Minä valvon sanaani toteuttaakseni sen

August 16, 2023

Minä valvon sanaani toteuttaakseni sen

Myymälä täyttää tänään 1 vuotta. 

Voi miten nopeasti vuosi onkaan mennyt. Muistan ylistyshetket liiketilassa, kun valmistelimme, pesimme ja remontoimme myymälää. Hiki valui helteisessä säässä, kun rakkaudella loimme tilaa, jotain uutta ja ihmeellistä mihin Jumala oli viemässä. Naapurit kurkkivat sisään kysellen mitä on tulossa, kun he mielenkiinnolla seurasivat uuden syntymistä ja vanhojen huonekalujen ilmestymistä tilaan.

Muistan hetken viime talvena, kun maailma järkyttyi sodan alkaessa Euroopassa. Pelko ja epätoivo kosketti monia, epävarmuus huomisesta. Kuitenkin samaan aikaan Jumala alkoi puhua uudesta ja eteenpäin menemisestä. Verkkokauppa oli pyörinyt jo reilun vuoden kotonani, mutta nyt Jumala antoi näyn uudesta. Hän kutsui nousemaan ja loistamaan pimeän keskellä, tuomaan toivoa ja rohkaisua, sekä täyttämään Hänen tarkoituksiaan. Hän kutsui lähtemään rohkeasti sinne, minne Hän kuljettaisi.

Olin vuosia sitten saanut ajatuksen, että haluan liiketilan juuri tälle ’suoralle’ missä nyt myymälä on. Kun kirjoitin vuokrasopimuksen ja pidin uusia avaimia kädessäni, aivan valtava ilo ja rohkeus täytti sydämeni. Tiesin, että Jumala on mukanani tässä ja tiesin, että kyse on muustakin, kuin vain liiketilasta.Myymälän seinät kirjoitimme täyteen Jumalan sanaa, totuutta ja lupauksia Nainen Kaivolla työlle, sisään astuville asiakkaille sekä omalle kaupungillemme. Halusin rakentaa myymälän kirjaimellisesti Jumalan sanan päälle. Moni osallistui tähän rukoillen ja sen saa tuntea tässä tilassa. Sen, miten Jumalan Henki ja rauha on läsnä koskettaen ja hoitaen. Ensimmäisenä päivänä kirjoitin myymäläni tyhjään seinään: Tämä on Jumalan työtä ja käskyistä suurimman ja tärkeimmän: Rakasta Herraa sinun Jumalaasi kaikesta sydämestäsi.  Lupasin Jumalalle - Minä annan käteni ja aikani Sinun käyttöösi – Uskoin ja tiedän edelleen, että Hän täyttää käteni ja kulkee kanssani.

Tänään siitä on vuosi, kun myymälän ovi aukesi asiakkaille.

Monille pienyrittäjille kulunut vuosi on ollut todella vaikea ja haastava. Monen unelma ja elanto on todella ’kiven takana’. Myös minä teen työtäni suuresti uskon varassa – työni vaati uskoa, kuulemista, oikeita valintoja, rohkeutta ja luottamusta. Uudelleen ja uudelleen.  Samalla tiedän syvästi ja varmasti, että myymälän avaus ja olemassaolo oli ja on Jumalan tahto ja suunnitelma. Niin usein olen ihmetellyt ja iloinnut tarkkaa ja oikeaa ajoitusta kaikelle. Näky, jota odotin pitkään tuli esiin, sillä Herra itse sanoo, Minä itse valvon, että sanani toteutuu. Jeremia 1.

Rakas sydän, Jumalan kanssa kulkiessa Hän johtaa sinua tarkasti ja oikein. Hänen tiensä kulkee niin paljon korkeammalla kuin osaamme ajatella. Hänen ajatuksensa meitä kohtaan on hyvät. Hän ei koskaan ole myöhässä ja kun odotamme, Hän valmistaa meitä ja tilanteita ympärillämme. Hän opettaa meitä luottamaan Hänen lupauksiinsa ja turvaamaan Häneen kaikesta sydämestä. Kun itse en näe tietä, Hän kannattelee ja johtaa.

Niin paljon on tapahtunut. Niin monta tarkoitettua kohtaamista. On itketty ja naurettu. Ymmärretty Jumalan suuruutta ja suurempaa suunnitelmaa ihmeellisten yhteyksien äärellä. Olen myös kasvanut ja oppinut paljon.

Haluan kiittää sinua ystävä, kun olet matkassani. Iloitsen asiakkaista, yhteyksistä kaupungissani, liikenaapureistani ja avusta, mutta myös te niin tärkeät täällä somessa. Kiitos tuesta, rukouksista ja monista rohkaisevista viesteistä!

Vieressä asuva naapuri ja uusi tuttavuus, joka syntyi, kun liike avattiin huikkasi yksi päivä ovelta ’ Niin ihanaa, että olet tässä. Voin yhtyä Pietarin sanoihin: "Hopeaa ja kultaa ei minulla ole, mutta mitä minulla on, sitä minä sinulle annan: Jeesuksen Kristuksen, Nasaretilaisen, nimessä, nouse ja käy. Apt 3:6

Se mitä tarjoan sinulle ensin, on Jeesus. Hän on tie, totuus ja elämä. Nainen Kaivolla on sydämeni kutsu, jonka ympärille olen saanut rakentaa yritystäni ja tarjota teille myös ihania tuotteita. Tuokoot ne elämää ja rohkaisua sinulle edelleenkin. Nouskoon sinussa myös rohkeus nousta esiin omassa tehtävässäsi. Sillä sinä olet kutsuttu tätä aikaa varten. Ole rohkea ja luja, sillä kun annat kätesi Jumalalle, Hän tarttuu siihen ja täyttää sinut.

Kiitos ystävä, lämmöllä siunaan sinua!

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Näe ja ymmärrä
Näe ja ymmärrä

August 26, 2023

✧ Suunnittelin taas kovaa vauhtia. Oli sitä ja tätä mielessä. Ja sitten kaikki menikin uusiksi. Tilanteet ja asiat muuttuvat. Se, mitä MINÄ olisin halunnut ja mukamas tarvinnut, ei toteutunutkaan. Mutta, kun opin päästämään irti siitä, mitä minä haluan tai olisin mielestäni tarvinnut, alkoi rauha palata tilanteeseen ja sydämeeni.

 

Lue lisää →

Kulkien Jumalan kanssa
Kulkien Jumalan kanssa

July 21, 2023

✧ Olen saanut, kokea, että moni asia vaan ”hoituu” Jumalan johdatuksessa ilman, että tekee sen enempää asialle. Se on syvää luottamuksen ja antautumisen tilaa Jumalan huolenpidossa ja rakkaudessa. Se ei tarkoita kuitenkaan sitä, että olemme passiivisia odottaen Jumalan hoitavan kaiken kuin automaatti. Pietarikin nousi veneestä ja lähti kulkemaan Jeesusta kohti myrskyävän veden päällä. Hän otti askeleita uskossa ja vaikka hän horjui, Jeesus otti häntä kädestä kiinni ja nosti ylös.

Lue lisää →

Levosta käsin
Levosta käsin

June 17, 2023

✧ Niin, hetken näin vain epäonnistuneen asian, mutta pian taas näin, miten Jumala on läsnä kaikessa. Hän luo tuhkasta uutta. Hän tekee kaiken kauniiksi ajallaan. Hänessä meillä on aina uusi alku.

Lue lisää →