Hyvin tehty

December 29, 2022

Hyvin tehty

Kun olet tehnyt parhaasi, se riittää. Kun olet uskollisesti tehnyt Jumalalle, se riittää.

’Isäsi, joka näkee myös sen, mikä on salassa, palkitsee sinut.’ Matt 6:6

Kun olet tehnyt paljon, ehkä enemmän kuin olisi tarvinnut tai jopa yli voimien. Kun olet tehnyt iloiten hyvää ja siunannut. Kun olet astunut rohkeasti tehtävään, johon Jumala sinut kutsui. Kun olet kantanut toista, teoissa tai rukouksissa ja luovuttanut heidät Jumalalle tiedät, että olet tehnyt parhaasi ja sen osuuden minkä voit.

Kun kukaan ei ole näkemässä tai et saa kiitosta, niin silloin kuuluu hiljaa sydämessäsi – Hyvin tehty, sinä uskollinen palvelija! Siellä, missä kukaan muu ei ole, Jumala on ja sanoo sinulle, hyvin tehty.

Tuo ihana rakkauden sana tulee yllesi ja saat hengähtää ilosta.

Tämä kiitos on palkinto hyvästä, pienistä ja isoista asioista, pitkästäkin työstä. Tämä kiitos kantaa ja merkitsee ikuisuuden käsittäviä asioita Jumalan valtakunnassa. Silloin tiedät, että olet tehnyt hyvin ja saat iloita siitä.

Anna siis armollisuutta myös itsellesi työn jälkeen. Lepää Jumalassa ja luota siihen, mitä Hän sinulle sanoo.

*

Hyvin tehty! Sinä hyvä ja uskollinen (luotettava) palvelija. Vähässä olet ollut uskollinen, minä panen sinut paljon haltijaksi. Hyvä on, sinä hyvä ja uskollinen palvelija. Mene herrasi iloon. Matt 25:21  

Kaikki, mitä teette, se tehkää sydämestänne, niinkuin Herralle eikä ihmisille, tietäen, että te saatte Herralta palkaksi perinnön; te palvelette Herraa Kristusta.

Kol 3:23-24

*

Olkoon sydämesi täynnä kiitosta ja iloa Jumalassa, luottamusta ja lepoa. Saat hengähtää. Teit hyvin, rakas sydän. <3 

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Tyhjä sivu
Tyhjä sivu

November 02, 2023

✧ Milloin viimeksi tyhjensit pöytäsi Jumalan kanssa? Joskus kaikkea rojua ja siivottavaa kertyy pinoina eteemme. Emme tiedä välillä mihin edes tarttua tai mistä aloittaa. Kaikki muu on vienyt huomiomme. Sotku uuvuttaa ja herpaannumme tekemään jotain ihan muuta, kuin pitäisi. Milloin pysähdyit?

Lue lisää →

SYVEMMÄLLE
SYVEMMÄLLE

October 05, 2023

✧ Kuljin pihan ohi, jota ympäröi pensasaita. Sen keskellä oli portti ja kaareva kulkuaukko. Silloin näin. Hän kutsuu sinua syvemmälle. Salaiseen puutarhaan kanssaan, turvalliseen paikkaan, jossa on vain Hän ja sinä.

Lue lisää →

Näe ja ymmärrä
Näe ja ymmärrä

August 26, 2023

✧ Suunnittelin taas kovaa vauhtia. Oli sitä ja tätä mielessä. Ja sitten kaikki menikin uusiksi. Tilanteet ja asiat muuttuvat. Se, mitä MINÄ olisin halunnut ja mukamas tarvinnut, ei toteutunutkaan. Mutta, kun opin päästämään irti siitä, mitä minä haluan tai olisin mielestäni tarvinnut, alkoi rauha palata tilanteeseen ja sydämeeni.

 

Lue lisää →