MINUN ARMOSSANI ON KYLLIN

June 08, 2021

MINUN ARMOSSANI ON KYLLIN

Minun armossani on sinulle kyllin ♡

Miten ihana lohduttava sana. Emme ole koskaan täydellisiä, sillä olemme monessa mielessä vajavaisia ihmisiä. Me kaadumme epäuskon tai pelon edessä, valitsemme väärin ja rikomme Jumalan tahtoa vastaan niin helposti. Ja se satuttaa meitä.

Jeesus oli täydellinen, sillä hän ei tehnyt syntiä. Hän tuli opettamaan, palvelemaan ja antamaan meille elämän. Mikä esikuva – Hän, jota kuitenkin koeteltiin samalla tavalla kuin meitä ja sen kautta Hän ymmärtää sekä lohduttaa sinua ja minua täydellisesti. Hän, joka koki suurimman kärsimyksen. Sellaisen, jota en ihan täysin voi koskaan ymmärtää, koska rakasti meitä niin paljon.

Voin vain yrittää kuvitella sitä tunnetta ja tuskaa, kun Getsemanessa Jeesus rukoili ymmärtäessään sen, mitä hänen edessänsä oli. "Isä, jos tahdot, niin ota tämä malja minulta pois. Mutta älköön toteutuko minun tahtoni, vaan sinun.

Sanaa Armo heitellään ilmaan helposti, mutta älä käytä armoa väärin. Katso Hänen silmiinsä, jotka ovat täynnä todellista armoa, rakkautta ja anteeksiantoa. Ota vastaan ja nouse – ja niin kuin Jeesus sanoi naiselle, joka haluttiin kivittää ’suurten syntiensä tähden’ – mene, äläkä enää tee syntiä.

Minä ainakin haluan omistaa ja ymmärtää kaiken sen armon syvyyden ja kauneuden, sillä myös minä olen saanut paljon anteeksi ja minut on nostettu monesti ylös. Haluan ymmärtää kaiken sen valtavan pyhän ja puhtaan rakkauden. Haluan myös omistaa armon, jonka avulla voin antaa anteeksi minua vastaan rikkoneille. Mikä voima ja vapaus anteeksiannossa onkaan!

Olen vajavainen, mutta haluan päivittäin pyrkiä valitsemaan oikein ja juosta hyvän kilpailun. Olen oppinut, että oikeilla Jumalan mieleisillä valinnoilla on siunausta tuova vaikutus elämääni. Se tuo rauhan, elämän ja todellisen vapauden. Saan sen armon alla päivittäin ihmetellä sydän kiitollisuutta täynnä Jumalan hyvyyttä.

Minä Hänessä ja Hän minussa.

Näin yksinkertaisesti ja koko sydämestä.

Ja hän sanoi minulle: "Minun armossani on sinulle kyllin; sillä minun voimani tulee täydelliseksi heikkoudessa". Sen tähden minä mieluimmin kerskaan heikkoudestani, että Kristuksen voima asettuisi minuun asumaan 2 Kor 12:9

Tule sellaisena kuin olet ja astu armoon rakas ihminen.

Uskalla rukoilla - tapahtukoon Sinun tahtosi elämässäni. Virratkoon elämääsi uusi vapauden ja elämän virta! ♡

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Katso, luon uutta.
Katso, luon uutta.

May 24, 2022

✧ Vaikka meidän asiamme näyttävät pysähtyneeltä ja elämä täysin kuihtuneelta - jopa pois heitettävältä, kun tuntuu ettei asiat etene, niin tiedä, että Jumala voi luoda uutta. Antaa uuden kasvun hennoille taimille, jotka nousevat, jopa kaikkia olosuhteita vastaan.

Lue lisää →

Valo paljastaa kaiken
Valo paljastaa kaiken

April 25, 2022

✧ Kun kevään valo talven pimeyden jälkeen ensimmäistä kertaa paistoi olohuoneeseeni, kauhistuin pölyn määrää, joka oli ollut piilossa. Valo paljastaa lian sekä väärät asiat myös meidän elämässämme, jos uskallamme astua valoon. Mutta emme joudu katsomaan niitä yksin

Lue lisää →

Valittu
Valittu

April 15, 2022

✧ Rakastan sanaa valittu – se kumoaa täydellisesti sanan hylätty. Voi miten monen sydän onkaan joutunut kohtaamaan hylkäämistä ja rikkoutumista eri syistä. Sitä kipua, joka murskaa sydämen hylkäämisen tapahtuessa. Pettyneitä unelmia ja odotuksia, epäoikeutta, vääryyttä tai valheita.

Lue lisää →