Jumala kulkee edelläsi

February 20, 2023

Jumala kulkee edelläsi

Jumala kulkee edelläsi, Hän on jo huomisessa.

Kävelin vuosia sitten eräänä aamuna töihin hyvin raskain jaloin. Siinä hetkessä monta huolta painoi hartioitani. Niin, halusin luovuttaa taakkani Jumalalle, sillä tiesin Hänen sanastaan sen, etten saisi murehtimalla mitään lisää. Hän lupaa, ettei meidän tarvitse murehtia.

’ Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi. Ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.’ Fil 4:6-7

*

Aloin rukoilemaan ja kiittämään ja yhtäkkiä sain vahvan ymmärryksen, näin kuin kuvana sen, että Jumala kulkee jo huomisessa. Hän on kaiken nähnyt ennalta. Hän on rinnallani nyt, mutta on myös jo huomisessa käyden edelläni.

Samassa sydämeni täyttyi keveydellä ja ilolla, kun ymmärrys tästä valtasi minut. Saisin kävellä huomiseen luottaen. Hän jopa taistelee edestäni.

Jumala haluaa, että saamme turvata Häneen ja levätä siinä ymmärryksessä, että Hän valmistelee kaikkia elämämme asioita. Kun odotan tai kipuilen, voin luottaa, että Hän on jo edelläni ja luo uutta.

Hän on alku ja loppu. Ihmeellinen kaikkivaltias Jumala.

Silloin minä sanoin teille: ’Älkää säikkykö älkääkä pelätkö heitä. Herra, teidän Jumalanne, joka käy teidän edellänne, taistelee itse teidän puolestanne. 5 Moos 1:30

Tässä sanassa on valtava voima ja se on lupaus, jonka saat omistaa. Nostakoon se taakkaa ja huolta yltäsi tänään.

*

Nosta katseesi rakas sydän – Jumala kulkee kanssasi ja valaisee askeleesi. Hän johdattaa ja valmistaa tietäsi.

' Etsikää sitä, mikä on ylhäällä, missä Kristus istuu Jumalan oikealla puolella. Kiinnittäkää mielenne siihen, mikä on ylhäällä, älkää siihen, mikä on maan päällä.' Kol 3:1-2.

Toivon täyttämää päivää sinulle rakas ystävä. Pysy lähellä Jumalaa ja muista, etsivä löytää, kolkuttavalle avataan ja anova saa! 

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Hengitä syvään
Hengitä syvään

February 06, 2024

✧ Kun pelon, huolen, uupumuksen tai toivottomuuden aalto meinaa tulla ylitse palaa tähän kuvaan. Jeesus nukkui keskellä myrskyä ja kaikki oli silti koko ajan Hänen hallinnassaan.

Lue lisää →

Syliin
Syliin

February 06, 2024

✧ Taivaallisesta sylistä käsin ymmärrän taas. Otan vastaan ja tunnen, miten uusi voima ja viisaus virtaa. Hengitän ja nousen. Jalkani seisoo kalliolla, jolla luotan ja uskon.

Lue lisää →

Tyhjä sivu
Tyhjä sivu

November 02, 2023

✧ Milloin viimeksi tyhjensit pöytäsi Jumalan kanssa? Joskus kaikkea rojua ja siivottavaa kertyy pinoina eteemme. Emme tiedä välillä mihin edes tarttua tai mistä aloittaa. Kaikki muu on vienyt huomiomme. Sotku uuvuttaa ja herpaannumme tekemään jotain ihan muuta, kuin pitäisi. Milloin pysähdyit?

Lue lisää →