Huokaus

September 23, 2022

Huokaus

Istuin autossa mieheni kyydissä. Rukoilin siinä matkalla töihin tavallisia päivän asioita ääneen ja sitä, mitä sydämeni päällä oli. Nousin autosta ja huokaisin ylöspäin vielä ääneen… 'Ja kaikkee!' 

Kävin nauramaan, kun tajusin sanomani. Sanoin miehelleni: Niin ja kaikkea! Ajattele, Jumala tietää jo kaiken, mitä minun huokaukseni ja sanan KAIKKEA takana on. Aivan kaiken. 

Jokainen huokauskin nousee Jumalan tykö.

*

Joskus lasten ollessa pieniä, tarkka tyttäreni kysyi kerran – äiti, miksi huokaisit? Kerroin hänelle sen, ettei minulla ole mitään hätää.  En huokaile voivotellakseni, vaan se on minulle tapa - päästää huokaisun kautta kaikesta irti. Huokaisen KAIKEN siinä hetkessä Jumalalle. Se vapauttaa ja tavallaan pudistaa ylimääräistä taakkaa yltäni, nostaa minut taas jatkamaan.

Jumala asetti meihin henkensä. Hän loi meidät ihmeellisesti ja tarkoitti meidät elämään Hänen kanssaan. Hän kutsui meidät lapseuteen ja yhteyteen Hänen kanssaan. Siinä yhteydessä saamme hengittää Hänen kanssaan. Saamme huokaista elämämme tarpeet ja asiat suurempiin käsiin.

"Koska hän riippuu minussa kiinni, niin minä hänet pelastan; minä suojelen hänet, koska hän tuntee minun nimeni. 

Hän huutaa minua avuksensa, ja minä vastaan hänelle, minä olen hänen tykönänsä, kun hänellä on ahdistus, minä vapahdan hänet ja saatan hänet kunniaan. Ps 91:14-16

*

Usko siis tarttuu Jumalan lupauksiin ja pitää niistä kiinni. Usko ei katso vain olosuhteita eikä tutki vain omaa sydäntään, se katsoo aina itsestä ulos, kohti Kristusta.

Toivo kiinnittää katseemme tulevaan, siihen mitä Raamatun sana lupaa. Sen lupauksen kautta tulee aika, jolloin uskomme muuttuu näkemiseksi. Silloin meidän keskeneräisyytemme sekä heikkoutemme lakkaa ja saamme omistaa kaiken sen kirkkauden, joka nyt säteilee meille kuin hunnun läpi.

Jumalan Henki auttaa meitä meidän heikkoudessamme. Hän tietää, ettei meillä ole uskoa eikä toivoa ilman apua. Niinpä Hän nostaa ja näyttää Sanansa kautta Kristuksen ja lohduttaa, hoitaa, vahvistaa, opettaa ja johdattaa meitä.

Jumala kutsuu sinua luokseen.

Joten huokaise syvään rakas sydän. Se riittää juuri nyt – Jumala kuulee sen ja ymmärtää ja näkee kaiken sen takana. ♡

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Hengitä syvään
Hengitä syvään

February 06, 2024

✧ Kun pelon, huolen, uupumuksen tai toivottomuuden aalto meinaa tulla ylitse palaa tähän kuvaan. Jeesus nukkui keskellä myrskyä ja kaikki oli silti koko ajan Hänen hallinnassaan.

Lue lisää →

Syliin
Syliin

February 06, 2024

✧ Taivaallisesta sylistä käsin ymmärrän taas. Otan vastaan ja tunnen, miten uusi voima ja viisaus virtaa. Hengitän ja nousen. Jalkani seisoo kalliolla, jolla luotan ja uskon.

Lue lisää →

Tyhjä sivu
Tyhjä sivu

November 02, 2023

✧ Milloin viimeksi tyhjensit pöytäsi Jumalan kanssa? Joskus kaikkea rojua ja siivottavaa kertyy pinoina eteemme. Emme tiedä välillä mihin edes tarttua tai mistä aloittaa. Kaikki muu on vienyt huomiomme. Sotku uuvuttaa ja herpaannumme tekemään jotain ihan muuta, kuin pitäisi. Milloin pysähdyit?

Lue lisää →