Kallisarvoinen

January 18, 2022

Kallisarvoinen

Sinä olet kallis Herran silmissä ♡

Olen lukenut tätä sanankohtaa useana päivänä- kallis Herran silmissä! Miten kaunis, rakkaudellinen ja lohdullinen sana Jumalalta.

Vaalittu ja ainutlaatuiseksi tehty. Kallisarvoinen, sinä olet. Näkisitkö itsesi sellaisena tänään?

Kuulkaa minua, te merensaaret ja tarkatkaa, kaukaiset kansat. Herra on minut kutsunut hamasta äidinkohdusta saakka, hamasta äitini helmasta, minun nimeni maininnut.

Nimeltä kutsuttu. Ei mitään sattumaa vain tarkoitettu.

Ja hän sanoi minulle: "Sinä olet minun palvelijani, jossa minä osoitan kirkkauteni".

Mutta minä sanoin ja valitin.

"Hukkaan minä olen itseäni vaivannut, kuluttanut voimani turhaan ja tyhjään; kuitenkin totean, että minun oikeuteni Herran huomassa, minun palkkani on Jumalan tykönä.

Mutta näin sanoo Herra, joka on minut palvelijakseen valmistanut hamasta äitini kohdusta - minä olen kallis Herran silmissä, minun Jumalani on tullut minun voimakseni.

Koska sinä olet kallis Jumalan silmissä, Hän tulee sinun voimaksesi. Hän osoittaa apunsa ja haluaa, että elämäsi kautta Hän saa osoittaa kirkkautensa ja hyvyytensä myös muille. Sillä siihen, mihin Hän koskettaa meidän elämässämme, syntyy uutta ja vuoret edessämme muuttuu teiksi kulkea.

Näin sanoo Herra: 'Otollisella ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut; Minä teen kaikki vuoreni teiksi ja minun valtatieni kulkevat korkealla.'

Jumalalla on valta tyynnyttää myrskyt ja avata meille uusia teitä. Hän on oikeudenmukainen ja tuo avun omilleen. Hän tuo läpimurtoja ja antaa viisautta kaikkeen, mihin me sitä tarvitsemme. Sillä Hän on ja hallitsee. Jos sinulta puuttuu viisautta tai ymmärrystä, ano sitä rohkeasti!

Riemuitkaa, te taivaat, iloitse, sinä maa, puhjetkaa riemuun, te vuoret, sillä Herra lohduttaa kansaansa ja armahtaa kurjiansa.

Kun opetuslapset panikoivat ja hätäilivät veneessä myrskyn keskellä, luulivat kuolevansa, mitä Jeesus teki? Nukkui!

Kun pysymme Jumalaa lähellä, Hän kyllä opettaa ja osoittaa meille tien kulkea. Ja rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, tulee yllesi ja saat nousta kaiken, myös jokaisen vaikeuden ja tilanteen yläpuolelle. Siellä saat katsella rauhasta käsin ja luottaa.

Näin sanoo Herra, sinun lunastajasi, Israelin Pyhä: Minä olen Herra, sinun Jumalasi, joka opetan sinulle, mikä hyödyllistä on, johdatan sinua sitä tietä, jota sinun tulee käydä. Jospa ottaisit minun käskyistäni vaarin, niin olisi sinun rauhasi niin kuin virta ja sinun vanhurskautesi niin kuin meren aallot. Jes 48:17

Ihanaa päivää sinä kallisarvoinen, tulkoon yllesi rauha niin kuin virta! ♡

Raamatun kohdat Jes 48/49.

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Hengitä syvään
Hengitä syvään

February 06, 2024

✧ Kun pelon, huolen, uupumuksen tai toivottomuuden aalto meinaa tulla ylitse palaa tähän kuvaan. Jeesus nukkui keskellä myrskyä ja kaikki oli silti koko ajan Hänen hallinnassaan.

Lue lisää →

Syliin
Syliin

February 06, 2024

✧ Taivaallisesta sylistä käsin ymmärrän taas. Otan vastaan ja tunnen, miten uusi voima ja viisaus virtaa. Hengitän ja nousen. Jalkani seisoo kalliolla, jolla luotan ja uskon.

Lue lisää →

Tyhjä sivu
Tyhjä sivu

November 02, 2023

✧ Milloin viimeksi tyhjensit pöytäsi Jumalan kanssa? Joskus kaikkea rojua ja siivottavaa kertyy pinoina eteemme. Emme tiedä välillä mihin edes tarttua tai mistä aloittaa. Kaikki muu on vienyt huomiomme. Sotku uuvuttaa ja herpaannumme tekemään jotain ihan muuta, kuin pitäisi. Milloin pysähdyit?

Lue lisää →