Kiitos 2022

January 01, 2023

Kiitos 2022

Katson taakse ja ihmettelen. Valtava kiitollisuus täyttää sydämeni. ❤️

Viime talvena Jumala puhui sydämeeni, ettei ole aika pienentyä tai piiloutua, vaan edetä ja loistaa tässä pimeässä ajassa. On aika nousta ja kirkastaa Häntä.

Kesällä varmistui uusi askel, johon kuului myymälä, kohtaamisen paikka. Sain ihmetellä uuden syntymistä ja varmistua aina vaan vahvemmin, että Jumala oli kanssani ja Hänellä oli suunnitelma.

Vuosi on ollut tiivis, ei aina helppo, työtä ja myös uuden oppimista on ollut paljon. Mutta, miten rikas se on ollutkaan mittareilla, mitä ei aina lasketa näkyvässä. Lukuisia kohtaamisia, joissa on oltu syvän rakkauden äärellä. Ja Jumala on ilmestynyt.

Mitä sydämelleni jäi vuodesta 2022?

Jumalan aikataulu on aina paras ja oikea. Hän ei ole koskaan myöhässä vaan täydellisesti oikeassa ajassa. Uskalla luottaa ja saat nähdä.

Jumala voi. Kun omat keinot loppuvat – Jumala voi.

Ottaessamme rohkeita askeleita, kun Jumala pyytää sitä meiltä, saamme ihmetellä siunausta elämässämme.

Rohkeus ja kuuliaisuus tuottaa sanoin kuvaamatonta iloa ja vapautta Jumalan suunnitelmissa ja aikataulussa.

Kun murehdin, Hän on suurempi. Apu tulee, sillä Hän kuulee ja näkee kaiken.

Kasvua Hänen tavallaan, Hänen aikataulussaan ja Hänen kauttaan.

Uusia ihmeellisiä mahdollisuuksia, yhteistöitä ja uusia ystäviä.

Aitous - rohkeus olla uskollinen itselleen ja omalle kutsulle tuo riemua ja vapautta.

Opin lisää armollisuutta itseäni ja toisia kohtaan sekä omien tavoitteiden suhteen. Lempeyttä sekä lepoa hetkissä, joita annetaan.

Kaiken keskellä kiitollisuus on suuri kantava voimavara, joka tuottaa elämää ja voimaa.

Päivittäinen rukous -Tapahtukoon Sinun tahtosi, myös maan päällä niin kuin taivaassa on saanut ohjata oikeaan suuntaan.

*

⭐ Kiitos sinulle ystävä kuluneesta vuodesta, kiitos kun olet matkassani mukana. Kiitos jokaiselle tukijalle. Kiitos rukouksista, jotka ovat kantaneet.

Kaivolla virtaa elävä vesi. Sitä on tarjolla jokaiselle ja se saa meidät täydeksi.

Hyvää uutta vuotta 2023! Siunaten, Miina ❤️

Kun kuljet vesien halki, minä olen sinun kanssasi, kun virtojen poikki, ne eivät tempaa sinua mukaansa, kun astut tulen lävitse, sinä et pala eikä liekki sinua polta. Jes:43:2

Minä opetan sinua ja osoitan sinulle tien, jota sinun tulee vaeltaa; minä neuvon sinua, minun silmäni sinua vartioitsee. Ps 32:8

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Näe ja ymmärrä
Näe ja ymmärrä

August 26, 2023

✧ Suunnittelin taas kovaa vauhtia. Oli sitä ja tätä mielessä. Ja sitten kaikki menikin uusiksi. Tilanteet ja asiat muuttuvat. Se, mitä MINÄ olisin halunnut ja mukamas tarvinnut, ei toteutunutkaan. Mutta, kun opin päästämään irti siitä, mitä minä haluan tai olisin mielestäni tarvinnut, alkoi rauha palata tilanteeseen ja sydämeeni.

 

Lue lisää →

Minä valvon sanaani toteuttaakseni sen
Minä valvon sanaani toteuttaakseni sen

August 16, 2023

✧ Muistan hetken viime talvena, kun maailma järkyttyi sodan alkaessa Euroopassa. Pelko ja epätoivo kosketti monia, epävarmuus huomisesta. Kuitenkin samaan aikaan Jumala alkoi puhua uudesta ja eteenpäin menemisestä. Verkkokauppa oli pyörinyt jo reilun vuoden kotonani, nyt Jumala antoi näyn uudesta. Hän kutsui nousemaan ja loistamaan pimeän keskellä, tuomaan toivoa ja rohkaisua, sekä täyttämään Hänen tarkoituksiaan. Hän kutsui lähtemään rohkeasti sinne, minne Hän kuljettaisi.

Lue lisää →

Kulkien Jumalan kanssa
Kulkien Jumalan kanssa

July 21, 2023

✧ Olen saanut, kokea, että moni asia vaan ”hoituu” Jumalan johdatuksessa ilman, että tekee sen enempää asialle. Se on syvää luottamuksen ja antautumisen tilaa Jumalan huolenpidossa ja rakkaudessa. Se ei tarkoita kuitenkaan sitä, että olemme passiivisia odottaen Jumalan hoitavan kaiken kuin automaatti. Pietarikin nousi veneestä ja lähti kulkemaan Jeesusta kohti myrskyävän veden päällä. Hän otti askeleita uskossa ja vaikka hän horjui, Jeesus otti häntä kädestä kiinni ja nosti ylös.

Lue lisää →