Jumala kulkee edelläsi

February 20, 2023

Jumala kulkee edelläsi

Jumala kulkee edelläsi, Hän on jo huomisessa.

Kävelin vuosia sitten eräänä aamuna töihin hyvin raskain jaloin. Siinä hetkessä monta huolta painoi hartioitani. Niin, halusin luovuttaa taakkani Jumalalle, sillä tiesin Hänen sanastaan sen, etten saisi murehtimalla mitään lisää. Hän lupaa, ettei meidän tarvitse murehtia.

’ Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi. Ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.’ Fil 4:6-7

*

Aloin rukoilemaan ja kiittämään ja yhtäkkiä sain vahvan ymmärryksen, näin kuin kuvana sen, että Jumala kulkee jo huomisessa. Hän on kaiken nähnyt ennalta. Hän on rinnallani nyt, mutta on myös jo huomisessa käyden edelläni.

Samassa sydämeni täyttyi keveydellä ja ilolla, kun ymmärrys tästä valtasi minut. Saisin kävellä huomiseen luottaen. Hän jopa taistelee edestäni.

Jumala haluaa, että saamme turvata Häneen ja levätä siinä ymmärryksessä, että Hän valmistelee kaikkia elämämme asioita. Kun odotan tai kipuilen, voin luottaa, että Hän on jo edelläni ja luo uutta.

Hän on alku ja loppu. Ihmeellinen kaikkivaltias Jumala.

Silloin minä sanoin teille: ’Älkää säikkykö älkääkä pelätkö heitä. Herra, teidän Jumalanne, joka käy teidän edellänne, taistelee itse teidän puolestanne. 5 Moos 1:30

Tässä sanassa on valtava voima ja se on lupaus, jonka saat omistaa. Nostakoon se taakkaa ja huolta yltäsi tänään.

*

Nosta katseesi rakas sydän – Jumala kulkee kanssasi ja valaisee askeleesi. Hän johdattaa ja valmistaa tietäsi.

' Etsikää sitä, mikä on ylhäällä, missä Kristus istuu Jumalan oikealla puolella. Kiinnittäkää mielenne siihen, mikä on ylhäällä, älkää siihen, mikä on maan päällä.' Kol 3:1-2.

Toivon täyttämää päivää sinulle rakas ystävä. Pysy lähellä Jumalaa ja muista, etsivä löytää, kolkuttavalle avataan ja anova saa! 

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Kaikkivaltias Jumala
Kaikkivaltias Jumala

March 29, 2023

✧ Ympärillä olevat suuret lumihiutaleet ympäröivät minua sakena peittona. Silloin kuulin hengessäni englanninkielisen laulun sanat – this is the air I breathe – 'tämä on ilma, jota hengitän'. Jumala halusi havainnollistaa läsnäoloaan. Pimeyden valta on murrettu ja Jumalan suuruus lähestyy ihmistä. Niin suuri on Hänen rakkautensa, niin lähelle Hän haluaa tulla.

Lue lisää →

Luo minuun puhdas sydän
Luo minuun puhdas sydän

January 23, 2023 1 kommentti

✧ Uutta taimea varjelee ja suojelee hoitaen ja hellien taivaalliset kädet. Nuo kädet ovat Jeesuksen kädet, jotka suojaavat sinun koko elämäsi ja vaelluksesi.

Nuo iankaikkiset kädet ympärilläsi selviät ja juuresi sekä kasvusi saa ravintoa vahvistuen ja virvoittuen Jumalan rakkauden ympäröimänä.

Lue lisää →

Kiitos 2022
Kiitos 2022

January 01, 2023

✧ Vuosi on ollut tiivis, ei aina helppo, työtä ja myös uuden oppimista on ollut paljon. Mutta, miten rikas se on ollutkaan mittareilla, mitä ei aina lasketa näkyvässä. Lukuisia kohtaamisia, joissa on oltu syvän rakkauden äärellä. Ja Jumala on ilmestynyt.

Lue lisää →