Minä olen sinun kanssasi

October 07, 2022

Minä olen sinun kanssasi

Istuin bussissa matkalla töihin ja katselin ikkunasta taivaalle. Tummien pilvien välistä raottui kirkkaus, joka tuntui laskeutuvan ylleni. Tunsin sydämessäni sanat ’ Minä olen sinun kanssasi joka päivä!’

Pidättelin itkua, koska sanat upposivat niin elävänä sydämeeni. Näin tummaa taivasta vasten valtavan auringon paisteen, kaikki kirkkaat ruskan värit ja kauneuden. Tiesin, että Jumala on lähellä.

Ja ne yksitoista opetuslasta vaelsivat Galileaan sille vuorelle, jonne Jeesus oli käskenyt heidän mennä. Ja kun he näkivät hänet, niin he kumartaen rukoilivat häntä, mutta muutamat epäilivät.

Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti." Matt 28: 16-20

Jeesus sanoi naiselle - Usko ainoastaan! mutta uskonko todella?

Hän sanoo myös sinulle tänään - Minä olen sinun kanssasi joka päivä! Hän haluaa, että todella ymmärrämme ja uskomme tämän lupauksen. Kaiken sen syvyyden sekä totuuden niin, että se ankkuroituu sydämemme maaperään.

Hän on kanssasi, kun:

Olet yksin

Et näe tietä edessäsi

Odotuksessa

Kun epäilet

Sairastat tai olet heikkona

Olet väsynyt taakoista

Kun pelko valtaa mielen

Kun olet surullinen tai sydän raskas

Tarvitset apua tai viisautta

Tarvitset turvaa ja johdatusta

Hän on kanssasi arjessa, myös iloissa ja elämän juhlissa, kaikessa kiitoksessa ja hyvässä. Sillä, Hän iloitsee sinusta ja Hän rakastaa sinua.

Omista nämä sanat tänään :

"Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan, ja uskokaa minuun. Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa?

Jos te minua rakastatte, niin te pidätte minun käskyni. Ja minä olen rukoileva Isää, ja hän antaa teille toisen Puolustajan olemaan teidän kanssanne iankaikkisesti.

Rauhan minä jätän teille: minun rauhani — sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa.

Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö. Joh 14:1-3, 15-16, 26-27

🍁

Jumalan rauha täyttäköön sydämesi tänään ystävä! ♡

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Löydetty taimi
Löydetty taimi

June 07, 2023

✧ Paimen jätti 99 löytääkseen yhden, sinut. Niin tärkeä olet. Tarkoitusta varten nimetty ja kutsuttu. Asetettu olemaan Jumalan sydämeltä. Kun käymme läpi kipeitä ja kovia elämänvaiheita Hän etsii, tarttuu käteemme ja nostaa esiin.

 

Lue lisää →

Sopivasti omaa
Sopivasti omaa

May 26, 2023

✧ Sinun oma paikkasi on sopiva sinulle, eikä se silloin uuvuta tai lisää taakkaa. Se mahdollistaa sinulle iloa ja varmuutta niillä lahjoilla, joita sinulle on annettu ja pitkin matkaa käsiisi oppina ja viisautena annettu.

Lue lisää →

Askelia
Askelia

April 26, 2023

✧ Ymmärrän, että en kestäisi nähdä koko elämääni kirjoitettuna valmiiksi, vaikka niin kärsimättömiä olemmekin tietämään kaiken. Hän raottaa palapalalta tulevaa. Hän opettaa matkalla syvemmin siitä, kuka olen ja mihin kutsuttu. Kun Jumala kutsuu, ota rohkeasti askel.

Lue lisää →