Kumartaen

December 14, 2022

Kumartaen

Oikaisin illan pimeydessä lumisen polun kautta. Katuvalot saivat lumen kimmeltämään ja huomasin polun reunoja kehystävät jäätyneet heinät, jotka olivat kaartuneet lumen painosta. Nöyrästi ja hiljaa vaatimattomat heinänkorret taipuivat polun ylle, kuin kumartaen kaikessa hiljaisuudessa.

Niin, nöyrästi kumartaen – sana alkoi elää sydämelläni, kun jatkoin matkaa. Ne kantoivat lastia ja taakkaa, täyttivät omaa tehtäväänsä ilman huomiota ja loistetta siinä paikallaan, jopa unohdettuina, kuitenkin hiljaa kumartaen luojalleen.

Niin minäkin tahdon, laskeutua hiljaa kumartaen Luojani suuruuden ja pyhyyden edessä. Painaa pääni kunnioituksesta ja rakkaudesta. Hiljentää kiireeni ja suunnata sydämeni oikeaan. Osoittaa kiitollisuutta elämästä, uskollisuutta ja luottamusta Hänelle, jolta kaiken olen lahjana saanut.

*

Vaikka kuljemme vaikeitakin teitä ja kannamme raskaitakin taakkoja, jopa piilossa, niin Jumala aina näkee sinut.

Kun valo koskettaa kantamusta, se muuttuu kimmeltäväksi loistoksi. Tulee hetki, kun taakka sulaa ja vapauttaa kantajansa uuteen keveyteen ja ylistykseen. Ja kun tuuli osuu näihin korsiin, ne huojuvat ja tanssivat taas vapaana. Ne eivät tarvitse kiitosta ja kunniaa eikä hyväksyntää ympäriltään, vaan ne antavat kaiken kunnian sille, jolle se kuuluu. Ehtymätön ilo Jumalassa täyttää heidät. He palvelevat paikallaan ja kumartavat Kunnian Kuningasta.

*

Ja katso, tähti, jonka he olivat itäisillä mailla nähneet, kulki heidän edellään, kunnes se tuli sen paikan päälle, jossa lapsi oli, ja pysähtyi siihen. Nähdessään tähden he ihastuivat ylen suuresti.

Niin he menivät huoneeseen ja näkivät lapsen ynnä Marian, hänen äitinsä. Ja he lankesivat maahan ja kumarsivat häntä, avasivat aarteensa ja antoivat hänelle lahjoja. Matt 2:9-11

En etsi valtaa enkä loistoa, vaan kaipaan sitä, mikä nostaa katseen sekä mielen taivaallisiin.

Kaipaan Jumalan sanan valoa ja maailman pimeyteen taivaan valoa. Rauhaa köyhän sekä rikkaan luo. Sanomaa, joka muuttaa jokaisen.

Sua halajan, suo odotan – Herra maan ja taivahan.

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Löydetty taimi
Löydetty taimi

June 07, 2023

✧ Paimen jätti 99 löytääkseen yhden, sinut. Niin tärkeä olet. Tarkoitusta varten nimetty ja kutsuttu. Asetettu olemaan Jumalan sydämeltä. Kun käymme läpi kipeitä ja kovia elämänvaiheita Hän etsii, tarttuu käteemme ja nostaa esiin.

 

Lue lisää →

Sopivasti omaa
Sopivasti omaa

May 26, 2023

✧ Sinun oma paikkasi on sopiva sinulle, eikä se silloin uuvuta tai lisää taakkaa. Se mahdollistaa sinulle iloa ja varmuutta niillä lahjoilla, joita sinulle on annettu ja pitkin matkaa käsiisi oppina ja viisautena annettu.

Lue lisää →

Askelia
Askelia

April 26, 2023

✧ Ymmärrän, että en kestäisi nähdä koko elämääni kirjoitettuna valmiiksi, vaikka niin kärsimättömiä olemmekin tietämään kaiken. Hän raottaa palapalalta tulevaa. Hän opettaa matkalla syvemmin siitä, kuka olen ja mihin kutsuttu. Kun Jumala kutsuu, ota rohkeasti askel.

Lue lisää →