Huokaus

September 23, 2022

Huokaus

Istuin autossa mieheni kyydissä. Rukoilin siinä matkalla töihin tavallisia päivän asioita ääneen ja sitä, mitä sydämeni päällä oli. Nousin autosta ja huokaisin ylöspäin vielä ääneen… 'Ja kaikkee!' 

Kävin nauramaan, kun tajusin sanomani. Sanoin miehelleni: Niin ja kaikkea! Ajattele, Jumala tietää jo kaiken, mitä minun huokaukseni ja sanan KAIKKEA takana on. Aivan kaiken. 

Jokainen huokauskin nousee Jumalan tykö.

*

Joskus lasten ollessa pieniä, tarkka tyttäreni kysyi kerran – äiti, miksi huokaisit? Kerroin hänelle sen, ettei minulla ole mitään hätää.  En huokaile voivotellakseni, vaan se on minulle tapa - päästää huokaisun kautta kaikesta irti. Huokaisen KAIKEN siinä hetkessä Jumalalle. Se vapauttaa ja tavallaan pudistaa ylimääräistä taakkaa yltäni, nostaa minut taas jatkamaan.

Jumala asetti meihin henkensä. Hän loi meidät ihmeellisesti ja tarkoitti meidät elämään Hänen kanssaan. Hän kutsui meidät lapseuteen ja yhteyteen Hänen kanssaan. Siinä yhteydessä saamme hengittää Hänen kanssaan. Saamme huokaista elämämme tarpeet ja asiat suurempiin käsiin.

"Koska hän riippuu minussa kiinni, niin minä hänet pelastan; minä suojelen hänet, koska hän tuntee minun nimeni. 

Hän huutaa minua avuksensa, ja minä vastaan hänelle, minä olen hänen tykönänsä, kun hänellä on ahdistus, minä vapahdan hänet ja saatan hänet kunniaan. Ps 91:14-16

*

Usko siis tarttuu Jumalan lupauksiin ja pitää niistä kiinni. Usko ei katso vain olosuhteita eikä tutki vain omaa sydäntään, se katsoo aina itsestä ulos, kohti Kristusta.

Toivo kiinnittää katseemme tulevaan, siihen mitä Raamatun sana lupaa. Sen lupauksen kautta tulee aika, jolloin uskomme muuttuu näkemiseksi. Silloin meidän keskeneräisyytemme sekä heikkoutemme lakkaa ja saamme omistaa kaiken sen kirkkauden, joka nyt säteilee meille kuin hunnun läpi.

Jumalan Henki auttaa meitä meidän heikkoudessamme. Hän tietää, ettei meillä ole uskoa eikä toivoa ilman apua. Niinpä Hän nostaa ja näyttää Sanansa kautta Kristuksen ja lohduttaa, hoitaa, vahvistaa, opettaa ja johdattaa meitä.

Jumala kutsuu sinua luokseen.

Joten huokaise syvään rakas sydän. Se riittää juuri nyt – Jumala kuulee sen ja ymmärtää ja näkee kaiken sen takana. ♡

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Luo minuun puhdas sydän
Luo minuun puhdas sydän

January 23, 2023

✧ Uutta taimea varjelee ja suojelee hoitaen ja hellien taivaalliset kädet. Nuo kädet ovat Jeesuksen kädet, jotka suojaavat sinun koko elämäsi ja vaelluksesi.

Nuo iankaikkiset kädet ympärilläsi selviät ja juuresi sekä kasvusi saa ravintoa vahvistuen ja virvoittuen Jumalan rakkauden ympäröimänä.

Lue lisää →

Kiitos 2022
Kiitos 2022

January 01, 2023

✧ Vuosi on ollut tiivis, ei aina helppo, työtä ja myös uuden oppimista on ollut paljon. Mutta, miten rikas se on ollutkaan mittareilla, mitä ei aina lasketa näkyvässä. Lukuisia kohtaamisia, joissa on oltu syvän rakkauden äärellä. Ja Jumala on ilmestynyt.

Lue lisää →

Hyvin tehty
Hyvin tehty

December 29, 2022

✧ Kun kukaan ei ole näkemässä tai et saa kiitosta, niin silloin kuuluu hiljaa sydämessäsi – Hyvin tehty, sinä uskollinen palvelija! Siellä, missä kukaan muu ei ole, Jumala on ja sanoo sinulle, hyvin tehty. Tuo ihana rakkauden sana tulee yllesi ja saat hengähtää ilosta.

Lue lisää →