Askelia

April 26, 2023

Askelia

 

Kun Jumala kutsuu, ota rohkeasti askel.

Ehkäpä jokin asia tai näky palaa sydämessäsi. Ehkä olet sen edessä vielä hieman epävarma, mutta uskon, että Jumala on sen sinuun asettanut. Hän on luonut sinuun kaikki ne ominaisuudet ja lahjat, jotka palvelevat Häntä käsiesi ja elämäsi kautta.

Pienikin askel tai teko suuntaan, johon Jumala sinua kutsuu, on askel eteenpäin. Hän kirjoittaa uutta aukeamaa kanssasi ja tulee saattamaan asiasi päätökseen. Koen, että Hän sanoo jollekin - ota askel. Astu uuteen.

*

Ihan viimepäivinä olen itse ymmärtänyt taas jotain uutta kutsustani. Emme koskaan ole valmiita, vaan Jumala vie meitä kokoajan eteenpäin.

Taaksepäin katsellessa näen niin selvästi sen, miten myös aiemmat vuodet ja kipeätkin koulut ovat valmistaneet ja antaneet työvälineitä tähän hetkeen. Johdatus, valmistelutyö minussa ja aikataulu on ollut tarkka ja oikea.

Ymmärrän, että en kestäisi nähdä koko elämääni kirjoitettuna valmiiksi, vaikka niin kärsimättömiä olemmekin tietämään kaiken. Hän raottaa palapalalta tulevaa. Hän opettaa matkalla syvemmin siitä, kuka olen ja mihin kutsuttu.

Kun otan rohkeita askelia Hänen kanssaan, Hän ohjaa ja valmistaa kaikkea minussa tulevaan ja isompi kokonaisuus alkaa hahmottua.

Ystävä.

Jos pyydät rohkeutta Jumalalta – Hän antaa elämääsi tilanteita, joissa joudut osoittamaan rohkeutta mm. sanoissa, valinnoissasi ja askelissa. Hän tuo valintoja ja jopa epämukaviakin tilanteita eteesi, jotta voisit mennä pelon läpi voittaen.

Jos pyydät uskoa – Hän tuo eteen tilanteita, jossa uskoa tarvitaan ja venytetään. Puristusta ja ahjoja, jossa riiput luottamuksessa, että Hänen lupauksensa kantaa. Kun näet Hänen ilmestyvän myrskyssä, rauha vyöryy ja uskosi on taas kasvanut. Mahdottomasta tulee mahdollinen ja tiedät, että rinnallasi on ikiaikojen Jumala.

Kun pyydät siunauksia ja ylennystä – Hän tarkkailee meitä, miten uskollisia ja kuuliaisia me olemme vähässä. Hän katsoo, miten kohtelemme tai palvelemme niitä, joita Hän antaa elämäämme ja miten käytämme sitä, mitä meillä on. Hän katsoo mihin sydämemme on kiinnittynyt.

Kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Häntä rakastavat ja Häneen turvaavat. Kaikki! Se on suurempaa kuin pystyn käsittämään, kunnes tulee päivä, että yhtäkkiä näen sen.

*

Kaikkivaltias Isämme vie päätökseen sen minkä on sinussa aloittanut. Hän täyttää tarkoituksesi.

Kun tunnet olevasi hukassa tai et ymmärrä, juokse Jumalan luokse. Hän viitoittaa sinulle tien ja Hän näyttää sinulle totuuden. Silloin sydämesi täyttyy ymmärryksellä ja rauhalla ja saat ottaa askeleen eteenpäin, Hänen kanssaan.

🦋🌿

Minä huudan Jumalaa, Korkeinta, avukseni, Jumalaa, joka vie minun asiani päätökseen. Sillä suuri on sinun armosi ja ulottuu hamaan taivaisiin, ja sinun totuutesi pilviin asti.

Psalmi 57:3,11

Jätä kommentti

Viestisi hyväksytään ennen julkaisua. Vain nimimerkkisi jää näkyviin.


Lisää Blogissa

Hengitä syvään
Hengitä syvään

February 06, 2024

✧ Kun pelon, huolen, uupumuksen tai toivottomuuden aalto meinaa tulla ylitse palaa tähän kuvaan. Jeesus nukkui keskellä myrskyä ja kaikki oli silti koko ajan Hänen hallinnassaan.

Lue lisää →

Syliin
Syliin

February 06, 2024

✧ Taivaallisesta sylistä käsin ymmärrän taas. Otan vastaan ja tunnen, miten uusi voima ja viisaus virtaa. Hengitän ja nousen. Jalkani seisoo kalliolla, jolla luotan ja uskon.

Lue lisää →

Tyhjä sivu
Tyhjä sivu

November 02, 2023

✧ Milloin viimeksi tyhjensit pöytäsi Jumalan kanssa? Joskus kaikkea rojua ja siivottavaa kertyy pinoina eteemme. Emme tiedä välillä mihin edes tarttua tai mistä aloittaa. Kaikki muu on vienyt huomiomme. Sotku uuvuttaa ja herpaannumme tekemään jotain ihan muuta, kuin pitäisi. Milloin pysähdyit?

Lue lisää →