Huokaus

September 23, 2022

Huokaus

Istuin autossa mieheni kyydissä. Rukoilin siinä matkalla töihin tavallisia päivän asioita ääneen ja sitä, mitä sydämeni päällä oli. Nousin autosta ja huokaisin ylöspäin vielä ääneen… 'Ja kaikkee!' 

Kävin nauramaan, kun tajusin sanomani. Sanoin miehelleni: Niin ja kaikkea! Ajattele, Jumala tietää jo kaiken, mitä minun huokaukseni ja sanan KAIKKEA takana on. Aivan kaiken. 

Jokainen huokauskin nousee Jumalan tykö.

*

Joskus lasten ollessa pieniä, tarkka tyttäreni kysyi kerran – äiti, miksi huokaisit? Kerroin hänelle sen, ettei minulla ole mitään hätää.  En huokaile voivotellakseni, vaan se on minulle tapa - päästää huokaisun kautta kaikesta irti. Huokaisen KAIKEN siinä hetkessä Jumalalle. Se vapauttaa ja tavallaan pudistaa ylimääräistä taakkaa yltäni, nostaa minut taas jatkamaan.

Jumala asetti meihin henkensä. Hän loi meidät ihmeellisesti ja tarkoitti meidät elämään Hänen kanssaan. Hän kutsui meidät lapseuteen ja yhteyteen Hänen kanssaan. Siinä yhteydessä saamme hengittää Hänen kanssaan. Saamme huokaista elämämme tarpeet ja asiat suurempiin käsiin.

"Koska hän riippuu minussa kiinni, niin minä hänet pelastan; minä suojelen hänet, koska hän tuntee minun nimeni. 

Hän huutaa minua avuksensa, ja minä vastaan hänelle, minä olen hänen tykönänsä, kun hänellä on ahdistus, minä vapahdan hänet ja saatan hänet kunniaan. Ps 91:14-16

*

Usko siis tarttuu Jumalan lupauksiin ja pitää niistä kiinni. Usko ei katso vain olosuhteita eikä tutki vain omaa sydäntään, se katsoo aina itsestä ulos, kohti Kristusta.

Toivo kiinnittää katseemme tulevaan, siihen mitä Raamatun sana lupaa. Sen lupauksen kautta tulee aika, jolloin uskomme muuttuu näkemiseksi. Silloin meidän keskeneräisyytemme sekä heikkoutemme lakkaa ja saamme omistaa kaiken sen kirkkauden, joka nyt säteilee meille kuin hunnun läpi.

Jumalan Henki auttaa meitä meidän heikkoudessamme. Hän tietää, ettei meillä ole uskoa eikä toivoa ilman apua. Niinpä Hän nostaa ja näyttää Sanansa kautta Kristuksen ja lohduttaa, hoitaa, vahvistaa, opettaa ja johdattaa meitä.

Jumala kutsuu sinua luokseen.

Joten huokaise syvään rakas sydän. Se riittää juuri nyt – Jumala kuulee sen ja ymmärtää ja näkee kaiken sen takana. ♡

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Sydämen maaperä
Sydämen maaperä

September 06, 2022

✧  Uskaltaisinko katsastella rehellisesti sydämeni tilaa ja muokata tarvittaessa maaperää? Kitkeä pois rikkaruohot tai tuholaiset? Antaisinko Taivaallisen viinitarhurin karsia, poistaa ja puhdistaa meistä sen, mikä ei tuota hedelmää? Tänään huomasin viherkasvini sisällä ison kasan kuivia ruskeita lehtiä. Ravistelin kasvia ja nypin kuolleet lehdet reilusti pois. Nyt se kasvaa täynnä ilmaa ja kauniina. Kuin uutena.

Lue lisää →

Tämän päivän siunaus
Tämän päivän siunaus

August 31, 2022

✧ Tarkkailin tunteitani ja ajatuksiani ja koin, että minun täytyy korjata asennettani ja hyväksyä sekä ottaa vastaan se, mitä Jumala haluaa tehdä juuri siinä. Nähdä se, miten Hän johdattaa ja vaikuttaa muuttuneissa tilanteissa. Kun tein tämän ja päästin irti omastani, sekä päätin luottaa ja katsoa Jumalan silmin asiaa näin uudelleen. Näin, mitä Hän halusi. Ja se, mitä Hän antoi, oli kauniimpaa.

Lue lisää →

Luotan sittenkin
Luotan sittenkin

July 28, 2022

✧ Uskallanko silloinkin luottaa, kun asiat menevät pieleen tai eivät etene? Kun eteen tulee haasteita, jopa kipua? Uskallanko luottaa niin, että näen Jumalan suunnitelman elämäni ja tilanteen yllä. Luotanko, että Hän on jo huomisessa valmistaen tietä? 

Lue lisää →