Kumartaen

December 14, 2022

Kumartaen

Oikaisin illan pimeydessä lumisen polun kautta. Katuvalot saivat lumen kimmeltämään ja huomasin polun reunoja kehystävät jäätyneet heinät, jotka olivat kaartuneet lumen painosta. Nöyrästi ja hiljaa vaatimattomat heinänkorret taipuivat polun ylle, kuin kumartaen kaikessa hiljaisuudessa.

Niin, nöyrästi kumartaen – sana alkoi elää sydämelläni, kun jatkoin matkaa. Ne kantoivat lastia ja taakkaa, täyttivät omaa tehtäväänsä ilman huomiota ja loistetta siinä paikallaan, jopa unohdettuina, kuitenkin hiljaa kumartaen luojalleen.

Niin minäkin tahdon, laskeutua hiljaa kumartaen Luojani suuruuden ja pyhyyden edessä. Painaa pääni kunnioituksesta ja rakkaudesta. Hiljentää kiireeni ja suunnata sydämeni oikeaan. Osoittaa kiitollisuutta elämästä, uskollisuutta ja luottamusta Hänelle, jolta kaiken olen lahjana saanut.

*

Vaikka kuljemme vaikeitakin teitä ja kannamme raskaitakin taakkoja, jopa piilossa, niin Jumala aina näkee sinut.

Kun valo koskettaa kantamusta, se muuttuu kimmeltäväksi loistoksi. Tulee hetki, kun taakka sulaa ja vapauttaa kantajansa uuteen keveyteen ja ylistykseen. Ja kun tuuli osuu näihin korsiin, ne huojuvat ja tanssivat taas vapaana. Ne eivät tarvitse kiitosta ja kunniaa eikä hyväksyntää ympäriltään, vaan ne antavat kaiken kunnian sille, jolle se kuuluu. Ehtymätön ilo Jumalassa täyttää heidät. He palvelevat paikallaan ja kumartavat Kunnian Kuningasta.

*

Ja katso, tähti, jonka he olivat itäisillä mailla nähneet, kulki heidän edellään, kunnes se tuli sen paikan päälle, jossa lapsi oli, ja pysähtyi siihen. Nähdessään tähden he ihastuivat ylen suuresti.

Niin he menivät huoneeseen ja näkivät lapsen ynnä Marian, hänen äitinsä. Ja he lankesivat maahan ja kumarsivat häntä, avasivat aarteensa ja antoivat hänelle lahjoja. Matt 2:9-11

En etsi valtaa enkä loistoa, vaan kaipaan sitä, mikä nostaa katseen sekä mielen taivaallisiin.

Kaipaan Jumalan sanan valoa ja maailman pimeyteen taivaan valoa. Rauhaa köyhän sekä rikkaan luo. Sanomaa, joka muuttaa jokaisen.

Sua halajan, suo odotan – Herra maan ja taivahan.

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Luo minuun puhdas sydän
Luo minuun puhdas sydän

January 23, 2023

✧ Uutta taimea varjelee ja suojelee hoitaen ja hellien taivaalliset kädet. Nuo kädet ovat Jeesuksen kädet, jotka suojaavat sinun koko elämäsi ja vaelluksesi.

Nuo iankaikkiset kädet ympärilläsi selviät ja juuresi sekä kasvusi saa ravintoa vahvistuen ja virvoittuen Jumalan rakkauden ympäröimänä.

Lue lisää →

Kiitos 2022
Kiitos 2022

January 01, 2023

✧ Vuosi on ollut tiivis, ei aina helppo, työtä ja myös uuden oppimista on ollut paljon. Mutta, miten rikas se on ollutkaan mittareilla, mitä ei aina lasketa näkyvässä. Lukuisia kohtaamisia, joissa on oltu syvän rakkauden äärellä. Ja Jumala on ilmestynyt.

Lue lisää →

Hyvin tehty
Hyvin tehty

December 29, 2022

✧ Kun kukaan ei ole näkemässä tai et saa kiitosta, niin silloin kuuluu hiljaa sydämessäsi – Hyvin tehty, sinä uskollinen palvelija! Siellä, missä kukaan muu ei ole, Jumala on ja sanoo sinulle, hyvin tehty. Tuo ihana rakkauden sana tulee yllesi ja saat hengähtää ilosta.

Lue lisää →