Kaiken ydin

November 30, 2022

Kaiken ydin

Olin käymässä nukkumaan ja huokailin rukouksessa asioita Jumalalle. Mikään ei ole minulle rakkaampaa tai tärkeämpää, kuin yhteys Taivaallisen Isäni kanssa. Elän siitä yhteydestä ja siitä, että saan kuulla Häntä.

Viimepäivinä mielessä on ollut paljon asioita, tapaamisia ja sesonki on kiireinen, niin kaiken keskellä kaipasin vahvistusta. Samassa kuulin hengessäni sanan - muista ydin! Miten voimallisena, mutta lempeänä tuo sana tulikaan. Se peitti kaiken alleen. Sana toi rauhan ja vapauden, joka oli ylläni vielä herätessäni.

Niin Jeesus sanoi hänelle: "'Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi'. Tämä on suurin ja ensimmäinen käsky. Matt 22: 37 

Niin, kaiken elämän, olemisen ja tekemisen ydin on rakkaus ja yhteys Jumalaan ja siihen, kuka Hän on. Hän on kaiken alku ja loppu. Hän saa kaiken elämään. Siksi Hänen tahtonsa on tärkeintä. 

Jos en pysy Hänessä, olen kuin tuuliajolla, harhailen, teen vääriä valintoja ja uuvun omiin yrityksiin. Jumalassa on myös kaikki tieto, taito ja viisaus. Miten turvallista on kiinnittyä tähän ytimeen.

Jeesus sanoi: Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä. Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen.

Joten ystäväni, kun tunnet, että olet rauhaton, hukassa, uupunut tai vailla suuntaa - muista ydin ja palaa Jumalan luokse. Hän ottaa sinut syliinsä ja antaa rauhansa. Sitä kautta saat levosta käsin katsella ja ymmärtää taas sen, mikä todella on tärkeää. Mikä elämäämme kannattelee ja rakentaa.

Kaikki elämä taivaassa ja maan päällä on saanut alkunsa Jumalasta. Tämä lähde pulppuaa elävää vettä. Tule kaivolle, pysähdy ja juo niin, ettet janoa enää. Kanna sitä vettä ja valoa astiassasi läpi tämän joulun ajan.

Näe kaiken keskellä tärkein sanoma, Jumalan tahto – Jeesus tuli, jotta meillä olisi elämä ja vapaus.

Ja Jeesus jatkoi: Niin kuin Isä on minua rakastanut, niin minäkin olen rakastanut teitä; pysykää minun rakkaudessani. Jos te pidätte minun käskyni, niin te pysytte minun rakkaudessani.

Tämän minä olen teille puhunut, että minun iloni olisi teissä ja teidän ilonne tulisi täydelliseksi. Joh 15:1-11

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Tyhjä sivu
Tyhjä sivu

November 02, 2023

✧ Milloin viimeksi tyhjensit pöytäsi Jumalan kanssa? Joskus kaikkea rojua ja siivottavaa kertyy pinoina eteemme. Emme tiedä välillä mihin edes tarttua tai mistä aloittaa. Kaikki muu on vienyt huomiomme. Sotku uuvuttaa ja herpaannumme tekemään jotain ihan muuta, kuin pitäisi. Milloin pysähdyit?

Lue lisää →

SYVEMMÄLLE
SYVEMMÄLLE

October 05, 2023

✧ Kuljin pihan ohi, jota ympäröi pensasaita. Sen keskellä oli portti ja kaareva kulkuaukko. Silloin näin. Hän kutsuu sinua syvemmälle. Salaiseen puutarhaan kanssaan, turvalliseen paikkaan, jossa on vain Hän ja sinä.

Lue lisää →

Näe ja ymmärrä
Näe ja ymmärrä

August 26, 2023

✧ Suunnittelin taas kovaa vauhtia. Oli sitä ja tätä mielessä. Ja sitten kaikki menikin uusiksi. Tilanteet ja asiat muuttuvat. Se, mitä MINÄ olisin halunnut ja mukamas tarvinnut, ei toteutunutkaan. Mutta, kun opin päästämään irti siitä, mitä minä haluan tai olisin mielestäni tarvinnut, alkoi rauha palata tilanteeseen ja sydämeeni.

 

Lue lisää →