Jumala kulkee edelläsi

February 20, 2023

Jumala kulkee edelläsi

Jumala kulkee edelläsi, Hän on jo huomisessa.

Kävelin vuosia sitten eräänä aamuna töihin hyvin raskain jaloin. Siinä hetkessä monta huolta painoi hartioitani. Niin, halusin luovuttaa taakkani Jumalalle, sillä tiesin Hänen sanastaan sen, etten saisi murehtimalla mitään lisää. Hän lupaa, ettei meidän tarvitse murehtia.

’ Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi. Ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.’ Fil 4:6-7

*

Aloin rukoilemaan ja kiittämään ja yhtäkkiä sain vahvan ymmärryksen, näin kuin kuvana sen, että Jumala kulkee jo huomisessa. Hän on kaiken nähnyt ennalta. Hän on rinnallani nyt, mutta on myös jo huomisessa käyden edelläni.

Samassa sydämeni täyttyi keveydellä ja ilolla, kun ymmärrys tästä valtasi minut. Saisin kävellä huomiseen luottaen. Hän jopa taistelee edestäni.

Jumala haluaa, että saamme turvata Häneen ja levätä siinä ymmärryksessä, että Hän valmistelee kaikkia elämämme asioita. Kun odotan tai kipuilen, voin luottaa, että Hän on jo edelläni ja luo uutta.

Hän on alku ja loppu. Ihmeellinen kaikkivaltias Jumala.

Silloin minä sanoin teille: ’Älkää säikkykö älkääkä pelätkö heitä. Herra, teidän Jumalanne, joka käy teidän edellänne, taistelee itse teidän puolestanne. 5 Moos 1:30

Tässä sanassa on valtava voima ja se on lupaus, jonka saat omistaa. Nostakoon se taakkaa ja huolta yltäsi tänään.

*

Nosta katseesi rakas sydän – Jumala kulkee kanssasi ja valaisee askeleesi. Hän johdattaa ja valmistaa tietäsi.

' Etsikää sitä, mikä on ylhäällä, missä Kristus istuu Jumalan oikealla puolella. Kiinnittäkää mielenne siihen, mikä on ylhäällä, älkää siihen, mikä on maan päällä.' Kol 3:1-2.

Toivon täyttämää päivää sinulle rakas ystävä. Pysy lähellä Jumalaa ja muista, etsivä löytää, kolkuttavalle avataan ja anova saa! 

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Näe ja ymmärrä
Näe ja ymmärrä

August 26, 2023

✧ Suunnittelin taas kovaa vauhtia. Oli sitä ja tätä mielessä. Ja sitten kaikki menikin uusiksi. Tilanteet ja asiat muuttuvat. Se, mitä MINÄ olisin halunnut ja mukamas tarvinnut, ei toteutunutkaan. Mutta, kun opin päästämään irti siitä, mitä minä haluan tai olisin mielestäni tarvinnut, alkoi rauha palata tilanteeseen ja sydämeeni.

 

Lue lisää →

Minä valvon sanaani toteuttaakseni sen
Minä valvon sanaani toteuttaakseni sen

August 16, 2023

✧ Muistan hetken viime talvena, kun maailma järkyttyi sodan alkaessa Euroopassa. Pelko ja epätoivo kosketti monia, epävarmuus huomisesta. Kuitenkin samaan aikaan Jumala alkoi puhua uudesta ja eteenpäin menemisestä. Verkkokauppa oli pyörinyt jo reilun vuoden kotonani, nyt Jumala antoi näyn uudesta. Hän kutsui nousemaan ja loistamaan pimeän keskellä, tuomaan toivoa ja rohkaisua, sekä täyttämään Hänen tarkoituksiaan. Hän kutsui lähtemään rohkeasti sinne, minne Hän kuljettaisi.

Lue lisää →

Kulkien Jumalan kanssa
Kulkien Jumalan kanssa

July 21, 2023

✧ Olen saanut, kokea, että moni asia vaan ”hoituu” Jumalan johdatuksessa ilman, että tekee sen enempää asialle. Se on syvää luottamuksen ja antautumisen tilaa Jumalan huolenpidossa ja rakkaudessa. Se ei tarkoita kuitenkaan sitä, että olemme passiivisia odottaen Jumalan hoitavan kaiken kuin automaatti. Pietarikin nousi veneestä ja lähti kulkemaan Jeesusta kohti myrskyävän veden päällä. Hän otti askeleita uskossa ja vaikka hän horjui, Jeesus otti häntä kädestä kiinni ja nosti ylös.

Lue lisää →