Ei minulta mitään puutu

October 31, 2022

Ei minulta mitään puutu

Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu.

Sitten Psalmi 23 jatkaa Jumalan huolenpidosta ja johdatuksesta. Erityisesti viimepäivinä tuo kohta - ei minulta mitään puutu, on puhutellut todella vahvasti. Olen kokenut, että Jumala haluaa, että ymmärrämme tuon lupauksen syvyyden. Tänään vietin vapaapäivää myymälästä. Minulla oli ajatus alun perin viettää tämä viikko lomalla mieheni kanssa, mutta monet asiat vaikuttivat siihen, että koin, että vapaan järjestäminen olisi vaikeaa tässä kohtaa. Yrittäjyys on elämäntapa, se on myös vastuutehtävä ja kutsu. Myös läheiseni tarvitsevat minua.

Mieheni lähti sitten maalle yksin viettämään viimeistä kesälomaviikkoaan. Ei lähdettykään lomalle etelään, niin kuin aiemmin haaveiltiin. Mutta vilkutin hänet matkaan ilolla, sillä tiesin, että lepo ja oma aika olisi hänelle arvokasta ja tärkeää. Se ei olisi minulta pois.

Mitä minä sitten tein? Aloitin vapaapäivän siivoamalla kotiani. Iloitsin kirkkaasta säästä, että näkisin varmasti kaikki villakoirat ja pölyt. Kävin monen unohdetun tavarakasan kimppuun vapaudessa ja ilossa. Samalla, kun siivoilin ja laitoin kotiani kauniiksi kuulin hengessä Jumalan puhetta. Ymmärsin, että vaikka olin luopunut omasta vapaan tarpeesta ja kaipuusta lomaan huomasin, että oikealla sydämen asenteella, lähellä Jumalaa tunsin virvoittuvani ja täyttyväni ilolla.

Olen oppinut ymmärtämään, että Jumala on läsnä aina ja tarjoaa virvoitustaan - lepohetkiä Hänessä. Hänessä minulta ei puutu mitään! Hän virvoittaa minut, Hän ohjaa, Hän lohduttaa, auttaa, antaa runsauden ja hyvyyden elämäni jokaisena päivänä.

Ei onneni mittari ole tietynmittainen loma tai vapaa x paikassa x määrän mukaan. Ei se takaa minulle todellista lepoa ja iloa.  

Kun katson ylös, tiedän, että Taivaallinen Isäni tuntee minut ja tietää mitä tarvitsen. Saan astua virvoittavan läsnäolon sateen alle aina kun tarvitsen ja pysähtyä siihen. Tiedän, että myös loman ja levon aika tulee ja se on täydellisen oikea ja hyvä. Tässä ja nyt palvelen Herraa ja teen osani ilolla.

Ystävä, Hän on meidän hyvä paimenemme, joten tiedä, että sinulta ei puutu mitään. Odota Jumalalta sitä, mitä sydämesi kaipaa.

Herra itse kulkee sinun edelläsi. Hän on sinun kanssasi, hän ei jätä sinua yksin eikä hylkää sinua. Älä lannistu, älä pelkää. 5 Moos 31:8

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Taivaallista mannaa
Taivaallista mannaa

November 14, 2022

✧ Heräsin jonkin aikaa sitten aamulla sanoihin, jotka toistuivat mielessäni – ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee. Matt 4:4. Tuntui, kuin tämä sana olisi leimattu sydämeeni, sillä se on viipynyt ylläni. Jäin pohtimaan sitä, mitä Jumala halusi puhua.

Lue lisää →

Totuus
Totuus

October 13, 2022

✧ Sanon vuorelle edessäni, mikä on totuus!? julistaen sen uskossa. Sillä kun vihollinen yrittää kahlita, julistan Jumalan sanan totuutta tulemaan esille, sillä totuus tekee meidät vapaaksi. Se avaa silmäni ja ymmärrykseni sille, mikä on totta. Tämän olen ottanut työvälineenä käyttööni, jopa päivittäin.

Lue lisää →

Minä olen sinun kanssasi
Minä olen sinun kanssasi

October 07, 2022

✧ Tunsin sydämessäni sanat ’ Minä olen sinun kanssasi joka päivä!’ Pidättelin itkua, koska sanat upposivat niin elävänä sydämeeni. Näin tummaa taivasta vasten valtavan auringon paisteen, kaikki kirkkaat ruskan värit ja kauneuden. Tiesin, että Jumala on lähellä.

Lue lisää →