Hengitä syvään

February 06, 2024

Hengitä syvään
Hengitä, rakas arvokas ihminen. Huokaise syvään - Jumala on tässä.

Minua on rohkaissut usein yksinkertainen ajatus ja kuva veneestä, jossa opetuslapset ja Jeesus ovat keskellä kovaa myrskyä.

Mitä Hän teki?

Osoitti meille täydellisen esimerkin - lepäsi ja jopa nukkui sen kaiken keskellä sillä aikaa, kun opetuslapset panikoivat ja pelkäsivät.

Kun pelon, huolen, uupumuksen tai toivottomuuden aalto meinaa tulla ylitse palaa tähän kuvaan. Jeesus nukkui keskellä myrskyä ja kaikki oli silti koko ajan Hänen hallinnassaan. Niinpä palaa tähän, kun tumma aalto huojuttaa elämäsi venettä. Astu lepoon. Uskalla antaa ja valitse luottaa elämäsi suuriin käsiin.

*

Otan päivittäin Jeesusta kädestä kiinni. Tarvitsen sitä, että Hän tukee ja vahvistaa minua, jos horjun tai elämän vaikeat olosuhteet hyökyvät kohti. Tarvitsen apua ja viisautta ja Hän näkee, jos meillä on taakkaa liikaa. Hän muistuttaa rauhasta, joka vallitsee kaiken keskellä – se on Hänessä.

Ja näen kuvan, jossa seison merenrantakalliolla ympärillä tuuli ja myrskylaineet velloen. Mutta seison, seison siinä käsikädessä Jeesuksen kanssa. En horju, koska kallio allani kestää ja saan katsoa tapahtuvaa yläpuolelta Jeesuksen kanssa. En pelkää, koska Hän on rinnallani.

Hän kutsuu siihen myös sinua. Nouse ja seiso Hänen kanssaan.

Jeesus rakastaa meitä niin paljon, että haluaa, että pelastumme Hänen kauttaan. Hänessä meillä on pelastus, elämä ja uuden toivo.

Ja jälleen tänään huokaisen, sillä siitä on tullut minulle rakas, pyhä ja antautumista täynnä oleva rukous, jossa päästän kaiken. Huokaan rukouksen, joka nousee korkeuksiin ja täyttää minut ilmalla ja elämällä. Ja pian taas tiedän, että saan jatkaa kevyemmin.

Lapseni pieninä kysyivät minulta, äiti miksi huokasin? Se oli minulle sitä, että päästin kaiken Jumalan käsiin ja hetkessä kevenin rauhan ja rakkauden käsivarsilla.

*

Rakas sydän, huokaa syvään ja hengitä pyhyyttä ja rakkautta, joka kietoo sinut syliin.

Ja vain yksi sana, tuli tyyni ja hiljaisuus. Hänen voimansa ilmestyi.

Lepoa ja luottamusta ystävä sinulle, kiire hiljetköön ja myrsky vaietkoon - Jeesuksen rauha täyttäköön sinua.

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Suojeleva varjo
Suojeleva varjo

June 19, 2024

✧ Me olemme ihmisiä, välillä heikkoja, pieniä ja vajavaisia, niin kuin tuo lokki, joka räpiköi eteenpäin. Se kuitenkin lensi ilmassa ja pääsi liitoon ilmavirtojen nostaessa sitä. Sain nähdä kuitenkin kuvan hengen todellisuuden kautta. Jumalan voima tulee suureksi heikkoudessa.

Lue lisää →

Uskon silmin
Uskon silmin

June 07, 2024

✧ Yhtäkkiä näen uusin ja kirkkain silmin, kuin olisin vaihtanut uudet lasit. Uskon silmin näen Jumalan kanssa asiat myös taivaallisesta näkökulmasta. Usko synnyttää minussa rohkeutta, vaikken näkisi. Näen lupauksen taimen, joka on syntymässä. Henki kuiskaa Jumalan sanan lupauksia, jotka vahvistavat.

Lue lisää →

Rohkaise ja rakasta
Rohkaise ja rakasta

May 10, 2024

✧ Siispä nouse ja anna Jumalan käyttää sinua. Rohkaise, nosta ja rakasta lähimmäistäsi, sillä pienikin teko voi olla merkityksellinen ja tulla suureksi.

Lue lisää →