Kumartaen

December 14, 2022

Kumartaen

Oikaisin illan pimeydessä lumisen polun kautta. Katuvalot saivat lumen kimmeltämään ja huomasin polun reunoja kehystävät jäätyneet heinät, jotka olivat kaartuneet lumen painosta. Nöyrästi ja hiljaa vaatimattomat heinänkorret taipuivat polun ylle, kuin kumartaen kaikessa hiljaisuudessa.

Niin, nöyrästi kumartaen – sana alkoi elää sydämelläni, kun jatkoin matkaa. Ne kantoivat lastia ja taakkaa, täyttivät omaa tehtäväänsä ilman huomiota ja loistetta siinä paikallaan, jopa unohdettuina, kuitenkin hiljaa kumartaen luojalleen.

Niin minäkin tahdon, laskeutua hiljaa kumartaen Luojani suuruuden ja pyhyyden edessä. Painaa pääni kunnioituksesta ja rakkaudesta. Hiljentää kiireeni ja suunnata sydämeni oikeaan. Osoittaa kiitollisuutta elämästä, uskollisuutta ja luottamusta Hänelle, jolta kaiken olen lahjana saanut.

*

Vaikka kuljemme vaikeitakin teitä ja kannamme raskaitakin taakkoja, jopa piilossa, niin Jumala aina näkee sinut.

Kun valo koskettaa kantamusta, se muuttuu kimmeltäväksi loistoksi. Tulee hetki, kun taakka sulaa ja vapauttaa kantajansa uuteen keveyteen ja ylistykseen. Ja kun tuuli osuu näihin korsiin, ne huojuvat ja tanssivat taas vapaana. Ne eivät tarvitse kiitosta ja kunniaa eikä hyväksyntää ympäriltään, vaan ne antavat kaiken kunnian sille, jolle se kuuluu. Ehtymätön ilo Jumalassa täyttää heidät. He palvelevat paikallaan ja kumartavat Kunnian Kuningasta.

*

Ja katso, tähti, jonka he olivat itäisillä mailla nähneet, kulki heidän edellään, kunnes se tuli sen paikan päälle, jossa lapsi oli, ja pysähtyi siihen. Nähdessään tähden he ihastuivat ylen suuresti.

Niin he menivät huoneeseen ja näkivät lapsen ynnä Marian, hänen äitinsä. Ja he lankesivat maahan ja kumarsivat häntä, avasivat aarteensa ja antoivat hänelle lahjoja. Matt 2:9-11

En etsi valtaa enkä loistoa, vaan kaipaan sitä, mikä nostaa katseen sekä mielen taivaallisiin.

Kaipaan Jumalan sanan valoa ja maailman pimeyteen taivaan valoa. Rauhaa köyhän sekä rikkaan luo. Sanomaa, joka muuttaa jokaisen.

Sua halajan, suo odotan – Herra maan ja taivahan.

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Rohkaise ja rakasta
Rohkaise ja rakasta

May 10, 2024

✧ Siispä nouse ja anna Jumalan käyttää sinua. Rohkaise, nosta ja rakasta lähimmäistäsi, sillä pienikin teko voi olla merkityksellinen ja tulla suureksi.

Lue lisää →

Hän vapauttaa kutsusi
Hän vapauttaa kutsusi

May 10, 2024

✧ Jumala haluaa ennalleen asettaa sitä, mitä on ollut piilossa, painettu alas, hyljättynä tai unohdettuna. Hän haluaa kirkastaa kutsusi. Hän haluaa nostaa ja uudistaa sinut. Hän haluaa kiillottaa ja vahvistaa lahjoja sinussa, jotta ne saisivat tulla kaikessa ilossa ja vapaudessa esiin.

Lue lisää →

Jospa siunaisit minua.
Jospa siunaisit minua.

April 23, 2024

✧ Hänen ei tarvinnut enää olla menneisyytensä vanki. Kirous muuttui hänen elämässään Jumalan avulla siunaukseksi. Hän luotti, että saisi kulkea Jumalan voimassa ja varjeluksessa. Hän luotti, että Jumala vaikuttaisi kaiken hänen parhaakseen. 

Lue lisää →