Minä olen sinun kanssasi

October 07, 2022

Minä olen sinun kanssasi

Istuin bussissa matkalla töihin ja katselin ikkunasta taivaalle. Tummien pilvien välistä raottui kirkkaus, joka tuntui laskeutuvan ylleni. Tunsin sydämessäni sanat ’ Minä olen sinun kanssasi joka päivä!’

Pidättelin itkua, koska sanat upposivat niin elävänä sydämeeni. Näin tummaa taivasta vasten valtavan auringon paisteen, kaikki kirkkaat ruskan värit ja kauneuden. Tiesin, että Jumala on lähellä.

Ja ne yksitoista opetuslasta vaelsivat Galileaan sille vuorelle, jonne Jeesus oli käskenyt heidän mennä. Ja kun he näkivät hänet, niin he kumartaen rukoilivat häntä, mutta muutamat epäilivät.

Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti." Matt 28: 16-20

Jeesus sanoi naiselle - Usko ainoastaan! mutta uskonko todella?

Hän sanoo myös sinulle tänään - Minä olen sinun kanssasi joka päivä! Hän haluaa, että todella ymmärrämme ja uskomme tämän lupauksen. Kaiken sen syvyyden sekä totuuden niin, että se ankkuroituu sydämemme maaperään.

Hän on kanssasi, kun:

Olet yksin

Et näe tietä edessäsi

Odotuksessa

Kun epäilet

Sairastat tai olet heikkona

Olet väsynyt taakoista

Kun pelko valtaa mielen

Kun olet surullinen tai sydän raskas

Tarvitset apua tai viisautta

Tarvitset turvaa ja johdatusta

Hän on kanssasi arjessa, myös iloissa ja elämän juhlissa, kaikessa kiitoksessa ja hyvässä. Sillä, Hän iloitsee sinusta ja Hän rakastaa sinua.

Omista nämä sanat tänään :

"Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan, ja uskokaa minuun. Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa?

Jos te minua rakastatte, niin te pidätte minun käskyni. Ja minä olen rukoileva Isää, ja hän antaa teille toisen Puolustajan olemaan teidän kanssanne iankaikkisesti.

Rauhan minä jätän teille: minun rauhani — sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa.

Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö. Joh 14:1-3, 15-16, 26-27

🍁

Jumalan rauha täyttäköön sydämesi tänään ystävä! ♡

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Tyhjä sivu
Tyhjä sivu

November 02, 2023

✧ Milloin viimeksi tyhjensit pöytäsi Jumalan kanssa? Joskus kaikkea rojua ja siivottavaa kertyy pinoina eteemme. Emme tiedä välillä mihin edes tarttua tai mistä aloittaa. Kaikki muu on vienyt huomiomme. Sotku uuvuttaa ja herpaannumme tekemään jotain ihan muuta, kuin pitäisi. Milloin pysähdyit?

Lue lisää →

SYVEMMÄLLE
SYVEMMÄLLE

October 05, 2023

✧ Kuljin pihan ohi, jota ympäröi pensasaita. Sen keskellä oli portti ja kaareva kulkuaukko. Silloin näin. Hän kutsuu sinua syvemmälle. Salaiseen puutarhaan kanssaan, turvalliseen paikkaan, jossa on vain Hän ja sinä.

Lue lisää →

Näe ja ymmärrä
Näe ja ymmärrä

August 26, 2023

✧ Suunnittelin taas kovaa vauhtia. Oli sitä ja tätä mielessä. Ja sitten kaikki menikin uusiksi. Tilanteet ja asiat muuttuvat. Se, mitä MINÄ olisin halunnut ja mukamas tarvinnut, ei toteutunutkaan. Mutta, kun opin päästämään irti siitä, mitä minä haluan tai olisin mielestäni tarvinnut, alkoi rauha palata tilanteeseen ja sydämeeni.

 

Lue lisää →