MINUN ARMOSSANI ON KYLLIN

June 08, 2021

MINUN ARMOSSANI ON KYLLIN

Minun armossani on sinulle kyllin ♡

Miten ihana lohduttava sana. Emme ole koskaan täydellisiä, sillä olemme monessa mielessä vajavaisia ihmisiä. Me kaadumme epäuskon tai pelon edessä, valitsemme väärin ja rikomme Jumalan tahtoa vastaan niin helposti. Ja se satuttaa meitä.

Jeesus oli täydellinen, sillä hän ei tehnyt syntiä. Hän tuli opettamaan, palvelemaan ja antamaan meille elämän. Mikä esikuva – Hän, jota kuitenkin koeteltiin samalla tavalla kuin meitä ja sen kautta Hän ymmärtää sekä lohduttaa sinua ja minua täydellisesti. Hän, joka koki suurimman kärsimyksen. Sellaisen, jota en ihan täysin voi koskaan ymmärtää, koska rakasti meitä niin paljon.

Voin vain yrittää kuvitella sitä tunnetta ja tuskaa, kun Getsemanessa Jeesus rukoili ymmärtäessään sen, mitä hänen edessänsä oli. "Isä, jos tahdot, niin ota tämä malja minulta pois. Mutta älköön toteutuko minun tahtoni, vaan sinun.

Sanaa Armo heitellään ilmaan helposti, mutta älä käytä armoa väärin. Katso Hänen silmiinsä, jotka ovat täynnä todellista armoa, rakkautta ja anteeksiantoa. Ota vastaan ja nouse – ja niin kuin Jeesus sanoi naiselle, joka haluttiin kivittää ’suurten syntiensä tähden’ – mene, äläkä enää tee syntiä.

Minä ainakin haluan omistaa ja ymmärtää kaiken sen armon syvyyden ja kauneuden, sillä myös minä olen saanut paljon anteeksi ja minut on nostettu monesti ylös. Haluan ymmärtää kaiken sen valtavan pyhän ja puhtaan rakkauden. Haluan myös omistaa armon, jonka avulla voin antaa anteeksi minua vastaan rikkoneille. Mikä voima ja vapaus anteeksiannossa onkaan!

Olen vajavainen, mutta haluan päivittäin pyrkiä valitsemaan oikein ja juosta hyvän kilpailun. Olen oppinut, että oikeilla Jumalan mieleisillä valinnoilla on siunausta tuova vaikutus elämääni. Se tuo rauhan, elämän ja todellisen vapauden. Saan sen armon alla päivittäin ihmetellä sydän kiitollisuutta täynnä Jumalan hyvyyttä.

Minä Hänessä ja Hän minussa.

Näin yksinkertaisesti ja koko sydämestä.

Ja hän sanoi minulle: "Minun armossani on sinulle kyllin; sillä minun voimani tulee täydelliseksi heikkoudessa". Sen tähden minä mieluimmin kerskaan heikkoudestani, että Kristuksen voima asettuisi minuun asumaan 2 Kor 12:9

Tule sellaisena kuin olet ja astu armoon rakas ihminen.

Uskalla rukoilla - tapahtukoon Sinun tahtosi elämässäni. Virratkoon elämääsi uusi vapauden ja elämän virta! ♡

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Luo minuun puhdas sydän
Luo minuun puhdas sydän

January 23, 2023

✧ Uutta taimea varjelee ja suojelee hoitaen ja hellien taivaalliset kädet. Nuo kädet ovat Jeesuksen kädet, jotka suojaavat sinun koko elämäsi ja vaelluksesi.

Nuo iankaikkiset kädet ympärilläsi selviät ja juuresi sekä kasvusi saa ravintoa vahvistuen ja virvoittuen Jumalan rakkauden ympäröimänä.

Lue lisää →

Kiitos 2022
Kiitos 2022

January 01, 2023

✧ Vuosi on ollut tiivis, ei aina helppo, työtä ja myös uuden oppimista on ollut paljon. Mutta, miten rikas se on ollutkaan mittareilla, mitä ei aina lasketa näkyvässä. Lukuisia kohtaamisia, joissa on oltu syvän rakkauden äärellä. Ja Jumala on ilmestynyt.

Lue lisää →

Hyvin tehty
Hyvin tehty

December 29, 2022

✧ Kun kukaan ei ole näkemässä tai et saa kiitosta, niin silloin kuuluu hiljaa sydämessäsi – Hyvin tehty, sinä uskollinen palvelija! Siellä, missä kukaan muu ei ole, Jumala on ja sanoo sinulle, hyvin tehty. Tuo ihana rakkauden sana tulee yllesi ja saat hengähtää ilosta.

Lue lisää →