtaa. Hengitän ja nousen. Jalkani seisoo kalliolla, jolla luotan ja uskon.

Lue lisää →

Tyhjä sivu
Tyhjä sivu

November 02, 2023

✧ Milloin viimeksi tyhjensit pöytäsi Jumalan kanssa? Joskus kaikkea rojua ja siivottavaa kertyy pinoina eteemme. Emme tiedä välillä mihin edes tarttua tai mistä aloittaa. Kaikki muu on vienyt huomiomme. Sotku uuvuttaa ja herpaannumme tekemään jotain ihan muuta, kuin pitäisi. Milloin pysähdyit?

Lue lisää →