Hän vapauttaa kutsusi

May 10, 2024

Hän vapauttaa kutsusi
Sinuun on asetettu kutsu jo silloin, kun olit vielä piilossa Jumalan sydämellä. Kaikki sinussa luotiin kauniiksi, tarkoituksella ja tarkoitusta varten. Ja kutsusi oli sinun näköisesi ja sinulle tarkoitettu. Ainutlaatuinen.

Mutta niin monen Jumalan antama kutsu on piiloutunut ja peittynyt kaiken muun alle. Unohtunut tai jopa lähes tuhottu kipujen ja koetusten alla. Sitä varjostaa tai painaa pelko, valheet, epävarmuus tai tunne arvottomuudesta – en kelpaa, en osaa, en voi, ei minusta ole siihen.

Viime keväänä talven jälkeen vedimme märän ja likaisen pressun puukasan päältä pois. Sinne oli jätetty syksyllä kaatuneen kuolleen puun sahattu runko ja oksia. Suureksi hämmästykseksi sahatuista puun rungoista versosi valtava määrä uusia silmuja, oksia ja lehtiä. Kuollut oli herännyt eloon ja kasvuun.

Jumala haluaa ennalleen asettaa sitä, mitä on ollut piilossa, painettu alas, hyljättynä tai unohdettuna. Hän haluaa kirkastaa kutsusi. Hän haluaa nostaa ja uudistaa sinut. Hän haluaa kiillottaa ja vahvistaa lahjoja sinussa, jotta ne saisivat tulla kaikessa ilossa ja vapaudessa esiin. Lahjoja sinussa, jotka ovat tarkoitettuja siunaukseksi myös monille.

Se mikä oli haudattu nousee uuteen valoon ja elämään, sillä Kristus kutsui ja vapautti meidät elämään. Ei orjiksi, eikä pelon alle, vaan Hänen lapsiksi. Syvään suhteeseen Hänen kanssaan, jossa elämä virtaa kaikilla sen väreillä.

’ Mutta yöllä avasi Herran enkeli vankilan ovet ja vei heidät ulos ja sanoi – Menkää ja astukaa esiin ja puhukaa pyhäkössä kansalle kaikki tämän elämän sanat.’ Apt. 5:19–18.

Hän avaa ja Hän vie sinut ulos ja sanoo – tule ja astu esiin, Minä olen sinun kanssasi!

*

Rohkaisevia tuotteita meidän omalla kielellä löydät Kaivolla kokoelmasta. Tuotteita, jotka on luotu Jumalan sydämeltä ja ovat omaa tuotantoa.

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Rohkaise ja rakasta
Rohkaise ja rakasta

May 10, 2024

✧ Siispä nouse ja anna Jumalan käyttää sinua. Rohkaise, nosta ja rakasta lähimmäistäsi, sillä pienikin teko voi olla merkityksellinen ja tulla suureksi.

Lue lisää →

Jospa siunaisit minua.
Jospa siunaisit minua.

April 23, 2024

✧ Hänen ei tarvinnut enää olla menneisyytensä vanki. Kirous muuttui hänen elämässään Jumalan avulla siunaukseksi. Hän luotti, että saisi kulkea Jumalan voimassa ja varjeluksessa. Hän luotti, että Jumala vaikuttaisi kaiken hänen parhaakseen. 

Lue lisää →

Hengitä syvään
Hengitä syvään

February 06, 2024

✧ Kun pelon, huolen, uupumuksen tai toivottomuuden aalto meinaa tulla ylitse palaa tähän kuvaan. Jeesus nukkui keskellä myrskyä ja kaikki oli silti koko ajan Hänen hallinnassaan.

Lue lisää →