Huokaus

September 23, 2022

Huokaus

Istuin autossa mieheni kyydissä. Rukoilin siinä matkalla töihin tavallisia päivän asioita ääneen ja sitä, mitä sydämeni päällä oli. Nousin autosta ja huokaisin ylöspäin vielä ääneen… 'Ja kaikkee!' 

Kävin nauramaan, kun tajusin sanomani. Sanoin miehelleni: Niin ja kaikkea! Ajattele, Jumala tietää jo kaiken, mitä minun huokaukseni ja sanan KAIKKEA takana on. Aivan kaiken. 

Jokainen huokauskin nousee Jumalan tykö.

*

Joskus lasten ollessa pieniä, tarkka tyttäreni kysyi kerran – äiti, miksi huokaisit? Kerroin hänelle sen, ettei minulla ole mitään hätää.  En huokaile voivotellakseni, vaan se on minulle tapa - päästää huokaisun kautta kaikesta irti. Huokaisen KAIKEN siinä hetkessä Jumalalle. Se vapauttaa ja tavallaan pudistaa ylimääräistä taakkaa yltäni, nostaa minut taas jatkamaan.

Jumala asetti meihin henkensä. Hän loi meidät ihmeellisesti ja tarkoitti meidät elämään Hänen kanssaan. Hän kutsui meidät lapseuteen ja yhteyteen Hänen kanssaan. Siinä yhteydessä saamme hengittää Hänen kanssaan. Saamme huokaista elämämme tarpeet ja asiat suurempiin käsiin.

"Koska hän riippuu minussa kiinni, niin minä hänet pelastan; minä suojelen hänet, koska hän tuntee minun nimeni. 

Hän huutaa minua avuksensa, ja minä vastaan hänelle, minä olen hänen tykönänsä, kun hänellä on ahdistus, minä vapahdan hänet ja saatan hänet kunniaan. Ps 91:14-16

*

Usko siis tarttuu Jumalan lupauksiin ja pitää niistä kiinni. Usko ei katso vain olosuhteita eikä tutki vain omaa sydäntään, se katsoo aina itsestä ulos, kohti Kristusta.

Toivo kiinnittää katseemme tulevaan, siihen mitä Raamatun sana lupaa. Sen lupauksen kautta tulee aika, jolloin uskomme muuttuu näkemiseksi. Silloin meidän keskeneräisyytemme sekä heikkoutemme lakkaa ja saamme omistaa kaiken sen kirkkauden, joka nyt säteilee meille kuin hunnun läpi.

Jumalan Henki auttaa meitä meidän heikkoudessamme. Hän tietää, ettei meillä ole uskoa eikä toivoa ilman apua. Niinpä Hän nostaa ja näyttää Sanansa kautta Kristuksen ja lohduttaa, hoitaa, vahvistaa, opettaa ja johdattaa meitä.

Jumala kutsuu sinua luokseen.

Joten huokaise syvään rakas sydän. Se riittää juuri nyt – Jumala kuulee sen ja ymmärtää ja näkee kaiken sen takana. ♡

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Näe ja ymmärrä
Näe ja ymmärrä

August 26, 2023

✧ Suunnittelin taas kovaa vauhtia. Oli sitä ja tätä mielessä. Ja sitten kaikki menikin uusiksi. Tilanteet ja asiat muuttuvat. Se, mitä MINÄ olisin halunnut ja mukamas tarvinnut, ei toteutunutkaan. Mutta, kun opin päästämään irti siitä, mitä minä haluan tai olisin mielestäni tarvinnut, alkoi rauha palata tilanteeseen ja sydämeeni.

 

Lue lisää →

Minä valvon sanaani toteuttaakseni sen
Minä valvon sanaani toteuttaakseni sen

August 16, 2023

✧ Muistan hetken viime talvena, kun maailma järkyttyi sodan alkaessa Euroopassa. Pelko ja epätoivo kosketti monia, epävarmuus huomisesta. Kuitenkin samaan aikaan Jumala alkoi puhua uudesta ja eteenpäin menemisestä. Verkkokauppa oli pyörinyt jo reilun vuoden kotonani, nyt Jumala antoi näyn uudesta. Hän kutsui nousemaan ja loistamaan pimeän keskellä, tuomaan toivoa ja rohkaisua, sekä täyttämään Hänen tarkoituksiaan. Hän kutsui lähtemään rohkeasti sinne, minne Hän kuljettaisi.

Lue lisää →

Kulkien Jumalan kanssa
Kulkien Jumalan kanssa

July 21, 2023

✧ Olen saanut, kokea, että moni asia vaan ”hoituu” Jumalan johdatuksessa ilman, että tekee sen enempää asialle. Se on syvää luottamuksen ja antautumisen tilaa Jumalan huolenpidossa ja rakkaudessa. Se ei tarkoita kuitenkaan sitä, että olemme passiivisia odottaen Jumalan hoitavan kaiken kuin automaatti. Pietarikin nousi veneestä ja lähti kulkemaan Jeesusta kohti myrskyävän veden päällä. Hän otti askeleita uskossa ja vaikka hän horjui, Jeesus otti häntä kädestä kiinni ja nosti ylös.

Lue lisää →