Hyvin tehty

December 29, 2022

Hyvin tehty

Kun olet tehnyt parhaasi, se riittää. Kun olet uskollisesti tehnyt Jumalalle, se riittää.

’Isäsi, joka näkee myös sen, mikä on salassa, palkitsee sinut.’ Matt 6:6

Kun olet tehnyt paljon, ehkä enemmän kuin olisi tarvinnut tai jopa yli voimien. Kun olet tehnyt iloiten hyvää ja siunannut. Kun olet astunut rohkeasti tehtävään, johon Jumala sinut kutsui. Kun olet kantanut toista, teoissa tai rukouksissa ja luovuttanut heidät Jumalalle tiedät, että olet tehnyt parhaasi ja sen osuuden minkä voit.

Kun kukaan ei ole näkemässä tai et saa kiitosta, niin silloin kuuluu hiljaa sydämessäsi – Hyvin tehty, sinä uskollinen palvelija! Siellä, missä kukaan muu ei ole, Jumala on ja sanoo sinulle, hyvin tehty.

Tuo ihana rakkauden sana tulee yllesi ja saat hengähtää ilosta.

Tämä kiitos on palkinto hyvästä, pienistä ja isoista asioista, pitkästäkin työstä. Tämä kiitos kantaa ja merkitsee ikuisuuden käsittäviä asioita Jumalan valtakunnassa. Silloin tiedät, että olet tehnyt hyvin ja saat iloita siitä.

Anna siis armollisuutta myös itsellesi työn jälkeen. Lepää Jumalassa ja luota siihen, mitä Hän sinulle sanoo.

*

Hyvin tehty! Sinä hyvä ja uskollinen (luotettava) palvelija. Vähässä olet ollut uskollinen, minä panen sinut paljon haltijaksi. Hyvä on, sinä hyvä ja uskollinen palvelija. Mene herrasi iloon. Matt 25:21  

Kaikki, mitä teette, se tehkää sydämestänne, niinkuin Herralle eikä ihmisille, tietäen, että te saatte Herralta palkaksi perinnön; te palvelette Herraa Kristusta.

Kol 3:23-24

*

Olkoon sydämesi täynnä kiitosta ja iloa Jumalassa, luottamusta ja lepoa. Saat hengähtää. Teit hyvin, rakas sydän. <3 

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Hengitä syvään
Hengitä syvään

February 06, 2024

✧ Kun pelon, huolen, uupumuksen tai toivottomuuden aalto meinaa tulla ylitse palaa tähän kuvaan. Jeesus nukkui keskellä myrskyä ja kaikki oli silti koko ajan Hänen hallinnassaan.

Lue lisää →

Syliin
Syliin

February 06, 2024

✧ Taivaallisesta sylistä käsin ymmärrän taas. Otan vastaan ja tunnen, miten uusi voima ja viisaus virtaa. Hengitän ja nousen. Jalkani seisoo kalliolla, jolla luotan ja uskon.

Lue lisää →

Tyhjä sivu
Tyhjä sivu

November 02, 2023

✧ Milloin viimeksi tyhjensit pöytäsi Jumalan kanssa? Joskus kaikkea rojua ja siivottavaa kertyy pinoina eteemme. Emme tiedä välillä mihin edes tarttua tai mistä aloittaa. Kaikki muu on vienyt huomiomme. Sotku uuvuttaa ja herpaannumme tekemään jotain ihan muuta, kuin pitäisi. Milloin pysähdyit?

Lue lisää →