Kaiken ydin

November 30, 2022

Kaiken ydin

Olin käymässä nukkumaan ja huokailin rukouksessa asioita Jumalalle. Mikään ei ole minulle rakkaampaa tai tärkeämpää, kuin yhteys Taivaallisen Isäni kanssa. Elän siitä yhteydestä ja siitä, että saan kuulla Häntä.

Viimepäivinä mielessä on ollut paljon asioita, tapaamisia ja sesonki on kiireinen, niin kaiken keskellä kaipasin vahvistusta. Samassa kuulin hengessäni sanan - muista ydin! Miten voimallisena, mutta lempeänä tuo sana tulikaan. Se peitti kaiken alleen. Sana toi rauhan ja vapauden, joka oli ylläni vielä herätessäni.

Niin Jeesus sanoi hänelle: "'Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi'. Tämä on suurin ja ensimmäinen käsky. Matt 22: 37 

Niin, kaiken elämän, olemisen ja tekemisen ydin on rakkaus ja yhteys Jumalaan ja siihen, kuka Hän on. Hän on kaiken alku ja loppu. Hän saa kaiken elämään. Siksi Hänen tahtonsa on tärkeintä. 

Jos en pysy Hänessä, olen kuin tuuliajolla, harhailen, teen vääriä valintoja ja uuvun omiin yrityksiin. Jumalassa on myös kaikki tieto, taito ja viisaus. Miten turvallista on kiinnittyä tähän ytimeen.

Jeesus sanoi: Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä. Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen.

Joten ystäväni, kun tunnet, että olet rauhaton, hukassa, uupunut tai vailla suuntaa - muista ydin ja palaa Jumalan luokse. Hän ottaa sinut syliinsä ja antaa rauhansa. Sitä kautta saat levosta käsin katsella ja ymmärtää taas sen, mikä todella on tärkeää. Mikä elämäämme kannattelee ja rakentaa.

Kaikki elämä taivaassa ja maan päällä on saanut alkunsa Jumalasta. Tämä lähde pulppuaa elävää vettä. Tule kaivolle, pysähdy ja juo niin, ettet janoa enää. Kanna sitä vettä ja valoa astiassasi läpi tämän joulun ajan.

Näe kaiken keskellä tärkein sanoma, Jumalan tahto – Jeesus tuli, jotta meillä olisi elämä ja vapaus.

Ja Jeesus jatkoi: Niin kuin Isä on minua rakastanut, niin minäkin olen rakastanut teitä; pysykää minun rakkaudessani. Jos te pidätte minun käskyni, niin te pysytte minun rakkaudessani.

Tämän minä olen teille puhunut, että minun iloni olisi teissä ja teidän ilonne tulisi täydelliseksi. Joh 15:1-11

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Löydetty taimi
Löydetty taimi

June 07, 2023

✧ Paimen jätti 99 löytääkseen yhden, sinut. Niin tärkeä olet. Tarkoitusta varten nimetty ja kutsuttu. Asetettu olemaan Jumalan sydämeltä. Kun käymme läpi kipeitä ja kovia elämänvaiheita Hän etsii, tarttuu käteemme ja nostaa esiin.

 

Lue lisää →

Sopivasti omaa
Sopivasti omaa

May 26, 2023

✧ Sinun oma paikkasi on sopiva sinulle, eikä se silloin uuvuta tai lisää taakkaa. Se mahdollistaa sinulle iloa ja varmuutta niillä lahjoilla, joita sinulle on annettu ja pitkin matkaa käsiisi oppina ja viisautena annettu.

Lue lisää →

Askelia
Askelia

April 26, 2023

✧ Ymmärrän, että en kestäisi nähdä koko elämääni kirjoitettuna valmiiksi, vaikka niin kärsimättömiä olemmekin tietämään kaiken. Hän raottaa palapalalta tulevaa. Hän opettaa matkalla syvemmin siitä, kuka olen ja mihin kutsuttu. Kun Jumala kutsuu, ota rohkeasti askel.

Lue lisää →