Hyvin tehty

December 29, 2022

Hyvin tehty

Kun olet tehnyt parhaasi, se riittää. Kun olet uskollisesti tehnyt Jumalalle, se riittää.

’Isäsi, joka näkee myös sen, mikä on salassa, palkitsee sinut.’ Matt 6:6

Kun olet tehnyt paljon, ehkä enemmän kuin olisi tarvinnut tai jopa yli voimien. Kun olet tehnyt iloiten hyvää ja siunannut. Kun olet astunut rohkeasti tehtävään, johon Jumala sinut kutsui. Kun olet kantanut toista, teoissa tai rukouksissa ja luovuttanut heidät Jumalalle tiedät, että olet tehnyt parhaasi ja sen osuuden minkä voit.

Kun kukaan ei ole näkemässä tai et saa kiitosta, niin silloin kuuluu hiljaa sydämessäsi – Hyvin tehty, sinä uskollinen palvelija! Siellä, missä kukaan muu ei ole, Jumala on ja sanoo sinulle, hyvin tehty.

Tuo ihana rakkauden sana tulee yllesi ja saat hengähtää ilosta.

Tämä kiitos on palkinto hyvästä, pienistä ja isoista asioista, pitkästäkin työstä. Tämä kiitos kantaa ja merkitsee ikuisuuden käsittäviä asioita Jumalan valtakunnassa. Silloin tiedät, että olet tehnyt hyvin ja saat iloita siitä.

Anna siis armollisuutta myös itsellesi työn jälkeen. Lepää Jumalassa ja luota siihen, mitä Hän sinulle sanoo.

*

Hyvin tehty! Sinä hyvä ja uskollinen (luotettava) palvelija. Vähässä olet ollut uskollinen, minä panen sinut paljon haltijaksi. Hyvä on, sinä hyvä ja uskollinen palvelija. Mene herrasi iloon. Matt 25:21  

Kaikki, mitä teette, se tehkää sydämestänne, niinkuin Herralle eikä ihmisille, tietäen, että te saatte Herralta palkaksi perinnön; te palvelette Herraa Kristusta.

Kol 3:23-24

*

Olkoon sydämesi täynnä kiitosta ja iloa Jumalassa, luottamusta ja lepoa. Saat hengähtää. Teit hyvin, rakas sydän. <3 

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Löydetty taimi
Löydetty taimi

June 07, 2023

✧ Paimen jätti 99 löytääkseen yhden, sinut. Niin tärkeä olet. Tarkoitusta varten nimetty ja kutsuttu. Asetettu olemaan Jumalan sydämeltä. Kun käymme läpi kipeitä ja kovia elämänvaiheita Hän etsii, tarttuu käteemme ja nostaa esiin.

 

Lue lisää →

Sopivasti omaa
Sopivasti omaa

May 26, 2023

✧ Sinun oma paikkasi on sopiva sinulle, eikä se silloin uuvuta tai lisää taakkaa. Se mahdollistaa sinulle iloa ja varmuutta niillä lahjoilla, joita sinulle on annettu ja pitkin matkaa käsiisi oppina ja viisautena annettu.

Lue lisää →

Askelia
Askelia

April 26, 2023

✧ Ymmärrän, että en kestäisi nähdä koko elämääni kirjoitettuna valmiiksi, vaikka niin kärsimättömiä olemmekin tietämään kaiken. Hän raottaa palapalalta tulevaa. Hän opettaa matkalla syvemmin siitä, kuka olen ja mihin kutsuttu. Kun Jumala kutsuu, ota rohkeasti askel.

Lue lisää →