Luotan sittenkin

July 28, 2022

Luotan sittenkin

Luotan sittenkin.

Tämä sana on ollut vahvana sydämeni päällä eilisestä. Elämä ei aina mene kuin strömsössä.

Täytämme aikataulumme, kalenterimme ja päivämme monenlaisilla suunnitelmilla. Mutta ne eivät aina mene niin kuin ajattelin tai halusin.

Uskallanko silloinkin luottaa, kun asiat menevät pieleen tai eivät etene? Kun eteen tulee haasteita, jopa kipua? Uskallanko luottaa niin, että näen Jumalan suunnitelman elämäni ja tilanteen yllä. Luotanko, että Hän on jo huomisessa valmistaen tietä?

*

Jumala kääntää sanansa mukaan kaiken niiden parhaaksi, jotka Häntä rakastavat ja laittavat toivonsa Häneen. Kun luovutan käteni alas Hän täyttää ne avullaan, voimallaan ja tarkoituksillaan. Ymmärrän kaiken yllä olevan Jumalan viisauden.

*

Sain taas kerran tämän nähdä viime päivinä. Kohtasin mm. haasteita myymälän rakennuksessa sekä elämässäni työn ulkopuolella tapahtuu paljon. Olin suunnitellut verkkokaupan muuton tälle päivälle, mutta sairastuin ja kaikki piti perua.

Tiedostin aiemmin väsymykseni ja sen, että painoin pitkää päivää. Päädyin tilanteeseen, että minun oli pakko pysähtyä ja levätä. Olin heikkona, mutta sen keskellä ymmärsin, että Jumala kutsuu lepoon.

Olen oppinut luottamaan sittenkin, vaikka omat suunnitelmat ja aikataulut muuttuvat.

Luotan, että Jumala tietää paremmin, enkä koskaan halua kiirehtiä Jumalaa. Saan levätä luottamuksessa ja ilossa. Hän uudistaa voimani ja Hän saattaa työnsä aina loppuun.

Usein näissä hetkissä olen myös nähnyt varjelusta!

*

Ihmisen sydän aivoittelee hänen tiensä, mutta Herra ohjaa hänen askeleensa. Snl 16:9

Ihana tuo sana ’aivoittelee’. Eli me suunnittelemme, pohdimme ja päättelemme miten asiat menevät, mutta sitten se ei toteudukaan niin. Mutta, kun pysyn Hänessä, saan nähdä, mitä Jumalan paras tahto on minulle.

Kun uskallan luottaa aina, saan pian katsoa ja ymmärtää miksi.

“Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan.” Matt 6:33

Ensimmäisen epätoivon tai pettymyksen tunteen tullessa – uskalla luottaa sittenkin rakas sydän. Pyydä, että näet asiat niin kuin Jumala näkee.

Pysy aina lähellä Jumalaa. Pysy Hänessä ja pyydä näyttämään mikä Hänen tahtonsa on ja mitä Hän voi tehdä asioille.

Niin ilosi on oleva täysi ja ymmärrät.

Hän kyllä auttaa sinua. 🕊️🌿🤍

*

’Pysykää minussa, niin minä pysyn teissä. Niin kuin oksa ei voi kantaa hedelmää itsestään, ellei se pysy viinipuussa, niin ette tekään, ellette pysy minussa.

 Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä.’ Joh 15:4-5

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

TAULUN TARINA
TAULUN TARINA

July 19, 2024

✧ Joskus tarvitsemme kuvan, että näemme ja ymmärrämme syvemmin. Taulu näyttää konkreettisesti sen, että myymälässä saamme olla, kuin tämä nainen kaivolla Jeesuksen kanssa. Se on kuin arkipäivän kohtaaminen, mutta se mitä Jeesus tarjoaa, muuttaa koko elämän.

Lue lisää →

Suojeleva varjo
Suojeleva varjo

June 19, 2024

✧ Me olemme ihmisiä, välillä heikkoja, pieniä ja vajavaisia, niin kuin tuo lokki, joka räpiköi eteenpäin. Se kuitenkin lensi ilmassa ja pääsi liitoon ilmavirtojen nostaessa sitä. Sain nähdä kuitenkin kuvan hengen todellisuuden kautta. Jumalan voima tulee suureksi heikkoudessa.

Lue lisää →

Uskon silmin
Uskon silmin

June 07, 2024

✧ Yhtäkkiä näen uusin ja kirkkain silmin, kuin olisin vaihtanut uudet lasit. Uskon silmin näen Jumalan kanssa asiat myös taivaallisesta näkökulmasta. Usko synnyttää minussa rohkeutta, vaikken näkisi. Näen lupauksen taimen, joka on syntymässä. Henki kuiskaa Jumalan sanan lupauksia, jotka vahvistavat.

Lue lisää →