Kasteen helmiä

June 04, 2022

Kasteen helmiä

Istuin parvekkeella ja silmiini kiinnittyi kasvamassa olevat taimet. Olin kastellut ne illalla, mutta yöllä kosteus oli tiivistynyt kastehelmiksi vihreiden lehtien ylle. Kauniita kirkkaita helmiä. Ihastelin niitä ja kuuntelin ulkoa kantautuvaa sateen ropinaa ja Jumala alkoi puhumaan.

Luonto tarvitsee kastetta ja sadetta, sillä se on sen kasvulle elinehto. Pöly ja lika huuhtoutuu ilmasta. Sateen jälkeen tuleva raikkaus on jotain äärettömän ihanaa. On hyvä hengittää. Jopa väritkin kirkastuvat.

Samoin on meidän laita. Me tarvitsemme Jumalan läsnäoloa. Virvoitusta ja puhdistusta lähteellä, joka uudistaa meidät. Se pesee meidät puhtaaksi vanhasta, virvoittaa ja luo uutta.

Se on hengitystä, jota me myös suuresti tarvitsemme. Lepoa Korkeimman lähellä.

Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään; virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa. Hän virvoittaa minun sieluni. Ps 23 1-3

Me tarvitsemme Jumalan puhdistavaa sadetta, joka on pyhää, kirkasta ja puhdasta. Kun olen kiireen, huolien painama, väsynyt tai murheissani. Kun uuvun omiin yrityksiini ja sumu valtaa mielen, tarvitsen tuota sadetta koko sydämestäni.

Rakas Taivaallinen Isä, virvoita minut. Uudista voimani niin, että saan taas nähdä kirkkaasti ja tähän saan luottaa. Sillä Sinä sanassasi lupaat johdattaa meitä – ja Hän silloin tekee jopa vuoret teiksi kulkea. Halkaisee kalliot vesilähteiksi.

Eivät he janoa kärsineet, kun Hän heitä kuljetti erämaitten halki, Hän vuodatti heille vettä kalliosta, Hän halkaisi kallion ja vettä virtasi. Jes 48:21

Hilja Aaltosen sanoihin perustuvan laulun sanoin rukous nousee ’Anna sade, Jumala, sydän kaipaa, odottaa. Anna kaste Golgatan, virvoittamaan kuiva maa.’ Niin, että saisimme tuntea tuon ihmeellisen virvoituksen ja puhdistuksen.

Sillä ’Tahdon nähdä voiman sen, joka muuttaa ihmisen. Veren voiman valtavan, murtuu kahleet maailman. Herra tässä polvistun, en voi muuta, antaudun niihin käsiin tässä jään, jossa arven jäljet nään.

Ei heidän tule nälkä eikä jano, ei hietikon helle eikä aurinko satu heihin, sillä heidän armahtajansa johdattaa heitä ja vie vesilähteille. Jes 49:10

Siunaan sinua kesäloman aloittava, siunaan sinua juuri valmistunut. Siunaan sinua, joka olet väsynyt uurastuksesta. Tulkoon uusia kauniita kasteen ja siunauksen helmiä elämääsi. ♡

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Luo minuun puhdas sydän
Luo minuun puhdas sydän

January 23, 2023

✧ Uutta taimea varjelee ja suojelee hoitaen ja hellien taivaalliset kädet. Nuo kädet ovat Jeesuksen kädet, jotka suojaavat sinun koko elämäsi ja vaelluksesi.

Nuo iankaikkiset kädet ympärilläsi selviät ja juuresi sekä kasvusi saa ravintoa vahvistuen ja virvoittuen Jumalan rakkauden ympäröimänä.

Lue lisää →

Kiitos 2022
Kiitos 2022

January 01, 2023

✧ Vuosi on ollut tiivis, ei aina helppo, työtä ja myös uuden oppimista on ollut paljon. Mutta, miten rikas se on ollutkaan mittareilla, mitä ei aina lasketa näkyvässä. Lukuisia kohtaamisia, joissa on oltu syvän rakkauden äärellä. Ja Jumala on ilmestynyt.

Lue lisää →

Hyvin tehty
Hyvin tehty

December 29, 2022

✧ Kun kukaan ei ole näkemässä tai et saa kiitosta, niin silloin kuuluu hiljaa sydämessäsi – Hyvin tehty, sinä uskollinen palvelija! Siellä, missä kukaan muu ei ole, Jumala on ja sanoo sinulle, hyvin tehty. Tuo ihana rakkauden sana tulee yllesi ja saat hengähtää ilosta.

Lue lisää →