Hyvin tehty

December 29, 2022

Hyvin tehty

Kun olet tehnyt parhaasi, se riittää. Kun olet uskollisesti tehnyt Jumalalle, se riittää.

’Isäsi, joka näkee myös sen, mikä on salassa, palkitsee sinut.’ Matt 6:6

Kun olet tehnyt paljon, ehkä enemmän kuin olisi tarvinnut tai jopa yli voimien. Kun olet tehnyt iloiten hyvää ja siunannut. Kun olet astunut rohkeasti tehtävään, johon Jumala sinut kutsui. Kun olet kantanut toista, teoissa tai rukouksissa ja luovuttanut heidät Jumalalle tiedät, että olet tehnyt parhaasi ja sen osuuden minkä voit.

Kun kukaan ei ole näkemässä tai et saa kiitosta, niin silloin kuuluu hiljaa sydämessäsi – Hyvin tehty, sinä uskollinen palvelija! Siellä, missä kukaan muu ei ole, Jumala on ja sanoo sinulle, hyvin tehty.

Tuo ihana rakkauden sana tulee yllesi ja saat hengähtää ilosta.

Tämä kiitos on palkinto hyvästä, pienistä ja isoista asioista, pitkästäkin työstä. Tämä kiitos kantaa ja merkitsee ikuisuuden käsittäviä asioita Jumalan valtakunnassa. Silloin tiedät, että olet tehnyt hyvin ja saat iloita siitä.

Anna siis armollisuutta myös itsellesi työn jälkeen. Lepää Jumalassa ja luota siihen, mitä Hän sinulle sanoo.

*

Hyvin tehty! Sinä hyvä ja uskollinen (luotettava) palvelija. Vähässä olet ollut uskollinen, minä panen sinut paljon haltijaksi. Hyvä on, sinä hyvä ja uskollinen palvelija. Mene herrasi iloon. Matt 25:21  

Kaikki, mitä teette, se tehkää sydämestänne, niinkuin Herralle eikä ihmisille, tietäen, että te saatte Herralta palkaksi perinnön; te palvelette Herraa Kristusta.

Kol 3:23-24

*

Olkoon sydämesi täynnä kiitosta ja iloa Jumalassa, luottamusta ja lepoa. Saat hengähtää. Teit hyvin, rakas sydän. <3 

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Luo minuun puhdas sydän
Luo minuun puhdas sydän

January 23, 2023

✧ Uutta taimea varjelee ja suojelee hoitaen ja hellien taivaalliset kädet. Nuo kädet ovat Jeesuksen kädet, jotka suojaavat sinun koko elämäsi ja vaelluksesi.

Nuo iankaikkiset kädet ympärilläsi selviät ja juuresi sekä kasvusi saa ravintoa vahvistuen ja virvoittuen Jumalan rakkauden ympäröimänä.

Lue lisää →

Kiitos 2022
Kiitos 2022

January 01, 2023

✧ Vuosi on ollut tiivis, ei aina helppo, työtä ja myös uuden oppimista on ollut paljon. Mutta, miten rikas se on ollutkaan mittareilla, mitä ei aina lasketa näkyvässä. Lukuisia kohtaamisia, joissa on oltu syvän rakkauden äärellä. Ja Jumala on ilmestynyt.

Lue lisää →

Kumartaen
Kumartaen

December 14, 2022

✧ Niin, nöyrästi kumartaen – sana alkoi elää sydämelläni, kun jatkoin matkaa. Ne kantoivat lastia ja taakkaa, täyttivät omaa tehtäväänsä ilman huomiota ja loistetta siinä paikallaan, jopa unohdettuina, kuitenkin hiljaa kumartaen luojalleen.

Lue lisää →